Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 05 Ara. 2008, 18:36
_freyja_ demiş ki:
bnde röportajLar içn bi böLüm istiormm... ayrıca bişe rica etcem arkadaşLar Ltfen yorum yazarken biraz yaratıcı oLaLm sürekLi aynı yorumLarı aLıorm "saol cnm emeğine saglık cnm" gbi =/
röportaj bölümü ii fikir yorumlar konusunda da çok haklısın..
bu arada bişey sorucam, profildeki takım resimlerinin hepsi herkeste gözüküyo mu acaba? resimlerde sorun olanlar yazsın lütfen...
_freyja_
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 05 Ara. 2008, 17:38
bnde röportajLar içn bi böLüm istiormm... ayrıca bişe rica etcem arkadaşLar Ltfen yorum yazarken biraz yaratıcı oLaLm sürekLi aynı yorumLarı aLıorm "saol cnm emeğine saglık cnm" gbi =/
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Ben Bir tane de J-ROCK bölümü istiyorum yani Japon Rock...
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 21 Kas. 2008, 20:24
Admin demiş ki:
Kr0niK_R0ckEr demiş ki:
Bence Ayın üyesi die bir uygulama baslatılmalı...
Yani en aktif üyeyi ayın üyesi yapacagız..Ayın üyesininde birtakım yetkileri olacak ama sadece 1 ay süre ile...
Böylece forumda aktif üye sayısı artabilir
Forumun üye sayısı eskiden az olduğu için bunu düşünmüyodum ama üye sayımız bayaa attığı için bu çok güzel olur, ben Ayın Üyesi seçimi için bi bölüm açıcam, oylamadan oluşan bi bölüm olacak, fakat takdir ediceğiniz gibi tüm üyeler oylamaya katılamıcak.(Forum kadrosu zaten katılmıcak, üyelerden aday adayları belirlenicek.) Neyse, şimdi bişey anlamasanız da bölüm açtığımız da bunlar ayrıntısıyla anlatılacak...
ben anladım cünkü zamanında aynı uygulamayı ben yapmıstım. ve burada olması fena olmaz die düsündüm
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 21 Kas. 2008, 20:12
Kr0niK_R0ckEr demiş ki:
Yani en aktif üyeyi ayın üyesi yapacagız..Ayın üyesininde birtakım yetkileri olacak ama sadece 1 ay süre ile...
Forumun üye sayısı eskiden az olduğu için bunu düşünmüyodum ama üye sayımız bayaa attığı için bu çok güzel olur, ben Ayın Üyesi seçimi için bi bölüm açıcam, oylamadan oluşan bi bölüm olacak, fakat takdir ediceğiniz gibi tüm üyeler oylamaya katılamıcak.(Forum kadrosu zaten katılmıcak, üyelerden aday adayları belirlenicek.) Neyse, şimdi bişey anlamasanız da bölüm açtığımız da bunlar ayrıntısıyla anlatılacak...
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 21 Kas. 2008, 18:53
Kr0niK_R0ckEr demiş ki:
bence de spr olur
BiLLozoF
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 21 Kas. 2008, 15:11
Kr0niK_R0ckEr demiş ki:
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 31 Ekim 2008, 18:00
çok ii fikir
AmY Lee & AvRiL
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 31 Ekim 2008, 17:24
bnce bi müzik bölümüm koyun o bölüme $arkılaR koyun(playlist olu$tuRun, amy leeden avrildan, paramoredan, tokio hotelden vb.)
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 31 Ekim 2008, 15:54
kullanıcı adlarınızı 1 kereliğine deiştirebilirsiniz, ama bnce hiç deiştirmeyin çok karışıklık çıkıyo...
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 31 Ekim 2008, 12:50
hll_kittie demiş ki:
ben kullanıcı adlarının değiştirilebilmesini istiyorum...
dmM jnm Değiştirebiliriz sanırım ama şimdi çoğu kişi öyle isteyebilir o nedenle sen bildirirsin admine o eğer uygun görürse değiştirir.(Ben tek karar veremem o nedenle Admine Bildirin;))
ŞiZoFReN
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 31 Ekim 2008, 12:28
ben kullanıcı adlarının değiştirilebilmesini istiyorum...
Konu: Geri: İstekleriniz Paz 26 Ekim 2008, 12:58
bencede üyelerimize rica ediyorum lütfen bize yardım edin birebir adaşız bizler rockçıyız rockçı rockçıya yardım eder dimi ama şaka bir yana gerçekten yardım istiyoruz..!
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: İstekleriniz Paz 26 Ekim 2008, 12:55
çok önemli bi noktaya parmak bastın walla, şu an için en önemli şey forumumuzun aktif üye sayısının artırılması ve bu da forumun reklamıyla mümkün. Biz (özellikle diğer admin arkadaşım) bu konuda elimizden geleni yapıyoruz ama bu tek başımıza başarabileceğimiz bişey deil. Herkes arkadaşlarına bu forumdan bahsetse ya da bazı sitelerde forumun reklamını fln. yapsa üye sayımız bayaa çoğalacaktır.
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: İstekleriniz Paz 26 Ekim 2008, 12:51
yhaa ben sadece birsey istiyorum.
o da üylerden...
Forumun Reklamını yapabilirmisiniz?
Böylece dahada hitlenebilir...
Admin_jdA Administrator
Konu: İstekleriniz C.tesi 26 Tem. 2008, 18:34
Forumumuz yeni açıldığından dolayı pek geliştirilememiş olsa da tüm süper forumlar bir kurulma aşaması yaşamıştır. Bu da bizim forumumuzun kurulma aşaması. Ama ilerde süper bir forum olacaktır ve bu yüzden forumumuzun ilk üyeleri arasında yer alın ve onur koltuğuna oturun. UNUTMAYIN Kİ bu forumdaki tüm istekleriniz okunmakta ve değerlendirilmektedir. Aklınıza gelebilecek her konuda (elimizden geldiğince) yardımınıza koşulmaktadır. (Bu bölüme lütfen sadece isteklerinizi yazınız)