Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi 09 Mayıs 2009, 07:55
yha hani ayın üyesi olayı varya modlar arasındada böle bişe olsa....
LiLy*
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 08 Mayıs 2009, 19:23
Şeyy. Ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum..
qiqi
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 08 Mayıs 2009, 18:50
tamam teşekkür ederim x)
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 08 Mayıs 2009, 18:44
tmm cnm bu konuyu deqerlendirmeye alıyoruz..
qiqi
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 08 Mayıs 2009, 18:38
yah bence bu kafa karıştırıcı olmuş diğer türlü yapsanız daha iyi olur bence x)
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 08 Mayıs 2009, 17:30
Alıntı :
yah ben foruma mesaj attığımda kafam çok karışıyor yah mesajlar en başta felan oluyor bence bunu düzeltin yönetim panelinden mesajları düzenlerseniz çok sevinirim çünkü ben mesaj attığımda kafam çok karşıyor forumda düzensiz giibi geliyor o nedenle X))
yeni msjlar her zmn ilk sayfaya geliyo, yani yeni msj yazdıkça başa geliyo, bi konu açtııında ilk önce yeni msjları görebilmek için böle yaptık
qiqi
Konu: Geri: İstekleriniz Perş. 07 Mayıs 2009, 17:43
yah ben foruma mesaj attığımda kafam çok karışıyor yah mesajlar en başta felan oluyor bence bunu düzeltin yönetim panelinden mesajları düzenlerseniz çok sevinirim çünkü ben mesaj attığımda kafam çok karşıyor forumda düzensiz giibi geliyor o nedenle X))
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi 27 Nis. 2009, 10:59
ŞiZoFReN demiş ki:
ben kullanıcı adlarının değiştirilebilmesini istiyorum...
bnm ihtiyacım yok ama bncede deişebilsin...
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: İstekleriniz Paz 26 Nis. 2009, 19:48
ŞiZoFReN demiş ki:
Admin_jdA demiş ki:
çok önemli bi noktaya parmak bastın walla, şu an için en önemli şey forumumuzun aktif üye sayısının artırılması ve bu da forumun reklamıyla mümkün. Biz (özellikle diğer admin arkadaşım) bu konuda elimizden geleni yapıyoruz ama bu tek başımıza başarabileceğimiz bişey deil. Herkes arkadaşlarına bu forumdan bahsetse ya da bazı sitelerde forumun reklamını fln. yapsa üye sayımız bayaa çoğalacaktır.
iyi hoş da diğer üye olduğumuz yerlerde forum reklamı yapınca uyarılıyoruz hatta banlanabiliyoruz...
yoo, reklam yapılabilen siteler de var, ayrıca, reklamdan kastımız sadece net üzerinden deil, yani arkadaşlarınıza siteden bahsederek de reklam yapabilrsiniz
ŞiZoFReN
Konu: Geri: İstekleriniz Paz 26 Nis. 2009, 16:42
Admin_jdA demiş ki:
çok önemli bi noktaya parmak bastın walla, şu an için en önemli şey forumumuzun aktif üye sayısının artırılması ve bu da forumun reklamıyla mümkün. Biz (özellikle diğer admin arkadaşım) bu konuda elimizden geleni yapıyoruz ama bu tek başımıza başarabileceğimiz bişey deil. Herkes arkadaşlarına bu forumdan bahsetse ya da bazı sitelerde forumun reklamını fln. yapsa üye sayımız bayaa çoğalacaktır.
iyi hoş da diğer üye olduğumuz yerlerde forum reklamı yapınca uyarılıyoruz hatta banlanabiliyoruz...
Admin_jdA Administrator
"hızlı cevap" olsun istiyorum Ayrıca sen yenisin galiba bölümünde bir sorun var, 2. sayfaya geçiş yapılamıyor. Bakılırsa sevinirim...
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: İstekleriniz Salı 14 Nis. 2009, 11:11
gitar akor-tablarının bulunduğu bir bölüm açarmısınıs?
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi 10 Ocak 2009, 18:26
Üyelerimizin isteklerini elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz ama herkes ayrı bi şarkıcı için ayrı bölüm isterse... Hem çok istiosan Fan Club bölümünde Emre Aydın Fan Club olması gerek, ya da Türk rockçılarda...
süPer ea Fan
Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 02 Ocak 2009, 13:54
emRe aYdın iLe iLqüLü ßöLüm iSdioRm...eModa oLudu aMaa iSdemeMe qeRq qaLmadu zDn açıLmşş =))
bnde röportajLar içn bi böLüm istiormm... ayrıca bişe rica etcem arkadaşLar Ltfen yorum yazarken biraz yaratıcı oLaLm sürekLi aynı yorumLarı aLıorm "saol cnm emeğine saglık cnm" gbi =/
katılırom =/
~Rewolloc
seda_bill
Konu: Geri: İstekleriniz Salı 23 Ara. 2008, 12:45
ya emolar hakkında bir bölüm açarmısınız.benim çoğu arkadaşım emoda..
Admin_jdA Administrator