İstekleriniz
+20 Kr0LicE
emococuk
HayKoLkhaReKetEngeLLenemz
KoRn
Rock_My_Life
LiLy*
qiqi
Dark Pearl
_-_th4ewer_-_
süPer ea Fan
Rewolloc~Oulcan
seda_bill
_freyja_
Dj.DaNgEr
BiLLozoF
AmY Lee & AvRiL
ŞiZoFReN
perdidaisla.
Kr0niK_R0ckEr
Admin_jdA
24 posters
Yazar Mesaj Kr0LicE Profesyonel Rockçı
Mesaj Sayısı : 839Yaş : 34Nerden : ßurdan...Lakap : RockunzelKişisel İleti : ќiм üzєвiLiя вєиi вєиdєи вαşкα?.
кiм doLduяαвiLiя içiмdєкi воşLuğu вєи istємєzsєм?
кiм мuтlu єdєвiLiя вєиi вєи нαzıя dєğiLsєм?
кiм чıкαя чıpяαтıя вєиі вєи iziи vєямєzsєм?
кiм ѕєvєя вєиi вєи кєиdiмі ѕєvмєzsєм?
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: Geri: İstekleriniz Paz 06 Eyl. 2009, 11:21 aynen noldu siteye böylee
em0nat Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 10Yaş : 27Kayıt tarihi : 18/08/09 Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi 05 Eyl. 2009, 19:37 sİtenin esk haline dönmesini isiyorum
Kr0LicE Profesyonel Rockçı
Mesaj Sayısı : 839Yaş : 34Nerden : ßurdan...Lakap : RockunzelKişisel İleti : ќiм üzєвiLiя вєиi вєиdєи вαşкα?.
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: Geri: İstekleriniz Cuma 21 Ağus. 2009, 12:55
qiqi Moderatör
Mesaj Sayısı : 1449Yaş : 31Nerden : İstanbuLifeLakap : qiqiKişisel İleti : Irkçılığa hayır (:..Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/05/09 Konu: Geri: İstekleriniz Perş. 20 Ağus. 2009, 09:36 ben gothic kategori olsun isteğinde bulunmuştum (: ama onu sonra yapacağız dediler (:
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: Geri: İstekleriniz Paz 16 Ağus. 2009, 11:12 adminler ortalarda görünmüy kii
ŞiZoFReN Süper Mod.
Mesaj Sayısı : 222Yaş : 33Nerden : Beşiktaş - KadıköyKişisel İleti : This May Hurt Just a Little ...
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 13/08/08 Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi 15 Ağus. 2009, 14:00 emo ve punk kategoriyken neden gothic değil gothic de kategori olmalı bence
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229Yaş : 29Nerden : BarcelonaLakap : BrishaKişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08 zurizuri Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 13Yaş : 34Nerden : fransaLakap : luluKişisel İleti : ressam ıseee ole bıseeeRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 19/06/09 Konu: LULU_KİKİ Çarş. 22 Tem. 2009, 08:59
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229Yaş : 29Nerden : BarcelonaLakap : BrishaKişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08 Konu: Geri: İstekleriniz Salı 07 Tem. 2009, 17:02 Konuları birleştirdim
qiqi Moderatör
Mesaj Sayısı : 1449Yaş : 31Nerden : İstanbuLifeLakap : qiqiKişisel İleti : Irkçılığa hayır (:..Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/05/09 Konu: Geri: İstekleriniz Salı 07 Tem. 2009, 16:46
amy_irem Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 326Yaş : 29Lakap : r0ck0LiqKişisel İleti : AdI ÜsTüNd€ K!$!s€L xPRuh Hali : Kayıt tarihi : 03/04/09 Konu: Geri: İstekleriniz Salı 07 Tem. 2009, 16:31 ama bu bölümün adı Yorumlarınız,Önerilerileriniz,İstekleriniz ayrıyeten öle bi bölüm görmedim buraya açabileceğimi düşündüm pardon yanlışlık yaptım galiba
qiqi Moderatör
Mesaj Sayısı : 1449Yaş : 31Nerden : İstanbuLifeLakap : qiqiKişisel İleti : Irkçılığa hayır (:..Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/05/09 Konu: Geri: İstekleriniz Salı 07 Tem. 2009, 16:24 bu bölüme konu açmak yasak!!!! bu isteğini istekler bölümünde arz edebilirsin! kuralları dikkatli oku lütfen!
amy_irem Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 326Yaş : 29Lakap : r0ck0LiqKişisel İleti : AdI ÜsTüNd€ K!$!s€L xPRuh Hali : Kayıt tarihi : 03/04/09 qiqi Moderatör
Mesaj Sayısı : 1449Yaş : 31Nerden : İstanbuLifeLakap : qiqiKişisel İleti : Irkçılığa hayır (:..Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/05/09 Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126Yaş : 30Nerden : BuRsAKişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu (((Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08 Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. 01 Tem. 2009, 21:39 Alıntı : ben yeni bir kural eklenmesini istiyorum! ya neden herkez konulara pis saol vb kısa kelimeler kullanıyor! arkadaşlar o konuları sizin okumanız için açıyoruz kısa bir kelimeyle geçiştirmek yerine konuda ki beğendiğiniz şeyleri dile getirerek ikramınızı sunun lütfen! çok sinir bozucu oluyor pis felan filan! %100 katılıyrm
msj sayılarını artırmak için saçmasapan msj atanları banlıcam bigünnn
qiqi Moderatör
Mesaj Sayısı : 1449Yaş : 31Nerden : İstanbuLifeLakap : qiqiKişisel İleti : Irkçılığa hayır (:..Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/05/09 Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. 01 Tem. 2009, 21:24 ben yeni bir kural eklenmesini istiyorum! ya neden herkez konulara pis saol vb kısa kelimeler kullanıyor! arkadaşlar o konuları sizin okumanız için açıyoruz kısa bir kelimeyle geçiştirmek yerine konuda ki beğendiğiniz şeyleri dile getirerek ikramınızı sunun lütfen! çok sinir bozucu oluyor pis felan filan!
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi 29 Haz. 2009, 09:51
emococuk PisLüQ Rockçı
Mesaj Sayısı : 777Yaş : 26Nerden : BuRsALakap : RoCkyKişisel İleti : hayat aslında basittir,zor gelirse bas ittir baktın olmuo ha s*kt*r
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 19/06/09 Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi 29 Haz. 2009, 09:20 tv kösesinde war 1 filmler 1de diziler çıkıo
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi 29 Haz. 2009, 08:30 filmler var da dziler olsa daha ii olcak (var mı bilmiom ama....)
Ecce x3 Ea Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 481Yaş : 30Nerden : Emre'min Yanından Lakap : palyanCo Emo Kişisel İleti : Alexander RybaK HastaSyyy..! xD
KatY PeRRy ÇatLağııı..
Emre Aydın AşIğııı...!
~~
Eccecik geri döndüüü xD
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 15/06/09 Konu: Geri: İstekleriniz Perş. 25 Haz. 2009, 09:56
emococuk PisLüQ Rockçı
Mesaj Sayısı : 777Yaş : 26Nerden : BuRsALakap : RoCkyKişisel İleti : hayat aslında basittir,zor gelirse bas ittir baktın olmuo ha s*kt*r
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 19/06/09 Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. 24 Haz. 2009, 16:27 Bence rockturk mağzası açılsıın (sitede) onlarda ustalık derecesiyle alınsın eğer 1 seyi çook istediyse onun için daha çok yorum yapar .site daha dolu olurr
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. 24 Haz. 2009, 13:29 yha metal müzik dünyasında deilde ayrı bi bölümde daha fazla konularda olmas mı punk emo varken metalin olması şart bencee
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126Yaş : 30Nerden : BuRsAKişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu (((Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08 Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi 20 Haz. 2009, 12:10 ya zten filmler die bölüm var
oraya yazsınlar...
emococuk PisLüQ Rockçı
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 19/06/09 Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi 20 Haz. 2009, 09:40 bence 1 bölükm açın isteyenler oraya sevdikleri flimleri yazsın hem baska flimlerdende haberdaar oluruz
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126Yaş : 30Nerden : BuRsAKişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu (((Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08 Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi 20 Haz. 2009, 08:37 Alıntı : ---- -ben flimlrle ilgili 1 bölüm istiyorum mesela insanlar en sewdiği flimleri yazar böylece bizlerde (istiosak)flimi alır izleriz farklı bilmediimiz flimlerden haberdar oluruss TV köşesinde "filmler" die bi bölüm var zten ama genelde filmlerin tanıtımları oluyo, yani izlemek için link koyan pek yok. ama eğer ordaki bi filme izlemek için link istersen yardımcı olan çıkar elbet
İstekleriniz