ben flimlrle ilgili 1 bölüm istiyorum mesela insanlar en sewdiği flimleri yazar böylece bizlerde (istiosak)flimi alır izleriz farklı bilmediimiz flimlerden haberdar oluruss
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
isterseniz kaldırın xS ben sadece istekde bulunmuştum xS siz bilirsini xS
tabiiki üyelerin isteklerini yerine getirmek ilk görevimiz , ama punk rock die bi bölüm varken punk die büyük bi kategori açmak çok saçma bi iş, bi de en büyük korkum ; forumun rock forumundan çok emo forumuna dönüşmesi... bayaadır girmiyodum, ilk gördüümde bu yüzden biraz ağır konuştum, onun için özürr ama düzeni saqlamak da görevimiz nese konu kapandı zten kategoriler de duruyo.. bn zten bi konuşmaya başladı mı susturmak mümkün diil o yüzden noktayı koyuyorum.
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi 15 Haz. 2009, 09:14
Alıntı :
ben birazck daha şeyler istiycem =) punk videoları ve emo videoları diye forumlar açsınız iyi olucak nedeni ben videoları o kategoriye koyuyom xS meselea pnuk videolarını rockvediolarına değil punk genel bölümüne ekliyoruım xS umarım hata yapmıyorumdur xS biri bana dur desin yoksa bütün videoları yükliycem xD
punk die ayrı bi kategori istemişsiniz, bu çok saçma olduu halde açmışız. zten punk rock die bölüm çoktan vardı. sadece punk die bi kategori açmak... o zmn bütün rock kategorileri için ayrı bölüm açalım.. kaldırcaktım ama herşey üyeler için nabalım.. emo die bi bölüm de vardı, bölümü küçük bulmuşuz, kategoriye dönüştürmüşüzz (üstelik rock ile emonun ne kdr zıt kavramlar olduunu vurgularken..) ama onu da kaldırrırsak eminim büyük tepkiler gelicek. kaldırmıyoruz hatta ikisi için de videolar bölümü açıyoruz
HayKoLkhaReKetEngeLLenemz
Konu: Geri: İstekleriniz Paz 14 Haz. 2009, 12:30
emo bölümüne ve punk bölümüne daha fazla forum iyi olur bence
qiqi
Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi 08 Haz. 2009, 14:01
ben birazck daha şeyler istiycem =) punk videoları ve emo videoları diye forumlar açsınız iyi olucak nedeni ben videoları o kategoriye koyuyom xS meselea pnuk videolarını rockvediolarına değil punk genel bölümüne ekliyoruım xS umarım hata yapmıyorumdur xS biri bana dur desin yoksa bütün videoları yükliycem xD
qiqi
Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi 08 Haz. 2009, 13:23
çok saolun yah tek kelieyle mükemmel çalışıyorsunuz xD punk bölümü benim için süper bir bölüm oldu sürekli konu açcağıma emin olabilirsiniz xD
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi 08 Haz. 2009, 08:50
punk bölümüde açıldı sırf gothic kaldı onuda en kısa zamanda açıcağım
qiqi
Konu: Geri: İstekleriniz Paz 07 Haz. 2009, 14:31
ben amatör arkıcılar bölümü istiyorum x) daha sonr punk bölümü gothc bölümü kategori olsun istiyorum
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
ya isteklerimiz ne zaman yapılcak xS ben Punk bölümü istiyorum bir rock sitesiyis ama punk bölümü yok xS ayrıca gothic ve eo bölümleri tıpkı rock bölümleri gibi genişletilmeli xS kategoriler daha fazla olmalı kategoriler az ama forum çok var xS bölümleri düzenleyin lütfen çok eksik var sitede xS
BiLLozoF
Konu: Geri: İstekleriniz Salı 26 Mayıs 2009, 13:44
bence, kuruLma aşaması 50 - 100 üye barındırıLdığı aşamadır, biz bu aşamayı geçtik ilerliyoruz. Kendimizi küçük görmeyeLim, 10 üyeyLe geçinen 2 yıllık forumLar var...
KoRn
Konu: Geri: İstekleriniz Perş. 21 Mayıs 2009, 17:01
Ben ****** köşesi ve ayrıca akor ve tabların vs. paylaşıldığı bir bölüm istiyorum =)
qiqi
Konu: Geri: İstekleriniz Salı 12 Mayıs 2009, 17:29
ya ben forumdaki gereksiz mesajlardan çok rahatsız oluyorum.konulara paylaşım için teşekkürler,güzel paylaşım vb yorumlar bence forumu bayıyor x) o nedenle forumda herkes güzel mesaj atsın benim isteğim bu x) birde forumdaki mesajlar alta gelsin istiyorum x)
KoRn
Konu: Geri: İstekleriniz Salı 12 Mayıs 2009, 14:15
bHence Rep duRsn Forum gayét güSéL Bşka iSTéğim yhoq =}
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi 11 Mayıs 2009, 10:26
hala yapabilirsin ama şimdi birazdaha uzun bncede yhaa şu rep bi kalksın.......
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: İstekleriniz Paz 10 Mayıs 2009, 17:17
yaa mesajlardan alıntı yapamıyorum... bu sorun bi çözülsün.. eskiden mesajların sag üst kösesinde "quote" die bi yer vardı ve onun sayesnde alıntı yapabiliyorduk smdi öyle yapamıyorum o bölüm uçmuş.. bu sorun düzeltilirse cok sevinirim.. =)
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: İstekleriniz Paz 10 Mayıs 2009, 07:34
yha repler kalksa hiç fena olmaz..!!!
qiqi
Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi 09 Mayıs 2009, 19:53
yah ben forumda forum hikayeleri bölümü olsun istiyorum x) forumdaki üyeleri konu alarak hikayeler yazıcaz bence çok güzewl bir bölüm olur x) lütfen böyle bir bölüm açılsın sizden reca ediyorum xD
Rock_My_Life
Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi 09 Mayıs 2009, 13:34
olabilr
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi 09 Mayıs 2009, 13:33
oda gsl...
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi 09 Mayıs 2009, 09:23
günün modu desek daha mantıklı olur xD
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: İstekleriniz C.tesi 09 Mayıs 2009, 07:57
eheheheh evet xD