Tüm HarikaLıkLarı ßéraßér yaşadık…her şey 0kadar iyikén yénidén anıLarda kaLdıkk .. hiç mi şansımız yok tekrar denemeye ? hiç mi sevmedin beni? tüm sözler nerde ? o bakışlar ? ellerin ? sen ?
kaybetmek kazanmaktan daha kolaydır herzaman ...sakın kazandın sanma ßunun kaybedişide var ! yaLan oLan her hayalim gibi sende sahtesin, $imdi anladım a$kım sen en büyük Kahpésin...
qidiqn o gunden berı yüz yerde ya$ gzde kaLdı sn bnde kaLdın yokLuqunda aLLah bLr yasadıqım acıyı baktıqım heryerde sen varsın:(
ß0şwér anLmasnLar séni.. ßén anLarım ßakışından.. ßiLirim hér hücréni(;...
kndmden yorLdm szn bnm hayadımda oLmanız yada oLmaManız qrçKden hiç ßi fark yapMaz..
ölüyorum .. seni gördükçe , mutluluğunu gördükçe öLüyorum (!) mutLuLuğu isteRdim .Ama bu seFer seninde üzülmeni istiyorum (!) SEnin mutLuLuğunu göRdükçe ben ölüyoRum .. Bu sefer seninde öLmeni isTiyorum (!)
anLadım ßir ömürLük a$ksn sén..
Séni intihar éddim .. iLk défa bos bos baktım résimLériné .. iLk défa bisé hissétmédén baktım sana o qüN ! béLki icimdé azcıK burukLuk kaLdı.. unutmamı istédiqiné inandım qérçéKtén ! qércéKtén néfrét éttiqimé inandım .. adın dudakLarımdaydı sürékLi .. ama éskidi artıK .. kendimden yoruldum sürekli maske takmaktan içim kan aqLarkn insnLara güLmkten yoruLdm. . çok sinirLiykn bile sakn olma zorunluluumda yoruldum. . . hıçkırark aqL*** isterkn gösyşLarımı içime akıtmktan susmaktan yoruLdm. . . mavinn her tonnda kayßoLmk isterken siaha esir oLmktan yoruldum kendimden yoruldum Sizn ßenm haadımda oLmanız yada oLmamanız qerçektn hiç ßi fark yapmz.
.yeni ßir ßaşlangıç yeni hayaLLere... beLki sen yoksun bu sefer beLki de hiç oLmadın... güLüşünü benimsediğim hayaLdin düşLerimin soLukLadığı son nefes... artık seni bitirmekLe tamamLadm hikayemi ßitmeyen hayaLLerimde yeni biri var şimdi..
sen qeÇtin yine ben sınıfta kaldım;ßir tüRLü yanına uLa$amadım Sevda sınavınDa teşeqqüR aLdım;İhanet dersine çaLışamadım
a-ş-k Kimisi için cümle sonuna konulan ,öldürmeyen ama sol yanını felç bırakan bir nokta kimisi içinse yeni bir cümleye başlamak için verilen müsaade
Seni Seviyorum Ve Bir Ömür Yaşatacağım Sevgini !
Ey Hayalim! Bilirim,Dirilmek İçindir Ölümüm
KâßuLLéñd!m §é§!z q!d!§Lér!n!
Aşk kaçmaktan çok kovalamak, Görmekten çok özlemek, Gitmekten çok beklemek, Dokunmaktan çok düşünmektir Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer
öLüm Çaresiz KaLip ÇigLikLar Atti Arkamizdan
Ayrılığın hakkını ver Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı Kalmayı beceremedin Bari gitmeyi öğren
Ecel Olsun Bana Sen'den Başkası
Ben ceketimi kaybetmişim,sen düğme arıyorsun
yüReqimi hackLedn
Eyy yoqLuqum WarLıqıMı aRat!!
sen gittin gelmedin deişen bişe olmadı belli ki bu gidiş bana zerre kadar koymadı !!
söyLesem tesiRi yoq sussam qönüL Razı deqiL
Canım Yanıyor Kalsaydın Diye Söyleyemediklerim ; Gittikten Sonra Yüreğime Ağır Geliyor Şimdi Ardından Seslendiklerim ; Yutkunurken Boğazıma Takılıyor
Bu yağmur bu yağmur bu kıldan ince, Nefesten yumuşak, yağan bu yağmur Bu yağmur bu yağmur bir gün dinince, Aynalar yüzümü tanımaz olur
qüzeLLik aLLah veRqisidiR siviLce de KDV'siDir xD
aqLamakTan yaş mı KaLdı qözLérimDé DamLayacaq Bu HaLimDén anLamaYan öLünce mi anLayacaq ?
^RésT Çéktim Bu SahTé HaYat*a Ya$amaYacaqım Dérqen Sén Çıktın kaR$ıma
$imDi DaHa ii anLı0rum Ki * Néfés aLmaK déiLmiş Yaşamaq aTé$LérDé yanmaq qiBi BirşeY seNsiz oLmak !!!
s0nsuzLuq ÖnümdeyDi hep aMa >> qiDémedim sénD"n uzaqa <<
siLdiqLérim wardır 0nLar yanLışLarım we pİşmanLıqLarımdır * aDLarı anıLmaz HatırLarı s0ruLmaz Sadece ßéDDuaLarımdır !!
HayaT*a qüLüşünLé ceza wer Ki KöTüLüqlerle YıkıLmadıqını anLasınLar
Ya$amaq İçin Ya$ama Ya$adıqLarınLa Ya$a << Déwam eD KaDér Bén MuTLuyum
Bu kaDar koLaymı bİTécéqTi 0 büüq aŞkımız ç00qq üzüLdüm aqLamaqDan qöz ya$Larım Kurudu
qözü döNér aDam asaR s0Ra marS*ta HayaT arar YayınDa ŞéüTan*Lar
akıLLısı Bizi bLmaz deLisi q*tüMüzden ayrıLmaz
BaK qör eqMé başını !!baK qör Bana NéLér yaptıqını !!
ßizde DoStLuk Nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu caN SeniN yOLun SOnu uçurumSa duR!! iLk adıM ßeniM !!
uLaştın Héryerime İçimdeqi sen O kadar Kojamn kiéé
ziNdan qiBy qözüqür MEZAR 0ysa rUh özqürLüqe kawuşur
y0kTan war etMeLi bazen
Göremezler İzin Wermessem Üzemezler Çözemezler Benim Bir Düşüm War ki Asla Bilemezler !!!********************************
artıq yhoqsun içimdeKi soysuZsun uquRLadım seni ve çevRimdı$ı bedenini !
Zamanla tanırsın insanları yiter birer birer hayallerin gerçeği görüp NEFRET*i tadarsın zamanla
Bana aşqı Öreteblrsn ama UNUTMAy*ı asla !
SensizDé qeçerMiŞş takwimden qünler
İçimden Bir ses Uyanma di0r BaşLadıım herşE Şimdi biti0r
KusssaM kaÇ İntihat çıkar İçimden kesseM kaç ayrıLık akar Bileklerimden ' Bu SaaTTéN SoNRa UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLé BéN YaRıNa BaKaRıM, YaNıMDaKıLéRLé
A$kın Gözü Kör OLaßiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır