ZzZena*
| Konu: Geri: NickLer 5 Ptsi 17 Kas. 2008, 18:34 | |
| | |
|
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
| Konu: Geri: NickLer 5 Cuma 14 Kas. 2008, 20:24 | |
| - Alıntı :
- ßıraK ßu pişmanım ayakLarını..Yoksa Pişman oLcak AyakLarında kaLmıcak.. xD
bunu özellikle beğendim xD saol jnm x] | |
|
ZzZena*
| Konu: NickLer 5 Cuma 14 Kas. 2008, 20:20 | |
| [c=#2E5F63]Bundan sonra ot gibi yaşamaya karar verdim...İsteyen basıp geçer , isteyen sarıp içer[/c]
oT gißy ya$ıorum isTer ßasar geçersin ,,, isTeer sarar içersün ...
»» Anlık Zevklere Dönüşen Aşklara İnat, İnadına Manitasız Hayat..!! ««
Şu dünya da aşk da yalan dostluk da yalan Gerçek olan tek bişi war o da yalan
Kéndiné Yéni 1 Manita Yapmı$sın. ßuLu$unca Haßér Vér Dé Sana 1 Kasa Ekméq ALiyim. MaqLum , Ka$ar Ekméksiz Yénméz..! §én ÇıtıR§ın én BaSiTinDén KıRıLırSınn!!... xD tam düne alışırken bugün oldu!! aşık oLabiLir dediğin bi erkek warmı biLdiğin? xD Kaldı yanıma en büyük AŞKLARIM! olan oldu, akıllandım şimdi, YAKLAŞANI YAKARIM ! xDBırak herşey dagınık kaLsın ama biZ uçup giDelim...!
Bedenin Temiz olsa yazar ruhun orospu olduktan sonra . . .! A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!! ReziLLik gayet sıradan... Nereniz varsa insan kaLan * ? !
ßıraK ßu pişmanım ayakLarını..Yoksa Pişman oLcak AyakLarında kaLmıcak.. xD dü$künLüğümü yağmaLa..içimdeki terk ediLmi$ cocuğu vur ..!döNmeye yüZün vaR mı ?ßu kdR koLay mı?qeÇmişe dönüP aqLasan,ßu kız ßuna kanaR mı ? SeWioSa MuDLu Ed SeWmİoDa Siqtİr eD xDßeNi çOq sewiOmuŞmuŞ aŞqımDan öLüOmuŞmuŞ ßıraqıp qitti die PiŞmanMıŞmıŞ ßaqq ßaqq ßaqq..
yıLdızlarda kayıyo bende kayıyOm şimdi bu ne demekqie ben yıLdısmıyımmm ? xD
Hérqün ßiraz daha zorLa$arak cıLdırtmaksa ßéni niyétiN... SkTrqTkimSe deiLim kimSeyLe deiLim,kendim deiLim,kendimin hiç deiLim..ßurda deiLim orDa hiC oLmayacaqım..!! 3-5 tαηeηiηizi seviyoяum..ßαzıLaяıηızdαη ηeFяeT edioяum.. ßi çoğuηuzsα uмяumdα ßiLe deiL !
Tebrik ederim !Bembeyaz öykülerde simsiyah düş oldun. BıRakn..Tutmaın we iTmein..üsTüme qeLmein..yaLnız Bırakn..ama BekLein..qiTmein..Bn hiç ii DeqiLm.. hàйii ço0ooOoooq s℮vmisDiй?.
| |
|