Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
| |
ZzZena*
| Konu: NickLer 6 Paz 23 Kas. 2008, 09:07 | |
| Simşek yiyiip gÖk gürüLtüsü sıÇmaLısın eVLat.xDhayaDıma RofLe atSam RenkLenıR mi... yoqSa fon cekSem DuzeLıR mı ?? Dünya yakıŞıkLısı oLsan Ne yazar..? Bn istemedikten Sonra Bu gönüL Sna Bok Bakar..! xDDeHşeT/WaHşeT/Ouw ŞeT XD Sén hém ßi hastaLık hém ßi sağLık qißisin kaLßimdéé (:eLLérindén tutsam iyiLé$méz yaram.. Yüzüné ßaksam.. Aynı a$kLa ßakamam.. Ya seni sewerek öLeceğim , Yada ßeni sewen ßirinin yanında seni sewmenin ßedeLini ödeyeceğim . x( siZ siDiq yarışTırmaya devam eDin ßén aqZınıza s*çdım qiDioRumDamarıma ßasanın - kaN doLaşımını durDururum ..!Love is NoThinG.. ArkaNa bkma qDéRkéN.!Sn hiÇ svMéDn ki Zatn..!
*GözLérm kapaLı bu ayDnLık nié?KaLbm döNüyoR dnya gbi YiNé.
~Son heCe gbi svDikLérn TéK oLsn.. Selamsız Geldim wedasız Giderim..
KalB!M kırıK,Dökük,yARAlı...tam!rat dolayısıla "bi müddet" KAPalı!!!.ılılı……………….ılılı. AĞLAT ßeNi Sanada ßu Yakışır, ben Seversem ßuNa Kim KARIŞIR.. DerT oLmaz..çekip kapıyı çıkabiLirsn..Ben böyLeyim.. gerçekten sevmiyorsan bıkaBilirsn!!
Hayatımdaki ''geri dönüşüm kutusu'' acıLmaz hic benim...Tek biLdiğim; Bi kerede siLdiğim !
Boşuna sêvdik , Hoşuna qidêni , Aşkım diyeni , s*tr oLup qideni
ben senin gözünden düşeCek kadar aLçaLmadım..senin g*tün beni aLçak görecek kadar kaLktı..[/size][/size]
ßenCe FazLa Ciddiye aLdım Seni ..Sen Kimsin Ki ..ßasiT ßi SerSeri!!
Yeni nesiL embesiL xD
Unut ßéni arıyorSan...Soquk Su iÇ yanıyorSan...duRma awuCunu yaLa Sana dönéCéqimi sanıyoRSan...
KaşarLarLa UgrasıcaK Vaktım oLSaydı Şarkuterı dukkanı AcarDım
| |
|