Tokio Hotelden Düet Haberi
+10 Fatoş..!
Miley Cyrus
MéLÂnié
Bİll_Koliq
dilara
Dj.DaNgEr
BiLLozoF
ŞiZoFReN
Joseph Jona[S]éwaL
perdidaisla.
14 posters
Yazar Mesaj MéLÂnié Özel Üye
Mesaj Sayısı : 330Yaş : 29Nerden : ~Tom~Lakap : MeLanie xDRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 11/11/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Cuma 28 Kas. 2008, 11:18
dilara Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 23Yaş : 30Nerden : izmirLakap : bill koliqRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Perş. 27 Kas. 2008, 21:17 İNANMAYABİLİRSİNİZ AMA İNTERNETTE MİLEYİN ÇIPLAK RESİMLERİ BULUNDU VE TOM DA YATTIĞINI SÖYLEMİŞ İNANMAK İSTEMİOSUNUZ VE AYRICA SİZ KANITLAYIN NASIL YOM BİR SENEDEN BERİ KİMSEYLE YAZTMIYOR DİYE
MéLÂnié Özel Üye
Mesaj Sayısı : 330Yaş : 29Nerden : ~Tom~Lakap : MeLanie xDRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 11/11/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Perş. 27 Kas. 2008, 16:25 Yok ya Tom MiLey'e yatıcak bende inanıcam :zuhaa: buna anca güLünürr xD
Dj.DaNgEr Özel Üye
Mesaj Sayısı : 33Yaş : 28Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 21/11/08 Bİll_Koliq Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 18Yaş : 33Lakap : Satanist Bill'ciKişisel İleti : Seny Sebiom BİLLRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 31/10/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Çarş. 26 Kas. 2008, 19:16 miley varya çok salak bi kız kıl oluyom ona bulduğum yerde dövecem
Dj.DaNgEr Özel Üye
Mesaj Sayısı : 33Yaş : 28Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 21/11/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Çarş. 26 Kas. 2008, 19:10 ToM KoLiq demiş ki: Dj.DaNgEr demiş ki: dilara demiş ki: arkadaşlar böle konuşuosunuz ama umarım mileyle tomun yattığını biliosunuzdur:( Ne? Olamaz... Şahsen inanamıyorum Kaynak ne? Ağlayacağım şimdi yemin ederim Bu çok kötü bişey... Katy Perry'le yatsaymış daha iyimiş Manyak mı bu çocuk ya bunu bilmiomuydun =( Ben o yüzden miley'i artıq sefmiorm neyse yorumlar için teşekkürler Ya yok bilmiyordum ama bir röportajda okumuştum Tom:Miley,bir kızda aradığım fiziksel karakterlere sahip değil "
Ben o yüzden onun yalan olduğunu düşünmüştüm
Ayrıca Miley bakire değil mi?
Kendisi öyle olduğunu söylemişti
Bunu da yeni bir ropörtajında okumuştum
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229Yaş : 29Nerden : BarcelonaLakap : BrishaKişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08 Dj.DaNgEr Özel Üye
Mesaj Sayısı : 33Yaş : 28Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 21/11/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Çarş. 26 Kas. 2008, 19:03 dilara demiş ki: arkadaşlar böle konuşuosunuz ama umarım mileyle tomun yattığını biliosunuzdur:( Ne? Olamaz...
Şahsen inanamıyorum
Kaynak ne?
Ağlayacağım şimdi yemin ederim
Bu çok kötü bişey...
Katy Perry'le yatsaymış daha iyimiş
Manyak mı bu çocuk ya
Joseph Jona[S]éwaL Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 33Yaş : 29Nerden : Joe^^umLa hryerdn xDLakap : JoeManiaC..*İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 27/10/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Çarş. 26 Kas. 2008, 16:42
dilara Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 23Yaş : 30Nerden : izmirLakap : bill koliqRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Salı 25 Kas. 2008, 22:54 arkadaşlar böle konuşuosunuz ama umarım mileyle tomun yattığını biliosunuzdur:(
Dj.DaNgEr Özel Üye
Mesaj Sayısı : 33Yaş : 28Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 21/11/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Cuma 21 Kas. 2008, 18:43 Bence JB'yle yapsınlar... Miley'e yapmaları iyi olurdu ama şahsen ben onu TH'ye hiç yakıştıramıyorum... Gıcık kız xD
Mesaj Sayısı : 33Yaş : 29Nerden : Joe^^umLa hryerdn xDLakap : JoeManiaC..*İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 27/10/08 BiLLozoF Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 106Yaş : 30Lakap : dondikKişisel İleti : KendiMi seVi0Rm. =)Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 29/10/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Cuma 21 Kas. 2008, 14:44 bNce J.Brothers'la olabilir ama miLey oLmasın
Mesaj Sayısı : 1229Yaş : 29Nerden : BarcelonaLakap : BrishaKişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Perş. 20 Kas. 2008, 18:27 ŞiZoFReN demiş ki: tam bulmuşlar birbirlerini bebeler miley ve tokio hotel tokio hotel bebe değl jnm ama miley bebe saten artık mileyi sefmiorm gıcık kız ya miley :@ neyse yorum için saol
ŞiZoFReN Süper Mod.
Mesaj Sayısı : 222Yaş : 33Nerden : Beşiktaş - KadıköyKişisel İleti : This May Hurt Just a Little ...
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 13/08/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Perş. 20 Kas. 2008, 15:37 tam bulmuşlar birbirlerini bebeler miley ve tokio hotel
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08 Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Cuma 14 Kas. 2008, 17:42 bilmem ama miley daha fazla gibi ama olsun jb de iyi mc de =) yorum için saol
Mesaj Sayısı : 33Yaş : 29Nerden : Joe^^umLa hryerdn xDLakap : JoeManiaC..*İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 27/10/08 perdidaisla. Administrator
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08 Konu: Tokio Hotelden Düet Haberi Perş. 13 Kas. 2008, 18:07 tokio hotel bildiğimiz gibi almanyayı kasıp kavuran bir grup ve şu anda birçok ülkeyi de kasıp kavuruo(aşqlarım xD) ve dream dergisindeki habere göre şarkıların sözleri hazırmış ayrıca şubat ayında çıkacakmış okuduğuma göre ve bu şarkı için düet yapma ihtimalleri varmış pink ile yaparım demişler diolardı önceden ama bunu yalanlamışlar jonas brotherla yapabilirlermiş çünkü müzik şirketleri aynıymış bir de mileyle yapabilirlermiş ki bence mileyle yaparlar hem disneydede tutu bilmem artık hayırlısı x] yazı alıntı diildir ben dream dergimden özetledim =)
Tokio Hotelden Düet Haberi