Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Tokio Hotel Çarş. 03 Eyl. 2008, 11:30
Tokio Hotel Alman bi rock grubu. Grup üyeleri; Tom KAULİTZ, (AŞKIMxD) Bill KAULİTZ, Georg LİSTİNG, Gustav SCHAFER. Tom ve Bill tek yumurta ikizi. 2001 de müzik hayatına atıldılar. İlk gruplarının adı Devilish daha sonra Tokio Hotel olarak değişti. Şuanda 19 yaşlarındalar.
İlk albümü "Schrei” 2005 yılında çıkardı. İlk single’ları "Durch den Monsun", çıktıktan sonra hızlı bir şekilde adını duyurdu. 20 Ağustos’ta Alman müzik listelerinde 15. olarak kendini gösterdi ve 26 Ağustos’ta Avusturya müzik listelerinde 1. oldu. İkinci single’ları "Schrei", Alman listelerinde 5.liğe yükseldi. 2006’nın başlarında, üçüncü single’ları "Rette Mich" çıktı ve listelerde 1. oldu. Yeni single’ları "Übers Ende der Welt" 26 Şubat 2007’de çıktı ve o da listelerde 1. oldu. Yeni albümleri "Zimmer 483" turunun mart ayında başlatılması düşünülüyordu ancak iki hafta geciktirildi çünkü grup yeni bir sahne kullanmak istemişti.
grubun adının tokio hotel olmasının sebebi tokyo şehrini sevmeleri ve hotel ismi ise gittikleri konserlerde hep hotellerde konaklamalarından dolayı olmuştur. doğum günleri 1 eylül 1989dur. zimmer-483 albümleri tomun hayatını anlatmaktadır zimmer oda anlamına gelmektedir oda 483 ispanyada bir hoteldeki odadan bahsetmektedir tom seni çok seviyorum siz en iyisiniz th
HiCaBe-AsHLeY
Konu: Geri: Tokio Hotel Ptsi 03 Kas. 2008, 19:05
gustav bnm aşkom:D
dilara
Konu: Geri: Tokio Hotel Perş. 27 Kas. 2008, 21:11
BİLL SEN BENİM TEK AŞKIMMMSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Fatoş..!
Konu: Geri: Tokio Hotel C.tesi 27 Ara. 2008, 21:08
canlarım yaa süperlerr bill*im yaa tom hayranıyım aslen ama hakkında duyduğum birkaç şeyden sonra bill* hayranıyım ..!* o benim meleğimm**
LiLy*
Konu: Geri: Tokio Hotel Ptsi 29 Ara. 2008, 14:04
Gustav Th birtane ya!... <3
buse kaulitz
Konu: Geri: Tokio Hotel Salı 13 Ocak 2009, 21:30
SüperLe YaFs aşklarım Harikalar $aoL ßHayLa$hum için
MéLÂnié
Konu: Geri: Tokio Hotel C.tesi 14 Şub. 2009, 12:49
Tokio HoteL^m HERŞEYİM Benim onLar olmadan aslaa!! <3 Tom <3
ßuRcU**ToM
Konu: Geri: Tokio Hotel C.tesi 14 Şub. 2009, 16:45
ToKiO HoTeL benm herşeyimmm !! OnlArı çookk seViormmmm <3
bill & neslihan
Konu: Geri: Tokio Hotel C.tesi 04 Nis. 2009, 15:06
billl senii çok seviyorummm yaa onlar gibi grup varmııı onlara hastayımm yaaaa
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Tokio Hotel Salı 07 Nis. 2009, 16:19
"scream" Le haykırdık "ready set go"yLa ayakLandık "monsoon " yağmurLarıyLa isLandık "spring nicht"Le ağLadık... öLümüNe TH <3 !!
En çok sevdikleri TH şarkıları:
Bill:''Schrei''
Tom:''Spring Nicht''
Georg:''Ich Brech Aus''
Gustav:''Wo Sind Eure Hande''
Bir kızda ilk neresine bakarlar,neye önem verirler?
Bill:Ellerine bakarmış.
Tom:Kişiliği ve karekteri benim için çok önemli ama ilk olarak kalçalara bakarım diyor
Georg:Açıkçası kıçına bakarım diyor
Gustav:Cevap yok
Tom ve Bill daha okulu bitiremediler(turneler yüzünden okula gidemediler) bu yüzden özel ders alıyorlar.Georg ve Gustav ise mezun oldular.
Hayatları ya özel otobüslerinde ya otel odalarında geçiyor
Ailelerini ve arkadaşlarını zaman buldukça arıyorlar.Bazen 6ay boyunca konuşamadkları arkadaşları oluyor ama bu duruma anlayış gösterenlerin gerçek dost olduklarını söylüyorlar.
Scream albümü Zimmer 483 ve Schrei albümündeki bazı şarkıların ingilizce versionlarıdır. İngiltere konseri sırf bu albümdendi ve inanlımaz başarı yakaladı.Önce Almanya sonra Avrupa derken şimdi de tüm Dünya tarafından dinlenmeyi amaçlayan grup,herhangi ayrı bir ingilizce albüm ya da şarkı olmayacağını söylüyor.Sadece almanca bir şarkının ingilizcesi uyarlanırmış.
Scream-Schrei
Ready,Set,Go!-Übers Ende Der Welt
Through the Monsoon-Durch den Monsun
Love is dead-Totgeliebt
Don't Jump-Spring nicht
On the edge-Stich ins Glück
Sacred-Heilig
Break away-Ich brech aus
Rescue me-Rette mich
Fınal Day-Der Letzte Tag
Forgotten children-Vergessene kinder
By your side-An deiner seite
Black-Schwarz
Ecem_Kaulitz
Konu: Geri: Tokio Hotel Çarş. 13 Mayıs 2009, 12:27
TTTooooooommm
Ecem_Kaulitz
Konu: Geri: Tokio Hotel Perş. 04 Haz. 2009, 11:22
onLarı seviyoRum biDe türKiye Ye geLseLEr süPer oLucak
En son Ecem_Kaulitz tarafından Salı 14 Tem. 2009, 08:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Rock_AnGeL
Konu: Geri: Tokio Hotel Paz 12 Tem. 2009, 11:53
canlarım ya çok ama çok seviyorum onları..
+++Mé__r__Fhee
Konu: Geri: Tokio Hotel Salı 29 Eyl. 2009, 17:18
KONUYLA ALAKASIZ BİR YORUM OLDUĞU İÇİN KALDIRILMIŞTIR
vampirella_th
Konu: Geri: Tokio Hotel C.tesi 19 Haz. 2010, 16:58
[b][i]TOKİO HOTEL bir numaraa
Ölümüne TOKİO HOTEL!!!! TH SİZ ASLAA!!! Onlar herşeyleriylee mükemmeller <3