Aaa yeter artık kapansın şu konu Miley ile Tom yatmadı! Bu kadar Ayrıca kaynak belirtilmeden hiç bir sonuca varamazsınız!! Her bulduqunuz habere inanmayın canım " longdesc="126" />
wede miLey TomLa yattı bunuda süper bi sekilde biliyorus in$ bu seferde biLLe yawSamaz
bLL>aJq0
Konu: ! Ptsi 16 Şub. 2009, 12:17
ßak kızım suana kadar hep miley'i hep tokio hotel iLe görüyoruz özeLLikle onLaRla qezmesi ßizi sinir ediyo miLeyin fanLarının hiç biri th yi tanımıo we o yüzdende sewiyolar bu konuyu kapatalım dicem ama bu oLayın anLa$ıLır bir biçimde bitmesini istiyorum
öLe ßi$ey oLamazz mLeyLe oLuRsa ßoq qißi oLur zTn mileyi kimse sewmiyo o yzdn
AA ARTIK YETER BU LAFLA ÇİZMEYİ AŞTINIZ!!!!UYARI ALMAK UMRUMDA DEĞİL!!!YETER BE KONU KİLİTLENSİN BENİM MİLEY*M SİZİN TOKİO HOTELCİĞİNİZE Bİ HALT YAPMADII!!!!!Bi KERE HERKESİN GÖRÜŞÜ FARKLIDIR CİCİM!!!DÜNYADA KAÇ BİN TANE MİLEY FANI VAR BİLİO MUSUN?!!!!BİLMİYOSUN!!!!EĞER MİLEY*ME BİR DAHA LAF ETMEYİN YAA SİZ NASIL TOKİO HOTELİ SEVİYORSUNUZ BENDE MİLEY*Mİ SEVİYORUMM!!!!MİLEY boq,aptl,slk değil!!!O GAYET HARİKA İYİ MUHTEŞEM GÜZELLİKLE YARDIMSEVER BİR KIZZ!!!!MİLEY*M HAKKINDA KÖTÜ YORUM YAPANI ADMİNE ŞİKAYET EDERİM!!!!
ŞizoFren !!! Kusura bakma ama Tokio Hotel'e bebe deme hakkını nerden buldun? Maksat kavqa çıkarmak deqil yanlış anlama sadece soruyorum neden bebe diyosun?
sırf uyarı almamak için bir şey demiyorum yoksa size diyeceğimi çok iyi biliyorum!!!teşekkürler!!!ve lütfen miley hakkında kötü yorum yapılmasın
seda_bill
Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Ptsi 05 Ocak 2009, 16:31
miley billin saçlarına kötü bişiy demiş öldüresim geliyor o kadını yaşlanmış o artık kendi saçında bit geziyor.billin saçına neler diyor yarappim inşallah istedikleri gibi pinkle yaparlar.
3mO_meleq
Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Ptsi 05 Ocak 2009, 16:21
((ehehe))bilgi için thnx bebe^^kim=D=D
3mO_meleq
Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Ptsi 05 Ocak 2009, 16:18
ArKaDa$LaR o iii Bi Kıss Th desen zatii süffe...lütfn artqq kawga olmasın!!...
Fatoş..!
Konu: Geri: Tokio Hotelden Düet Haberi Cuma 02 Ocak 2009, 16:33
Arkadaşlar doğru bir haber bu.. Hatta kanıtlanmış .. Ben de inanamadım ama doğru..
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Miley bebe değil Miley'ye hakaret etmeye hakkınız yok!Nereden biliyorsunuz belki Tom Miley'nin aklını çeldi Miley'de öyle yattı!Orada bulunmadan Miley'me bir şey demeye hakkınız yok!Miley bebe değil,ezik değil,gıcık değil.Siz beğenmiyorsanız diye Miley'ye hakaret etmeye hakkınız yok.Tokio Hotele'de böyle bir şey denilse hoşunuza gider mi?!Hayır!Bu laflarınız da benim hoşuma gitmiyor!Lütfen bir daha Miley'ye laf etmeyin!!
lütfen ''Miley Cyrus'' Karşılık verme eğer bir yorumda daha miley hakkında söz edilirse konu kilitlenecek ve tartışmaya sebep olan kişiler uyarı alacak eğer ikinci bir uyarı alırlarsa banlanacaktırlar
Miley bebe değil Miley'ye hakaret etmeye hakkınız yok!Nereden biliyorsunuz belki Tom Miley'nin aklını çeldi Miley'de öyle yattı!Orada bulunmadan Miley'me bir şey demeye hakkınız yok!Miley bebe değil,ezik değil,gıcık değil.Siz beğenmiyorsanız diye Miley'ye hakaret etmeye hakkınız yok.Tokio Hotele'de böyle bir şey denilse hoşunuza gider mi?!Hayır!Bu laflarınız da benim hoşuma gitmiyor!Lütfen bir daha Miley'ye laf etmeyin!!
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
İNANMAYABİLİRSİNİZ AMA İNTERNETTE MİLEYİN ÇIPLAK RESİMLERİ BULUNDU VE TOM DA YATTIĞINI SÖYLEMİŞ İNANMAK İSTEMİOSUNUZ VE AYRICA SİZ KANITLAYIN NASIL YOM BİR SENEDEN BERİ KİMSEYLE YAZTMIYOR DİYE
İmkansız göster kaynağı inanalım Benim kaynağım.... Bana mesaj at sana göstereyim İstediğine inanabilirsin Ama doğru olana inanmanı tavsiye ederim
miLey'i şahsn çk yanLş tanımışm qeri bide jons brothers'ın neimş en ykın arkiLrindenmiş saLk
Miley'yi sevmeyebilirsin ama ona saLk deme hakkın yok!Bazılarımız senin Thyi sevdiğin gibi Miley'yi seviyor ayrıca jonas brothers güzel bir grup! Arkadaslar ben Mileyi çok seviyorum ve size ona kötü laf söyleme hakkı bulamıyorum!Miely yaptıkları için defalarca özür diledi ve krize girdi gençliğini baharında ve ne yapacağını bilemiyor herkes onunüstüne gidiyor!Lütfen biraz kendinizi onu yerine koyun!
İNANMAYABİLİRSİNİZ AMA İNTERNETTE MİLEYİN ÇIPLAK RESİMLERİ BULUNDU VE TOM DA YATTIĞINI SÖYLEMİŞ İNANMAK İSTEMİOSUNUZ VE AYRICA SİZ KANITLAYIN NASIL YOM BİR SENEDEN BERİ KİMSEYLE YAZTMIYOR DİYE
İmkansız göster kaynağı inanalım Benim kaynağım.... Bana mesaj at sana göstereyim İstediğine inanabilirsin Ama doğru olana inanmanı tavsiye ederim
dilara doru sölüo kanıtlandı bu :@qıcıq miley neyse sohbet alanı yabtık Burayı Resmen Bir daha sohbet amaçlı mesaj atmayalım pmden yabarsnz =)