anqeL_biLL
| Konu: Tom'un 4 çocuğu - Gustav'ın Bill'e hayranLığı ve th'nin itirafLar içerde ..!! BRAVO 273. sayı Tokio HoteL...!! x3 Paz 28 Haz. 2009, 11:52 | |
| BRAVO^NUN 273. SAYISINDA HER ZAMANKİ GİBİ TOKİO HOTEL VAR PEKİ ÇOCUKLARIN NE DÜŞÜNDÜKLERİNİ MERAK EDİYORMUSUN? İTİRAFLARINI MADEM MERAK EDİYORSUN OKU BENCE !!!
Tom "Fanlardan aldığımız En iyi hediye yıldızlı bir Tokio Hotel oldu!"
Gustav "Ben nete sörf için giriyorum ve genelde hakkımızda yazılan yalanları okumak beni güldürüyor”
Bill "Saçlarım için bir günde bir şişe saç spreyi harcadığımı itiraf ediyorum” (Yakında saç kalmicak kafandaaa ))
Georg "Eğer, Tom eğlenmek için bir şey bulamazsa bana yönelir. Ona ilham veriyorum!" (Güler)
Bill "Bence benim kardeşim benden önce evlenecek ve en az 4 çocuğu olacak!” (Bence de )
Gustav "Ben grupta en çok Bill^e hayranım.O bir savaşçı! “ ( Bence de gusu )
Bill "Ben birinin ilgisini çekmek istiyorsam,ona inanılmaz güzel soslu bir spagetti yaparım!” (Güzel olduğuna emin misin )
Georg "Ben kameralara gülmeyi sevmiyorum. Bu garip ama biri beni gıdıklarsa farklı! "
Tom "Georg aramızda en az aşk itirafı alan kişi.Yazık ona !” (Şımarık )
Tom "Kardeşim böyle giyinmek için nerden ilham aldı bilmiyorum... Bu çöplük olabilir !" (Sende eminim balonlara özenmişsindir!! )
Bill “Eğer aşık olursam bu kişi müziğin ilk aşkım olduğunu anlayacak biri olmalı”
Tom "Ne zaman gitar çalsam bir saniye bile sessiz duramıyorum “ | |
|
Kr0LicE
| Konu: Geri: Tom'un 4 çocuğu - Gustav'ın Bill'e hayranLığı ve th'nin itirafLar içerde ..!! BRAVO 273. sayı Tokio HoteL...!! x3 Çarş. 01 Tem. 2009, 07:21 | |
| | |
|
LiLy*
| Konu: Geri: Tom'un 4 çocuğu - Gustav'ın Bill'e hayranLığı ve th'nin itirafLar içerde ..!! BRAVO 273. sayı Tokio HoteL...!! x3 Cuma 03 Tem. 2009, 09:24 | |
| | |
|