Konu: Geri: Yorumlarınız Perş. 30 Ekim 2008, 14:48
Bende yeni üye olduğum halde kendi sitemi unutmuş ve buraya yoğunlanmış bir durumdayım ancak sanırım sitede bir tek ben düzgün yazıyorum bu çok üzücü çünkü milli kültürümüze ve dilimiz sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum. Ben netlog rock müzik severlerin çok olduğu sitelerde olabildiğince yayan arkadaşımızı tebrik ediyorum.Ve bende Facebook'ta yaymayı aklıma koydum
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Yorumlarınız Paz 26 Ekim 2008, 17:52
forum hakkında ii yorumlarınızı görmek bni gerçekten çok mutlu ediyorr ii dilekler yollayan arkadaşlara bnden kucak dolusu sevgiler xD
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: Yorumlarınız Paz 26 Ekim 2008, 17:20
saol canım beğenmene sevindik
AmY Lee & AvRiL
Konu: Geri: Yorumlarınız Paz 26 Ekim 2008, 17:15
forumunuzu chok sewdim chok gusell tbrkler xD
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Yorumlarınız Paz 26 Ekim 2008, 12:58
saol cnm
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: Yorumlarınız Paz 26 Ekim 2008, 12:52
ben mod. degilim ancak dagıtabilidigm kadar dagıttım...
hatta netlog profilime bile koydum
d4rkl1f3
Konu: Geri: Yorumlarınız Salı 30 Eyl. 2008, 16:29
bncede çok haklısın cnm
Admin_jdA Administrator
öncelikle şunu sölicem özellikle rockçılar için ii bir forum ama müzik tutkunlarınında seweceği bir forum ancak bu kadar ii forum bu kadar as üye biras kötü olur phence buraya üye olan kişilerde biras sorumluluk alabilirler mesela şöyleki herkes arkadaşlarına felan bu sitenin linkini werse fena olmas hem üye sayısı artar yanee phenim fikrim bu tabii sizin fikrinis daha önde
Admin_jdA Administrator
Konu: Yorumlarınız C.tesi 26 Tem. 2008, 18:07
CeydaRock Forum'la ilgili iyi veya kötü tüm eleştri ve yorumlarınızı buraya yazınız. Lütfen yorumlarınızda kaba,nobran,küfürlü ve saygısızca kelimeler kullanmayınız !!! Kullanan üyelerimiz BANLANACAKTIR !!!