yha şikayet bölümü neden yok benim şimdi buraya yazacağım bi şikayet slında 1.si nede şiir yarışmasıyla kimse ilqilenmiyo 2.si herkes forum oyunlarından diğer bölümlere vakit bulamıyo 3.sü yha nisan ayında açılmış konuya bile yorum yapılmamış.. bunların hiç birisinden admin sorumlu deqiLL ama diğer üyeler neden hep forum oyunları da diğer bölümler deiLL düşünüyorumda şimdi ben bunu yazdım ama kim bilir kaç ayy sonra görülücek yha qiriyorum siteye forum oyunlarındaki sayflar maşallah 7yi 8i geçmişş ama varsayalım dergi bölümü yok arkadaş hiç yorum yok neDen belli deil lütfen adminler diğer üyeleride bi uyaralım dikkadse almıyolarmı o zaman e-posta gönderin siz buraların disiplininden sorumlusunuz... duyarlı olalım arkadaşlar biz bi aileyiz artık siz kendi evinizdede bi tek çocuk odasındaq oyuncaklarlamı oynuyosunuz lütfen ama yhan diğer odalarada yhani diğer bölümlerde bi bakalım sevqili adminler bunları yazıyorum die bana sinirlenip beni balarsanız banlayın yani ama bunlar qerçekler... sevqili üyelerimiz lütfen duyarlı olalım....
KoRn
Konu: Geri: Yorumlarınız Ptsi 11 Mayıs 2009, 19:02
ßéncé süpér oLmuş éLLérinizé sağLK..
qiqi
Konu: Geri: Yorumlarınız Paz 10 Mayıs 2009, 17:22
türlçe bence iki kelimeyi yazmakla yozlaşmaz sonuçta yazdığımız gibi okumuyoruz bazen abartılıyor bu konu x) eğer siz çok türkçeyi korumak istiyorsanız msnde çevrenizde konuşurken kelimeleri eksiltmeyin türkçe imla kulavuzu kulanın çünkü bize ahkam kesenler bizden daha beterler xD mantıksız yolun yolcuları olarak görüyorum şu dile sahip çıkan ama iki kelimeyi bir araya getiremeyenleri! x) her neyse siz dikkat edin bizde sizden özenip dikkat ederiz düzgün türkçeye x)
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: Yorumlarınız Paz 10 Mayıs 2009, 17:11
Alıntı :
Pardon ama madem Türkçe'yi bozmak istemiyorsunuz o zaman doğru düzgün yazın! Biraz uzun yazsanız eliniz mi kopar? İi yerine iyi yazsanız biryerinize birşey mi olur? Türkçe'yi bozmak istemiyorsanız TRKÇ değiş TÜRKçe konuşun.Yada ben Türk'üm diye övünmeyin. Tamamıyla konuşulmamış dil Türkçe değildir!
sen önce klavyede yazı yazmayı ögren sonra gelip burada ahkam kes...
nasıl konusacagımı kimse bana öğretemez... adam gibi konus.. eger sadece eksik yazı yazmakla türkçemizin bozulacagını zannediyorsan senin bi doktora görünmen lazım...
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Yorumlarınız Cuma 08 Mayıs 2009, 17:57
emek verdiğiniz bişeyin beğenilmesini görmek süperr bişey =) saol msjın için.. ama bu forumu forum yapan sadece adminler deil, tüm kadrodakiler ve tabiiki ÜYELER bn de onlara çok tşk ediyorum
Rock_My_Life
Konu: Geri: Yorumlarınız Paz 03 Mayıs 2009, 20:15
her pc ye oturduğumda bu siteyi açamazsam eğlenemiorum adminler emeğinize sağlık
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
gsll yorumlar görmek süper gerçekten, site için verilen emeklerin karşılığı olarak tek istediğimiz üyelerimizin aktif olması.. eğer herkes bu paylaşıma katılırsa eminimki daa büyük bi aile olucaz
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Yorumlarınız Salı 07 Nis. 2009, 16:16
süper olmuş siteeee........
RocKeR_GirL**
Konu: Geri: Yorumlarınız C.tesi 28 Mart 2009, 13:59
siTe spR yha heR pc-ye oTuRduumda giRmee çaLısıorum oRTam fLns da spr ynee
ŞiZoFReN
Konu: Geri: Yorumlarınız Cuma 30 Ocak 2009, 17:14
oo iyi iyi site bayaa gelişti bir de tüm üyeler aktif olsa
RocKeR_GirL**
Konu: Geri: Yorumlarınız Çarş. 28 Ocak 2009, 11:45
phende yni üeim site spR yhaa
Broken
Konu: Geri: Yorumlarınız Paz 25 Ocak 2009, 19:11
Joseph Jona[S]éwaL demiş ki:
eger bna diyorsan cok tsekkür ederim
yaa simdi bende biraz bozuk yazıyorum kabul ediorm.. ama böyle daha kısa oluor..
sende cok haklısın ama dilimizi bozmak gbi bir niyetimiz yok.
katıLıorm x]
Pardon ama madem Türkçe'yi bozmak istemiyorsunuz o zaman doğru düzgün yazın! Biraz uzun yazsanız eliniz mi kopar? İi yerine iyi yazsanız biryerinize birşey mi olur? Türkçe'yi bozmak istemiyorsanız TRKÇ değiş TÜRKçe konuşun.Yada ben Türk'üm diye övünmeyin. Tamamıyla konuşulmamış dil Türkçe değildir!
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: Yorumlarınız C.tesi 10 Ocak 2009, 18:29
Yorum yapan herkese thanxx =) Biz sadece forumu kurarak ve düzeni sağlayarak aracı oluyoruz, bu forumu gsll yapan sizlersiniz...
RoCk AnGeL
Konu: Geri: Yorumlarınız C.tesi 10 Ocak 2009, 13:42
yni üyryim frmunuz çook gzlmiş
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: Yorumlarınız Paz 04 Ocak 2009, 20:34
3mO_meleq demiş ki:
içeriği çoqq fassla bi forum phen bayıldım walla=D=D
SaoL Jnm ßhenüm ßeqenmene çhoq çhonq SeFündüq =)
3mO_meleq
Konu: Geri: Yorumlarınız Paz 04 Ocak 2009, 20:22
içeriği çoqq fassla bi forum phen bayıldım walla=D=D
mesajımı düzenlemenize gerek yok.Sadece AvriL değil gzm-Rock* adlı üyeyi de çağırmışsınız. Böyle özel mesajdan reklam yasak Rocker Team'de keşke boşu boşuna üye olmasaydın o siteye.
En son Broken tarafından Perş. 05 Şub. 2009, 12:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
süPer ea Fan
Konu: Geri: Yorumlarınız Salı 25 Kas. 2008, 15:01
bHencede form süPerr !!
Joseph Jona[S]éwaL
Konu: Geri: Yorumlarınız Paz 23 Kas. 2008, 14:29
yaa simdi bende biraz bozuk yazıyorum kabul ediorm.. ama böyle daha kısa oluor..
sende cok haklısın ama dilimizi bozmak gbi bir niyetimiz yok.
Bende yeni üye olduğum halde kendi sitemi unutmuş ve buraya yoğunlanmış bir durumdayım ancak sanırım sitede bir tek ben düzgün yazıyorum bu çok üzücü çünkü milli kültürümüze ve dilimiz sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum. Ben netlog rock müzik severlerin çok olduğu sitelerde olabildiğince yayan arkadaşımızı tebrik ediyorum.Ve bende Facebook'ta yaymayı aklıma koydum
sende cok haklısın ama dilimizi bozmak gbi bir niyetimiz yok
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: Yorumlarınız Perş. 30 Ekim 2008, 16:26
BiLLozoF demiş ki:
Bende yeni üye olduğum halde kendi sitemi unutmuş ve buraya yoğunlanmış bir durumdayım ancak sanırım sitede bir tek ben düzgün yazıyorum bu çok üzücü çünkü milli kültürümüze ve dilimiz sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum. Ben netlog rock müzik severlerin çok olduğu sitelerde olabildiğince yayan arkadaşımızı tebrik ediyorum.Ve bende Facebook'ta yaymayı aklıma koydum
aslında çok haklısın, ama Türkçe yozlaşmış bi durumda ve nerdeyse herkes msn Türkçesi konuşuyo. Şimdi bu forumda düzgün konuşma kuralı çıkartmak isterdim ama bu üye sayımızda azalmaya neden olur ve kimse rahat rahat yazamaz. O yüzden herkes istedii gibi yazsın (ama anlaşılacak bi biçimde) tek ricam; gerçekte de yazdığınız gibi konuşmamanız (Emo dili yani )
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: Yorumlarınız Perş. 30 Ekim 2008, 14:51