diLaræe Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 209Yaş : 31Nerden : isdemee mi qeLicen xP Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/03/09 Konu: Geri: Duygusal Nickler :'( Cuma 17 Nis. 2009, 15:48 qzLLermşş
_-_th4ewer_-_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 1329Yaş : 29Nerden : tomun gözlerinin derinliklerinden....!!!Lakap : tokiocu-rockerKişisel İleti : "scream" Le haykırdık "ready set go"yLa ayakLandık "monsoon " yağmurLarıyLa isLandık "spring nicht"Le ağLadık... öLümüNe TH <3 !! Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/04/09 Konu: Geri: Duygusal Nickler :'( Çarş. 15 Nis. 2009, 12:00 Sévhiyh0rshaN yhaNımdha qhaL shévhmiyh0rshaN ufaqhtaN ufaqhtaN yh0L aL.... bn bunu sefiom peq duygu yok ama
xD
Kr0niK_R0ckEr Moderatör
Mesaj Sayısı : 706Yaş : 31Nerden : Evden xDLakap : sadist_rocker (diolar )Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 13/10/08 Konu: Geri: Duygusal Nickler :'( Paz 11 Ocak 2009, 08:28 gercektende güzellermis
ck saol
süPer ea Fan Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 24Yaş : 30Nerden : eMRe aYdın neRdenSe ßeNde oRadaN xDLakap : ßüŞßüş yeDaa... dadLu Şhee !! x))Kayıt tarihi : 08/11/08 Konu: Geri: Duygusal Nickler :'( Cuma 09 Ocak 2009, 15:40
seda_bill PisLüQ Rockçı
Mesaj Sayısı : 350Yaş : 29Nerden : canımın istediği yerden(BİLL İn EVİ)XDLakap : BİLL manyajı-BİLLKişisel İleti : Bİll SEni çok seviyorum
I love You BİLL
Ich liebe dich BİLL
YHA BİRİ BENLE ARKADAŞ OLSUN..Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 22/12/08 Konu: Geri: Duygusal Nickler :'( Cuma 02 Ocak 2009, 20:29 çok güzeller özellikle bazılarını koycam tatlım. tam kapak havasında... p.i.s jnm
ZzZena* Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 33Yaş : 30Kişisel İleti : # Kan kaybında Boğuldu insanlık..! #İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/10/08 Konu: Geri: Duygusal Nickler :'( Paz 14 Ara. 2008, 09:45
BiLLozoF Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 106Yaş : 30Lakap : dondikKişisel İleti : KendiMi seVi0Rm. =)Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 29/10/08 Konu: Geri: Duygusal Nickler :'( Cuma 12 Ara. 2008, 14:59 iLki çok duyqusaL
:D
sağoL.
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229Yaş : 29Nerden : BarcelonaLakap : BrishaKişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08 Konu: Duygusal Nickler :'( Perş. 09 Ekim 2008, 15:37 ßi yerini mi Kestin Acaba Mis Gibi Hıyar Koktuda ' TeRK eDiP GiTMeK KoLaY/aLı$KaNLıK KaLıR SaDeCe GeRiYe We BiR TeK o KoYaR..! ßen { u.c.u.z.s.a.m } sêN { b.e.d.a.v.â.s.i.n } 'oOoooOOo..// (•̪●)๏̯͡๏) FoToKoLiK " HaLa Küçük ßir Kız Çocuğuyum " HaLa Yüksék Sésé KırıLır, HaLa KoLumu Sértçé Tutarsan AğLarım ßana PahaLı ŞéyLér ALma ELma Şékériné ßayıLırım Né OLur Tut ELLérimi YaLnızLıktan Korkarım Çok Canım Acıyor SöyLé Géçér Mi? Né Kadar ßüyüméLiyim ? Uyusam ßitér Mi? ßu GözyaşLarı ßaLıkLara Yétér Mi? Küçük Dünyam ßu Sarsıntıya Dirénir Mi? [center]
.. LânêtLênmiş bêdênimin kutsâL küLLêrindê .. .. Kâyıρ ruhLâr kêndiLêrinê bir yoL buLuyor .. .. GünâhLârım intihâr süsü vêrmişkên sâģımdâki mêLêĸLêrê .. .. Hêrbiri cêhênnêmdê bênim için duâ êdiyor.. Dünyanın merkezindeyim. Etrafımdaki binalar kutu kutu pense oynuyor, Güneş yağ-bal satma gayretinde elinde buluttan mendili. Eğlenemiyorum. Çocuk değilim »¦¤¦« šєvGiмi Yüяєğiñє yåz Öℓüяkєñ šєñiñℓє Göмüℓšüñ »¦¤¦« gencim....mutsuzum....umutsuzum… Söyleyeceksen şarkını sesli söyle, eşlik eden elbet bulunur dünyanın bir yerinde.. Kalpler kırılmak içinse, odunlar mı sevilmek için?.. [center]
ĐokunuŁmâmış ĐüşŁérim Vârdı ßénim Кimséyé §öyŁémédiqim .. Vé Кimsénin ßozmâsına Ĭzin Vérmédiqim ĐüşŁérim Vârdı .. Ĭçindé §én 0Łân Amâ §énin ßiŁé ßiŁmédiqin , ĐokunuŁmâmış, КirŁétiŁmémiş , ßozuŁmâmış ĐüşŁérim Vârdı. ßéni ßu Кâdâr MutŁu Єdén 0nŁârdı .. Günün sonunda kendini bir sokak köpeği kadar yorgun hissediyorsan, bu belki bütün gün hırladığın içindir.! ^^Zĩƒĩrî kãŖãŅLık ĩçĩńDě, ƒĩkяĩ'м, åÿdıńLık, Yâรâńţıм, ёń hΘş Ǻÿdıńlık ĩ¢ĩńDě, kårâńLĶ...! SİYAH sevdiqime baqma içimde hep bi G Ö K K U Ş A Ğ I Var,beNy dier kısLardaN saNma ayrı bi Karismam Var... (; [center]
hayaLLerLe süsLü bi masaLdı bu...herşey bitti ama kaLbim unutamıyor "onu" *AnıLar karışdı düşLerime .. Gerçeği hayaLe satmak iStedim oLmadı..!! İstedigin kadaR zırla..ÇoLuk ÇocukLa işim oLmaz. néЧin ßiLdinkii deqeRini ßénmKni ßLcksin ßunuda taßЧ mahFedeCeksn! Firar Serßest BenDe İstemeyen Çeker qider...!!! qiT aT Kendini DenizLere Benim oLmadın Yha vaRma eLLere..!