Konu: Geri: Myıs 2009 Sayısı!... Paz 24 Mayıs 2009, 16:46
teşekkürler +rep
RoCk AnGeL
Konu: Geri: Myıs 2009 Sayısı!... Paz 24 Mayıs 2009, 16:33
saqoL canıM
qiqi
Konu: Geri: Myıs 2009 Sayısı!... Cuma 08 Mayıs 2009, 17:46
önemli değil sizleri bilgilendirmek bizlerin görevi x)
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Myıs 2009 Sayısı!... Cuma 08 Mayıs 2009, 17:43
Mangayı da bu ara her dergide görür oldum, bayaa başarılı bi albüm olmuş, bu sayıyı kaçırmamam gerenk, saol bu arada emeğin için ellerine sağlık =)...
qiqi
Konu: Myıs 2009 Sayısı!... Perş. 07 Mayıs 2009, 15:50
evet arkadaşlar bu ay blue jean^da neler var neler!... en başta süper bir ROLLİNG STONES DvD^si var DvD içeriği: rolling stones ve martin scorses yılın en görkemli müzikal belgesinde bir araya geliyorlar.shine a lıght,rolling stonesi^u beyazperdeye dünyanın daha önce hiç görmediği bir şekilde yansıtıyor.rolling stones^un 29 ekim ve 1 kasım 2006^da beacon thatre^da gerçekleştirdiği konserde scorsese grubun saf enerjisini yakalayark bizlere gerçek bir konser keyfi yaşatıyor!...
SER MÜZİĞİN EN İYİ 30 VOKALİSTînin yazdığı ek bir dergi bulunmakta.Bu dergideki ilk 10 kişiyi size yazıyorum 1=)Bruce Dıckınson 2=)Ronnie James Dio 3=)Rob Halford 4=)Ozzy Osbourne 5=)Metallica 6=)Mike Patton 7=)Sebastian Bach 8=)Klauz Mine 9=)Bon Scott 10=)Blackie Lamless
Birazda dergi içeriğinden bahsediyim size =)) Manga ile süper bir röpörtaj yapmışlar ben bayıldım x)) Duman,Redd,Gökçe,White Lies,The prodigy,Metro station,Peter Doherty (ahh ahh bayılıyorum bu çocuka ) , Aldha from hell hakkında okuyabileceğiniz bölümler var bence bu sayı tam anlamıyla muhteşem kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum
umarım tanıtımımı beğenirsiniz sırf sizin için yazdım