Konu: Geri: Temmuz 2009... Paz 26 Tem. 2009, 09:59
Linkin Park vaar. <3 Ama alamadım. x(
JoSePh_KoLiK
Konu: Geri: Temmuz 2009... Ptsi 06 Tem. 2009, 16:55
okeyta bebişim
qiqi
Konu: Geri: Temmuz 2009... Ptsi 06 Tem. 2009, 14:38
tamam xD sen alırsan sen yaz içeriği genelde bu bölüme konuları hep açardım senin açman süper oldu omzumdan yük kalktı bende sana güveniyorum ilk alan açsın konuyu
JoSePh_KoLiK
Konu: Geri: Temmuz 2009... Ptsi 06 Tem. 2009, 13:38
Ben de aLıcam ama eer aLamassm KiKi sana gweniorum xD
qiqi
Konu: Geri: Temmuz 2009... Ptsi 06 Tem. 2009, 11:36
kesinlikle alacağım ve aldığım gibi içerikleri size yazarım xD
JoSePh_KoLiK
Konu: Temmuz 2009... Ptsi 06 Tem. 2009, 11:05
Türkiye'nin en çok okunan rock & metal dergisi Headbang ve birbirinden güzel 4 adet dev posterin (Robert Pattinson, Zac Efron, Harry Potter Film Afişi ve Rock Tatili Afişi) yanı sıra, Blue Jean'in okurlarına bu ayki hediyesi tam 16 sayfalık özel ''Twilight'' eki! Tüm dünyada bir fenomen haline gelen kitap, film ve oyuncuları hakkında bilmek istediğiniz her şey bu özel ekte! Sakın kaçırmayın! Ayrıca geçtiğimiz aylarda Blue Jean'in okurlarına ücretsiz armağanı olan ''Metal: A Headbanger's Journey'', ''Global Metal'', ''Step Up'' ve ''Rolling Stones: Shine A Light'' DVD'leri bu ay İstanbul dışındaki Blue Jean baskılarında yer alıyor.
İçerikte: -ROCK'N COKE -LINKIN PARK -KATY PERRY -ALEXANDER RYBAK -JONAS BROTHERS -THE BLACK EYED PEAS -CIARA -ROCK TATİLİ -OGÜN SANLISOY -ÇİLEKEŞ -EN İYİ 20 YAZ HİTİ -BATI YAKASI -OKY -YILMAZ ASLANTÜRK -BENİM HİKAYEM:FUAT -POST DIAL