Konu: avril lavigne-girlfriend türkçe ing sözleri C.tesi 28 Mart 2009, 16:54
Hey! Hey! You! You! Hey! Hey! Sen! Sen!
I don't like your girlfriend Kız arkadaşından hoşlanmadım No way! No way! Olmaz! Olmaz! I think you need a new one Bence yenisi lazım sana
Hey! Hey! You! You! Hey! Hey! Sen! Sen! I could be your girlfriend Kız arkadaşın olabilirdim Hey! Hey! You! You! Hey! Hey! Sen! Sen! I know that you like me Biliyorum benden hoşlandığını No way! No way! Olmaz! Olmaz! No it's not a secret Hayır bu bir sır değil Hey! Hey! You! You! Hey! Hey! Sen! Sen! I want to be your girlfriend Senin kız arkadaşın olmak istiyorum
You're so fine Çok iyisin I want you mine Benim olmanı istiyorum You're so delicious Çok tatlısın I think about ya all the time Hep seni istiyorum You're so addictive Bağımlılık yapıyorsun Don't you know what I could do to make you feel alright? Seni iyi hissettirmek için neler yapabilirim biliyor musun? Don't pretend I think you know I'm damn precious Benim acayip değerli olduğumu bilmiyormuş gibi yapma Hell Yeah Evet işte I'm the motherfucking princess! Kahrolası bir prensesim ben! I can tell you like me too Seninde benden hoşlandığın belli And you know I am right Ve biliyorsun ki haklıyım
She's like so whatever! O çok ... herneyse! You could do so much better Çok daha iyiysini bulabilirsin I think we should get together now Bence biraraya gelmeliyiz artık And that's what everyone's talking about! Ve herkes de bundan bahsediyor!
Hey! Hey! You! You! Hey! Hey! Sen! Sen! I don't like your girlfriend! Kız arkadaşından hoşlanmadım No way! No way! Olmaz! Olmaz! I think you need a new one Bence yenisi lazım sana
Hey! Hey! You! You! Hey! Hey! Sen! Sen! I could be your girlfriend Kız arkadaşın olabilirdim Hey! Hey! You! You! Hey! Hey! Sen! Sen! I know that you like me Biliyorum benden hoşlandığını No way! No way! Olmaz! Olmaz! No it's not a secret Hayır bu bir sır değil Hey! Hey! You! You! Hey! Hey! Sen! Sen! I want to be your girlfriend Senin kız arkadaşın olmak istiyorum
I can see the way, I see the way you look at me Bana nasıl baktığını görebiliyorum And even when you look away I know you think of me Başka yerlere baksan bile beni düşündüğünü biliyorum I know you talk about me all the time again and again Biliyorum benim hakkımda konuşuyorsun devamlı So come over here, tell me what I want to hear Şimdi buraya gel duymak istediğim şeyi söyle Better yet make your girlfriend disappear Kız arkadaşını ortadan kaybetsen iyi olur I don't want to hear you say her name ever again Bir daha adını andığını duymak istemiyorum And again and again and again! Bir daha ,bir daha ,bir daha!
She's like so whatever! O çok... herneyse! You could do so much better Çok daha iyisini bulabilirsin I think we should get together now Bence bir araya gelmeliyiz artık And that's what everyone's talking about! Herkes de bundan bahsediyor! Hey! Hey! You! You! Hey! Hey! Sen! Sen! I don't like your girlfriend! Kız arkadaşından hoşlanmadım No way! No way! Olmaz! Olmaz! I think you need a new one Bence yenisi lazım sana
Hey! Hey! You! You! Hey! Hey! Sen! Sen! I could be your girlfriend Kız arkadaşın olabilirdim Hey! Hey! You! You! Hey! Hey! Sen! Sen! I know that you like me Biliyorum benden hoşlandığını No way! No way! Olmaz! Olmaz! No it's not a secret Hayır bu bir sır değil Hey! Hey! You! You! Hey! Hey! Sen! Sen! I want to be your girlfriend Senin kız arkadaşın olmak istiyorum In a second you'll be wrapped around my finger Bir saniyede parmağımın ucunda olacaksın Cause I can, cause I can do it better Çünkü ben yapabilirim,ben daha iyisini yapabilirim There's no other başka kimse yok No one can this thing,I can Benim yaptığımı yapabilecek She's so stupid O kız çok aptal What the hell were you thinkin?! Ne vardı ki aklında?!
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: avril lavigne-girlfriend türkçe ing sözleri Cuma 08 Mayıs 2009, 10:13
paylaşım için sağol....
KoRn
Konu: Geri: avril lavigne-girlfriend türkçe ing sözleri Salı 12 Mayıs 2009, 20:03
Klibide çok hoş söyleyende söylenilende xD Sa0ll
Kr0LicE
Konu: Geri: avril lavigne-girlfriend türkçe ing sözleri Paz 21 Haz. 2009, 12:36
saol Jnm
HayKoLkhaReKetEngeLLenemz
Konu: Geri: avril lavigne-girlfriend türkçe ing sözleri Paz 21 Haz. 2009, 20:00