Recep İvedik 2'de, Recep bu sefer İstanbul'u birbirine katıyor. Recep'in tek akrabası, kendisi gibi kıllı ve oldukça yaşlı babannesidir. Babaanne Recep'in yaşadığı sarhoş aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister. Recep İvedik 2, babannesinin istekleri doğrultusunda Recep'in adam olma gayretlerini anlatıyor...
ewt ya çok küfür olduğunu bn de duydum ama merak ediyorum yine de gidicem. hem beğenen arkilerim de var. şahsen bn fragmanını beğenmiştim, eğer film tahmin ettiğim gibiyse gslldir bnce...
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
ewt ya çok küfür olduğunu bn de duydum ama merak ediyorum yine de gidicem. hem beğenen arkilerim de var. şahsen bn fragmanını beğenmiştim, eğer film tahmin ettiğim gibiyse gslldir bnce...
abim gitti çok beğenmöiş hatta gülmekten yerlere bile yatmış , bnde öyle oLacağını düşünüyorum
Bende fraqmanından beqendimde qittim ama... xD böyle olacaqını bilseydim gitmezdim zaten 2. kez zorla yollandım
bn de arkilerin zoruyla Osmanlı Cumhuriyeti'ne 2 kez gitmiştim. 1. izlediğimde beğenmiştim aslında filmi ama 2.si bayaa sıktı. zten ancak çokçok ii filmler 1den fazla izlenebiliyo...