Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye Paz 26 Tem. 2009, 13:47
bence de ya yazık Admin'e asdasd
amy_irem
Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye Paz 26 Tem. 2009, 12:46
süper acıdım o admine işi zor paylaşım için tşkrler...
Kr0LicE
Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye Salı 23 Haz. 2009, 11:11
zuhahahahah süper bişiii
emococuk
Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye C.tesi 20 Haz. 2009, 12:43
ne bu yha gülmeqten catlıcam simdi benolsam delirirdim heralde
tombiş~şeker
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 28 Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/05/09
Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye Paz 07 Haz. 2009, 14:34
saqoolll
RoCk AnGeL
Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye Paz 24 Mayıs 2009, 15:46
saqol cnM
Rock_My_Life
Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye Paz 03 Mayıs 2009, 16:02
süperr
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye Ptsi 20 Nis. 2009, 15:38
xD evet burada yok şimdi ama adı duyulsun biraz....
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye Ptsi 13 Nis. 2009, 20:13
merak etme bzm sitede öle kişiler yok, olsa da biz barındırmayız zten sitede
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye Ptsi 13 Nis. 2009, 10:22
eeee var öleleri(biride bn fln...xD)bn siteden ayrılmıştım üyeler çok sinirdi vanessa sitesinde mod.dum öle üyeler olursaa......
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye Paz 12 Nis. 2009, 14:49
süpermişş , (övünmek gibi olmasın ama) biz böle sinir üyelere karşı daa sabırlıyız sanki
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye Paz 12 Nis. 2009, 13:31
zuhhahahhahah paylaşım için sağol...
seda_bill
Konu: Geri: Admin'i Çıldırtan Üye Paz 29 Mart 2009, 12:07
muhahah spr tatlım sağol
Miley Cyrus
Konu: Admin'i Çıldırtan Üye Perş. 19 Şub. 2009, 13:55
forum yoneticisi: Arkadaşım bu konu daha önce verilmisti. Forumu aramadan niye konu açıyorsun. Cause: arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! ----------------------------------------------------------------------- Cause: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya Forum yoneticisi: ee Cause: Bizim bir arkadaş içerde kalmış , üstüne kilitlemişsin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! ----------------------------------------------------------------------- Cause: Haci oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Forum yoneticisi: evet Cause: O zaman sıradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! ----------------------------------------------------------------------- Forum yoneticisi: Arkadaşım konuyla alakasız başlıklar açmayın demedik mi! Cause: Biz forumla alakasız yöneticilere karışıyok mu!!! ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! ------------------------------------------------------------------------ Cause: Bir zamanlar hor görüp de banladığın , ama gururlu bir üye vardı ya Forum yoneticisi: ee ? Cause: Yok yani abi banı artik kaldır da foruma girelim diyecektim . ------------------------------------------------------------------------ Cause: Abi sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye Forum Yöneticisi: Evet... Cause: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha Forum Yöneticisi: Uğrama bi daha buralara ------------------------------------------------------------------------- Cause: Afedersiniz bu admin ne oluyor acaba? Forum Yöneticisi: Administrator ünkısaltması Cause: Soyadministrator ün olayım senin anam puhaha nasıl espri? Forum Yöneticisi: .... Cause: Bi dakika ya, sistemden niye çıkarıldım ben şimdi ya?!