mileynin yeni albumu breakoutun 7 thing adlı şarkısına klip çekerken mileymiz kendndn geçti.. son zamanlarda adı sık sık çıplak pozlarla anılan mileymiz klip çekiminde gitarları parçalamasıyla ve deişik pozlarıyla dikkat çekmiş.. çıplak pozları nedeniyle basın tarafından üstüne gidilen mileynin piskolojisinin bozululması nedeniyle böle garip dawrandığı sanılıorr.. ama bn açıkçası bunu hiç garipsemedm sonuçta yani kimin başına böle şeler gelse o da bir gn batlardı yanii.. umarımm kendine gelmiştir mileyy...
ALINTIDIR
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( C.tesi 09 Mayıs 2009, 07:46
miley umrumda deil dengesiz kız nolcak ama gülcemiz üzülüyo kendine gelsin şu miley mümkünse
Rock_My_Life
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( C.tesi 09 Mayıs 2009, 07:57
miley kendine gelirse iyi olacak forumdaki miley sevenlerin morali bozuluyo
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( C.tesi 09 Mayıs 2009, 07:58
snde mi mileyi sefion yohsa :S
Rock_My_Life
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( C.tesi 09 Mayıs 2009, 07:59
ben miley sevmem ben amy lee severim
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( C.tesi 09 Mayıs 2009, 08:00
€canescenc€ Amy L€€ aynı o ikisi zatn xD
Rock_My_Life
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( C.tesi 09 Mayıs 2009, 08:04
biliom gardeş ben bakalım kim anlıycak diye yazdım afferim ha sende iiyi kafa var şu ana kadar kimse anlamadı helal olsun
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( C.tesi 09 Mayıs 2009, 08:06
bunu bu forumda bi çok kişi biliodur ztn sadece bn diilm xD
Rock_My_Life
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( C.tesi 09 Mayıs 2009, 08:07
hayır onu demiorm orada yazanı görmediler hem evanescence hem amy lee yazdığını görmediler onu diorm
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( C.tesi 09 Mayıs 2009, 08:09
hmm oky xD
Rock_My_Life
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( C.tesi 09 Mayıs 2009, 08:09
XD
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( C.tesi 09 Mayıs 2009, 09:20
kndi etmiş, kndi bulmuş resmen; öle pozlar verirse tabiiki gündem konusu olur..
Rock_My_Life
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( C.tesi 09 Mayıs 2009, 09:52
bencede
KoRn
Konu: Geri: Miley*m Çıldırmış=(((( Ptsi 11 Mayıs 2009, 19:14
0 Kız satén kéndini büyük qösteRmeye çaLışıy0 ama yinedé sevenLéRé biŞéy DémİCéM [Zévk İşi ]
En son KoRn tarafından Cuma 26 Haz. 2009, 08:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
int. çıplak fotoları var.. 16 yaşında olmasına rağmen öle pozlar vermesi normel değil bencede yanii nasıl desem çıldırtmak için yapılmış olan şeyleri bende yapardım.. cümleyi kuramadım farkındayımxD