EVANESCENCE grubunun solisti Amy Lee son zamanlarda yeni bi album icin kollari sivadi ve yeni sarkilar yazmaya basladi…yazdigi yeni sarkilarda folk ve celtic ezgiler kullanacagini ve sarkilarinda sadece duygusal bir tarz olmayacagini da ayrica belirtmis…Amy’nin Grup disinda hayali olan film muzigi yapmakda planlari arasindaymis kafasinda bazi projeler oldugunu ve dogru insanlari buldugunda ise bunu gerceklestireceginide belirtmis…Verdigi reportajda Grup uyelerinden gitarist John LeCompt ve Davulcu Rocky Gray’in dramatik bi sekilde gruptan ayrilmalarinada deginmis…John ve Rocky Gruba katildiklarinda ‘’Fallen ‘’ yeni tamamlanmisdi ve bizimle buyuk islere adim atmakdan memnundular ne kadarda muzik stilleri bizden farkli olsada ama zamanla sikildilar kendilerine biz nerdeyiz ne yapiyoruz demeye basladilar yazdiklari EVANSCENCE tarziyla uyusmuyordu ama ben grup icin o an yapilmasi gerekeni yapiyordum ve yaziyordum ayrilikdan bu yana kisa surelide olsa John ile konusdum ve pozitif yonde oldu cok az grup vardir eski uyeleriyle birlikte devam etmek isteyen …Amy bunu ilerki zamanlarda gorucez artik demis…hadi kolay gelsin o zaman diyelim bizde...
MéLÂnié
Konu: Geri: Amy Lee Yeni albümü için şarkı yazıyor... Paz 15 Şub. 2009, 16:24