git ardına bakma gözyaşlarımı silerim sonra.. ben hep yalnız yürüdüm karanlıkta o sokakta…
Gelir geçer ve biter birlikte tutunalım hayata...Düşüncelerden sıyrılıp oturuver yanıma...
Günün sonunda
kendini bir sokak köpeği kadar yorgun hissediyorsan,
bu belki bütün gün hırladığın içindir.!ßugün uyuyamadım.. saat 3'e çeyrek varken kaLktım..
bir sigara boğdum..küLLeri yuttum.
deLiL yok ortada şimdi mutLuyum .
Düşlerimi görün öyleyse
Sevdiğinizi benim gibi sevin
Gülün hep güldüklerime
Sıkıysa ölün bakalım,
Her gün öldüklerime...
Bugün Burda Cumartesi
Ben senin SaçLarını
SuçLar bakışLarını
Geveze SusuşLaRını biLe ÖzLedim ^^
Küçük yaLanların ortasında biz.. Büyümekten korkan yetişkinLeriz.. hayatı bir komedi sananlar son şakayı iyi düşünün !!!!
Kendini Bitmez CümLe SananLara Ufacık Bir Nokta.
aşk tost gibidir araya kaşarlar girebiLir.. saqLam bi ciqaRa gibi qiRdin kafama, tRißim oLdun daha iLk dumaNda.
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak... Ne Zaman GoooL Diye Ayağa KaLKsaK.. eLinDe ofsaYT Bayrağı iLe BekLiyor Yine HayaT .. !
Aldırma deli gønlüm.. Giden gitsin sen $arkılar søyle içinden ßø$ver !
Benden Sonra Öpülmüş Dudaklar da,
Bana Dair Cümleler Aramam Ben AsLıиdα sєssizLiğiмLe dє çoκ $єЧ αиLatıяım..DiиLєmєsiиi biLєиє..
Şuursuz ßeyinlerinizdeki Gerçeği Unutmuş Hayallerinize,ßi Tükürükte ßen Atıyorum, Uzak Durun ßii . . xD
Karanlığın bile hüznümü kaybedemediği bir gecede hesap soruyorum yüreğime boyundan büyük sevmek sana mı düştü diye..
uçmayı sєviorsan düşmєyide bilєcєksin..Korkarak Yaşıyorsan sadєcє Hayatı sєyrєdєrsin..
bir kentte aşk için geLmek ne güzeL ama , sakın aşk için bir kenti terk etme'' demişti birisi..
oysa biLinmezLiğin yoLcuLuğuna biLetimi çoktan kestirdim beN; gidiyorum.. kaçıyorum.. yorgunum...
aDıma eroİn giBi bağımLısın..
Örümcek ağı... çözülmez mi? Çözmeye kalkınca eline bulaşır... hayat gibi...~]
uçurumun kenarında..bizi iten rüzgarında..çok güvenli değil ama..düşmemek için tutun bana..
qönLüm komada, ruhum kadavRada..!
koLay değiL roL yapsamda bazen beni hiçbişey güLdürmüyor..sorun değiL çünkü artık zaten beni hiçbi dert öLdürmüyor.
O odun ßni aşar ßi wursam feLeği şaşar deLikanLı kızLar manitasız da yaşar
kaLbim iLtihap sayıLır her sarsıntıda mikrop kapar !
3 yanLışım 1 doğrumLa çekti gitti.. ßtn hikayem burda ßitti !
Hayat bi sınawsa, aL o kağıdı q*tüne sok hocam ben çıkıyorum...
Hayatımdaki ''geri dönüşüm kutusu'' acıLmaz hic benim...Tek biLdiğim; Bi kerede siLdiğim !
pLatonik sevmeLer teseLLi etti beLki.. varLığın yanımdan hiç gitmediki!
“bana müsade, sana rast gelsin” budur hikayemiz...
Düиya üzεмεz bεni..ÖLüм koґkutabiLir мi? Sεn oLмαdαи bu kαLp нissεdεbiLiґ мi ?
AYNILARI VARSA ÖZÜR..