Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? C.tesi 10 Ocak 2009, 22:04
Sizce hangisi ???
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? C.tesi 10 Ocak 2009, 22:28
belki çoğu kişi bir metallica felan diyebilir ama ben Metallica Varken rock nedir yine bilmezdim bana rockı tokio hotel öğretti ve Benim Rockçılarım ve Bence dünyanın gelmiş geçmiş en ii rockçıları (Lp ve evanescence de ei fakat ben thden öqrendim o nedenle =) )
shakagibi
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? C.tesi 14 Şub. 2009, 23:32
tabii ki de "Queen" sorarım size dünya'da hangi grubun albümü 300 milyon sattı ? 300 milyon'dan bahsediyorus arkadaşlar şöyle bir düşünün isterseniz Freddie Mercury adam gerçek bir sanatçı aslında piyanist kendisi.. ve grubun çoğu şarkısını kendi yazdı... ayriyetten Bu satışların sadece 35.5 milyonu ABD'de gerçekleşmiştir... düşünün biraz
MéLÂnié
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Paz 15 Şub. 2009, 12:22
shakagibi demiş ki:
tabii ki de "Queen" sorarım size dünya'da hangi grubun albümü 300 milyon sattı ? 300 milyon'dan bahsediyorus arkadaşlar şöyle bir düşünün isterseniz Freddie Mercury adam gerçek bir sanatçı aslında piyanist kendisi.. ve grubun çoğu şarkısını kendi yazdı... ayriyetten Bu satışların sadece 35.5 milyonu ABD'de gerçekleşmiştir... düşünün biraz
Olabilir sana göre o dünyanın gelmiş geçmiş en iyi rock grubu!Bu herkese göre değişir " longdesc="126" /> Bencede Tokio Hotel ve Evanescence bukadar!!
Miley Cyrus
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Ptsi 16 Şub. 2009, 15:50
shakagibi demiş ki:
Katılıyorum Queen ayrıca şarkılarıda spr ablam dinlerken bnde dinliorum.ama Quenn olmadıından dolayı Metallica tbiiki de evsane gibiler xD
RoCk AnGeL
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Salı 10 Mart 2009, 18:01
shakagibi demiş ki:
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? C.tesi 11 Nis. 2009, 07:41
tokio hotelllllll....!!!!
ŞiZoFReN
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Çarş. 22 Nis. 2009, 12:11
Queen ama olmadığına göre Metallica tabiki de rock'n ne olduğunu dünyaya gösterdiler
qiqi
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Cuma 08 Mayıs 2009, 19:01
evanescence x)
Rock_My_Life
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Cuma 08 Mayıs 2009, 21:12
Tabii ki de €vanescenc€
Ecem_Kaulitz
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Cuma 15 Mayıs 2009, 18:54
TabikiDe Tokio Hotel
Ecce x3 Ea
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Çarş. 17 Haz. 2009, 17:06
metallica
anqeL_biLL
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Paz 28 Haz. 2009, 11:39
tokio hoteeelxD
uMruMdiSi
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Çarş. 01 Tem. 2009, 11:43
evanescence
ama sevdiğimden değil gerçektende qüsel
Ecem_Kaulitz
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Perş. 02 Tem. 2009, 11:16
Tokio HotéL xD
KoRn
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Perş. 02 Tem. 2009, 11:28
bence hayranı olduklarınızı söylemeyin :S Çünkü Onlardan daha iyileri var
Evanescence Tokio Hotel , tmm hayranısınız ama Bence Metallica hepinizde bunu biliosnz bnce =//
HayKoLkhaReKetEngeLLenemz
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Salı 07 Tem. 2009, 12:39
Bence METALLİCA onlar bir efsane grup
RoCk€r_q!RL
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Perş. 10 Eyl. 2009, 11:41
metaLLicaxD
JoSePh_KoLiK
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Ptsi 26 Ekim 2009, 08:39
Metallica .
FadeToBlack.
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Salı 10 Kas. 2009, 15:12
Queen ama olmadığı için babalar yani Metallica diyorum
Yağmurlar
Konu: Geri: Dünyanın gelmiş geçmiş en ii rock grubu ??? Paz 25 Nis. 2010, 11:28