ßi de sen ßırak ßeni unut qittiğin ßi yerde kim kaldı ki çok ßüyüdüm sayende..
Kendin kadar aklımdasın...
aLdanma TeßeSsüm doLu ßakısLarıma, kin doLudur kaLßim.
Doğuştan Çaresi Olmayan ßir Hastalığım Var , Her Gördüğümü İnsan Sanıyorum...
O lanet olası gururun bittiğinde sakın geri dönme... Çünkü senin gururunun bittiği yerde benim gururun başlayacaktır.
*Sen, sen ol! Asla biz olma.
*Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur…
*Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var.. İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..
Etiketler: Nickler, TEselli msn nickleri
Gönderen Admin zaman: 10:31 0 yorum
17 Aralık 2008 Çarşamba Duygusal msn nickleri »¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦« ------------------------------------------------------------------------------------------ tEK BİR sOrUm OlCaK BuNlArı kİm dEğErLeNdİrEcEk?? ------------------------------------------------------------------------------------------- ? ? ? ? ? ? ? l ? ê ? ? ê ? ? ? ?? s ê s ê ? -------------------------------------------------------------------------- (*)£®?y(*)™ ((ADI ERAY OLANLAR İÇİN KOYDUM)) ----------------- --------------------------------------------------------- BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN -------------------------------------------------------------------------- BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ... -------------------------------------------------------------------------- SENİ KENDİME SAKLADIM... --------------------------------------------------------------------------===>>>ONLY_YOU<<<===
*Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....
*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
*İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur.
*Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!
Duygusal msn nickleri , duygulandıran nickler
*Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!
*Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!
*Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba)
» 1905 te dogdu askımız , sarı kırmızı akar kanımız, cımbombom feda olsun sana canımız olene kadar hep senın yanındayız
» bız alıştık avrupada kupa görmeye, sıra sende fenerbahçe bulgarıstanda yayla kupası varmış, haydı fenere de bır alkış
» cımbombom dıyerek sana yuz koyduk, sarının yanına kırmızı koyduk, yıllardan berıdır hep senın olduk, cımbombom sen bızım herseyımızsın
» sapsarıyla kırmızı kalbımızın yıldızı , sampıyon ol cımbombom al bızım canımızı
» 1 gün herkes fenerbahceli olucak ama geri kalan 364 gün herkes galatasaray'lı olucak
» delikanlı adam kanatlı takım tutmaz, tutsada delikanlı olmaz galatasaraylı olmak bir ayrıcalıktır anlatılmaz yaşanır
» alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar!
» cimbom forması tutkulu bir aşk gibidir sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz
» dünyalar bir olsada engel olamaz bize barış dosluk kardeşlik bitti artık bu sene eylül ün sabahında dayandık kapalıya bu yolun dönüşü yok öleceksin kanarya ultraslan !
» galatasaraylılar ölür , galatasaray'lılık ölmez
» şu garip dünyada anlaşılmaz ömrümüz, galatasaray'dan başkasını sevemez gönlümüz
» üç büyük yok tek büyük var tabiki g-a-l-a-t-a-s-a-r-a-y
» fenerli olmak ayıp değil,yeterki çaktırma
» nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay,yüksel taa arşa şanlı galatasaray
» her doğan çocuk fenerli doğar,daha sonra büyüyüp aklını başına alınca galatasaraylı olur
» size göre tesadüftü bize göre alın teri rüyanızda bile göremezsiniz kupa bizim müzemizde
» takım tutmak kolay, taraftar olmak "zor"'dur; işte biz "zor"'u başarırız, diyenlerdeniz
» cimbomluysan konuş ibret alsınlar,fenerli isen sus adam sansınlar!!!
» 1905 te dogdu askımız , sarı kırmızı akar kanımız, cımbombom feda olsun sana canımız olene kadar hep senın yanındayız
FENERBAHÇE » senin neyine vuruldum biliyormusun, o sahaya çıkarken , taraftarı selamlarken, herkesin sana hayranlıkla bakmasına kısacası senin asaletine vuruldum fenerbahçem!!
» ne laylay cım cıng cong, ne hamsı, ne de ala karga sampıyonsun bu sene sanlı kanarya!
» ne okulu bitirmek, ne bir genç kızı sevmek, sen büyük dileğim seni çampiyon görmek
» bir fenerli 10 beşiktaşlı, 20 trabzonlu ve bütün cümbomlulara bedeldir
» itina ile aslan terbiye edilir başvuru : herhangi bir fenerbahçeli
» kalpleri fetheden renkler, yaşa fenerbahçe! türk'^ün kalbi seninle atar, yaşa fenerbahçe! mazinde bir tarih yatar, yaşa fenerbahçe! ne mutlu seni sevene, yaşa fenerbahçe!
» fenerbahçe forması tutkulu bir aşk gibidir sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz
» ne sinema, ne tiyatro, nede istanbul'da bir gece en büyük eğlence fenerbahce
» 1907 de dogdu askımız, sarı-lacıvert renklerı oldu sarkımız, sporun her dalında bızım sanımız, hıc bıtmedı-bıtmeyecek bızım askımız!! catlayın cımbomlular bu yıl fener sampıyoooooonnnnnnnnn!
» fenerbahçe sen çok yaşa canım feda olsun sana hiçbirşeye değişilmez senin sevgin bu dünyada lalalaylaylay
» canlar, yılmazlar, lefterler geldı, cemıl, zıya, selçuk, alparslan, osman oğuz, aykut, rıdvan, engın ve nıcelerı! bıtmez fener efsanelerı! !
» maç yaparken sahada sarı kanaryalar, rakıp takıma krampon toplatırlar! sıkı dur karşı defans! fener gelıyor, şut ve goool ağları delıyor!
» bu sene son olmalı, arkası olmamalı söyletme artık fener acı hasret şarksını
» sarını yanına lacivert koydum, yıllardır ben senin esirin oldum yağmurdada çamurdada yanında oldum, fenerbahçe sen bizim herşeyimizsin eğlenelim arkadaşlar fener geliyor, kadıköyde bugece bayram oluyor, şampiyonluk bizimdir, alem geliyor, kaldırın bayrakları efsane dönüyor
» dünyada iki türlü insan topluluğu vardır biri fenerbahçeliler diğeri ise fenerbahçeli olduğunu bilmeyenler Kapak msn nickleri , msn sözleri » hayatımdaki herşey yalan , tek gerçek sensin fenerbahçem
» atam izindeyiz bizde fenerbahcelıyız
» bir gün herkes fenerbahçeli olmasın!!bırakın da o şeref bize kalsın
Etiketler: Kapak msn nickleri, msn sözleri
Gönderen Admin zaman: 13:40 0 yorum
12 Aralık 2008 Cuma Elveda nickleri Elvedayla süslenmiş bir yaRınıın dünündeyim Kim Bilir belki Doğmamış Melekler Rolündeyim.. Keşkelerle dolu sonbaharın demindeyimm.. Bilinmez yolların özleminde Tam Önündeyim...
Son günLerde haLimde 1 haLLer seziyoRum Yüxek doz yaLnzLıktan qaLiba öLüyoRumM *
[...Uzak Dursun Ellerin Benden UZAK..! Sakın Dokun(MA)İcim Yanıyor sen dokundukca...!...]
? Öyle kolay olmamalı YAR(!) aŞk Bu? Oyuncak mı Yar(!)
Sakin.. arkana bakma sakinnn... Dedim ya Kaldiramazsin dilimin pasakli küfürlerini! Simdi ebediyete kadar sus "silindin"
“Eksilen de siz eksilten de. Değer biçtiğim halde değersizleşen de…”
|||...Alfabenin Tanımlayamadığı Üç Harf: AŞK..||||
sén wodafoné gibi anı yaşaRkén bén turkceLL gibi hér zaman hér yéRdé çékémém séni
Ne kadar sesizsek ne kadar suskunsak ne kadar dertliysek en az o kadar da deliyiz..!!
Herşey güzeldi Sen geldin ve sonunda Bunalımdan kurtardın beni O kadar mutluydum ki Ama… Sen gittin gideli Öle bir bunalım sardıki beni Kalbim hergün daha fazla acıyor…
senin yanındayken hayat canımı yakmıyor benim aksine gülümsüyor bana. Zaman duruyor seninleyken saniyeler geçmiyor dakikalar atmıyor. Büyük bi mutluluk sarıyor dünyayı... Sevgin umutsuzlara bile umut ışığı oluyor. Sen varsın ya güneşte gülüyor bana ayda dünyada... Seni sevmek o kadar güzel ki... iyiki varsın iyiki AŞKIMsın...
ßéN a$kı SéNdé ßuLdum… SénDé ßénDé… ßénDén SonRa oNu mu ßuLdun ? Z€VKSİZ…!
Suç işlemiş çocuklar gibi gel bana Evinden uzak kovboylar gibi dön. Bazen gel bağıra çağıra dövercesine Beni gönder uzaklara kalbimi bırakıp gidercesine.
Elveda nickleri , msn nickleri
Baba Mirası DeğiLdiR ''HaYaT''
Kendi hayatımda kenar süsü oldum..
Her Lafının Arkasına Bir Yalan Sıkıştırabiliyorsunya HELAL OLSUN!