GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN
+6 qiqi
KoRn
Admin_jdA
emococuk
perdidaisla.
dilara
10 posters
Yazar Mesaj dilara Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 23Yaş : 30Nerden : izmirLakap : bill koliqRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN C.tesi 13 Ara. 2008, 21:52
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229Yaş : 29Nerden : BarcelonaLakap : BrishaKişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN C.tesi 13 Ara. 2008, 21:56 Haha Tomumun kömür gözlerini yeşil mi yapmışlar geberejem Ha qülmeqten xD SaoL Jnm
emococuk PisLüQ Rockçı
Mesaj Sayısı : 777Yaş : 26Nerden : BuRsALakap : RoCkyKişisel İleti : hayat aslında basittir,zor gelirse bas ittir baktın olmuo ha s*kt*r
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 19/06/09 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN Cuma 19 Haz. 2009, 17:30 ben erkek olduum dan okumuom ama onların tarları emonationalpunk yha emonational duygusal demek ondan üle demişlerdir ama benim sinir kaptıım sey onların hepsi emo deilki 1 tek bill emo
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126Yaş : 30Nerden : BuRsAKişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu (((Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN Cuma 19 Haz. 2009, 18:28 bill de emo deil bnm bildiim
gothic tarza daa yakın..
KoRn RockTurk takımından
Mesaj Sayısı : 2068Yaş : 30Nerden : кαуıρ ∂ιуαяℓαя∂αηLakap : ¢нєzzуKişisel İleti : Ť αηутнιηg ιѕ ησт ιмρσѕѕιвℓє σƒ ℓιƒє ŤRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 11/05/09 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN Cuma 19 Haz. 2009, 20:05 Bill emo değil
emococuk PisLüQ Rockçı
Mesaj Sayısı : 777Yaş : 26Nerden : BuRsALakap : RoCkyKişisel İleti : hayat aslında basittir,zor gelirse bas ittir baktın olmuo ha s*kt*r
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 19/06/09 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN C.tesi 20 Haz. 2009, 04:33 gothic tarz dediğin marlyn manson felan yalnız bilmiş ol
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126Yaş : 30Nerden : BuRsAKişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu (((Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN C.tesi 20 Haz. 2009, 08:47 gothic tarzı gayet ii biliyrm
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın .] bill'in de emo olmadıından eminim, nette araştır bi istersen, özellikle bill fanlarına sor, emo diince nası kıyameti koparıyolar xD bill kndisi de kabul etmiyo emo olduunu
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın .]
emococuk PisLüQ Rockçı
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 19/06/09 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN C.tesi 20 Haz. 2009, 10:00 bende gothic tarzı ii blirim o zaman gothic le emo arasında 1 sey çünki gothic ler
daha çok makyaj yapıo
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126Yaş : 30Nerden : BuRsAKişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu (((Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN C.tesi 20 Haz. 2009, 12:16 tmm da gothicler genelde siyah tonlarında makyaj yapıolar ve rock müziği özümsemişler, ama emolar genelde daa renkliler ve rockla uzaktan yakından alakaları yook
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın .] bu yüzden bill emo deil zten. emo tarzla rockı bağdaştıranları anlamıyrm grçekten
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın .]
emococuk PisLüQ Rockçı
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 19/06/09 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN C.tesi 20 Haz. 2009, 12:46 oke go girl dergisinden konuyu nereye getirdik pesediyorum
qiqi Moderatör
Mesaj Sayısı : 1449Yaş : 31Nerden : İstanbuLifeLakap : qiqiKişisel İleti : Irkçılığa hayır (:..Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/05/09 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN C.tesi 20 Haz. 2009, 19:47 bill'in tarzı emo değil gothic tarzlıdır bill'in yaptıqı makyaj gothic makyajıdır emo ile gothic zıt kutuplardır gothic sanatdır emo ise kökeni olan ama tam bilinmiyen bir türdür tom'un gözü kahverengidir xD bence emo ile gothic tartışılmamlı nedeni ikisi çok farklı kıyaslamaya bile alınamaz =) siz bir gothic konserinde emo,bir emo konserinde gothic göremezsiniz =) muah seveorum sizi xD
Ecem_Kaulitz Profesyonel Rockçı
Mesaj Sayısı : 894Yaş : 29Lakap : McQueenRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 25/04/09 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN Perş. 25 Haz. 2009, 12:52 höm ßaq isDe ßn ßu gothic Lé émo arasnDaki farKLarı ßu kDr ßilmioDum xD
JoSePh_KoLiK Profesyonel Rockçı
Mesaj Sayısı : 545Yaş : 29Nerden : Joe'mun oLduğu heryerden .Lakap : SataniqKişisel İleti : Herşeyde biraz Joe var (:Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 04/07/09 emococuk PisLüQ Rockçı
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 19/06/09 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN Çarş. 22 Tem. 2009, 16:20 ewt google görsellerde bende 1 fotosunu gördüm ama eski halini yani emo halini eskiden emoyduya küçükken
amy_irem Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 326Yaş : 29Lakap : r0ck0LiqKişisel İleti : AdI ÜsTüNd€ K!$!s€L xPRuh Hali : Kayıt tarihi : 03/04/09 Konu: Geri: GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN Paz 26 Tem. 2009, 13:03 Hahaha yuh yanii bu kadar da kör olunmazxD p. için tşkrler...
Yağmurlar Moderatör
Mesaj Sayısı : 90Yaş : 28Nerden : ♥Lakap : love is dead.Kişisel İleti : No memories of you.I close my eyes.It's killing meRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 25/04/10 GOGİRL DERGİSİNE Bİ BAKINN