1. yıl arkasıradakiler fandaki gibi chatboxa bir ünlü getirsek süper olur
ee tabii sper olr da kolay diil işte o kdr ama çok gsll olr valla, bu yaz ne yapıp ne edip 1 tane de olsa bi ünlü getircez ama rockçı olr mu olmaz mı bilemem yanii 1 ünlü olsn da... aslında arkasıradakiler demişken, rıza ile iletişim halindeyim , rica etsem bni kırmaz heralde kndisi rapçi ama daa ilginç olr, rap-rock tartışması açarız valla sper olr =) siz de onaylarsanız bi haber uçurayım daa sora rockçı da getiririzz..
1. yılımızda logomuz da dahil biçok şey yenileniyor şimdiden başladık çalışmalara; bu konuda yetenekli arkadaşlarımız var, bu arkadaşlardan logo yapanlar adminlere ö.m. atabilirler.. ama şöle profesyonelce bişiler bekliyorz
ewt... yine bi tema deişikliğine gidiyoruz ama bu seferki daa kalıcı olacak. logo, menü ve bazı butonlar deişecek. renk tonu olarak "pembe-siyah"ta karar kıldık. forumumuzda logoyu çok gsll yapabilecek arkadaşlar var... sizden logolar bekliyoruz. buraya koyduğunuz logolar arasından birini seçicez...
buse kaulitz
Konu: Geri: Forumun LOGOSU Salı 13 Ocak 2009, 21:01
Admin demiş ki:
Bn forum logosunu deiştirdim forum ikonlarına uysun diye, ama beğenmesseniz başka bişey yapabiliriz...
qüsL 0Lmhu$ jNm
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Forumun LOGOSU C.tesi 10 Ocak 2009, 15:52
Bn forum logosunu deiştirdim forum ikonlarına uysun diye, ama beğenmesseniz başka bişey yapabiliriz...
RoCk AnGeL
Konu: Geri: Forumun LOGOSU C.tesi 10 Ocak 2009, 13:44
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Forumun LOGOSU Ptsi 08 Ara. 2008, 19:33
Arkadaşlar forumumuzun şuanki başlık resmi banner yarışmasında 1. olan arkadaşımızındır. Fakat forumumuzun tanıtımı için kalıcı bi logo seçilmesi gerekmektedir. Bu logo, gördüğümüzde forumumuzu tanıyabileceğimiz, forumumuz için özel bi logo olacaktır. İsteyen herkes buraya logo koyabilir... arasından en güzeli oylama yoluyla deil de tartışarak seçilecektir.
Siftahı ben yapayım: Yalnız, bu logoyu bn deil de bi arkadaş yaptı: