Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Ayın Üyesi Cuma 08 Mayıs 2009, 18:17
Alıntı :
o zmn herkes isticek bunu
ahh keşke öle olsa her ay adaylar için ayrı b konu açıyoruz, en fazla 3-4 kişi başvuruyo..
Rock_My_Life
Konu: Geri: Ayın Üyesi Cuma 08 Mayıs 2009, 18:07
o zmn herkes isticek bunu
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Ayın Üyesi Cuma 08 Mayıs 2009, 18:04
biz de zten oylama yapıyoruz, ama en iyi 5i seçmek zahmetli bi iş, hem bunu gerçekten isteyenlerin aday olması, bu adaylar içinde oylama yapılması en mantıklısı bnce
Rock_My_Life
Konu: Geri: Ayın Üyesi Cuma 08 Mayıs 2009, 17:44
bence şöyle yapalım bu aydan en iyi 5 üye seçelim anket halinde koyalım ayın üyesi kim diye herkeste istediği adamı seçsin böyle daha iyi değilmi?
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: Ayın Üyesi Cuma 08 Mayıs 2009, 17:39
biz de zten onun için msj sayısına bakmamaya karar vermiştik, ama sn de çok şey istiyosunn ikisini birlikte yapıp, ortalamasını almak... bzi de düşünün biraz xD ama eğer bu işle ilgilenecek bi arkadaş varsa özel üye olarak kadromuza katabilirz
qiqi
Konu: Geri: Ayın Üyesi Perş. 07 Mayıs 2009, 17:25
ya bence ayın üyesi hem mesaj sayısına hemde forum aktifliğşne hemde üyelerin oylamaları ile seçilmeli adeletli olması için bu şekilde olmalı bence =)) yah şöylle bir durum var atılan her mesaj mantıklı olmuyor mesaj sayısı artsın diye herkes mesaj atar bence oylamada olmalı
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: Ayın Üyesi C.tesi 10 Ocak 2009, 16:02
Biz aslında bu uygulamayı üyelerimizin forumdaki aktifliğinin artması için düzenlemiştik, bu yüzden oylama yollu deil de msj sayısına bakalım dedik. Ama üyelerimizin fikirleri tabiiki önceliklidir. Oylamaya aday olmak isteyen herkes "Şubat ayı adaylar" bölümüne adını yazdırsın. Oylama bu ayın sonunda başlıcak ve Şubat ayının başında 1. ilan edilecek.
3mO_meleq
Konu: Geri: Ayın Üyesi Paz 04 Ocak 2009, 09:41
((hiihii))çoqq thnx bu paylaşım için ;)Hak eden kazansın
editör:ToM KoLiq
Fatoş..!
Konu: Geri: Ayın Üyesi Cuma 02 Ocak 2009, 16:24
bence de oylamayla seçilmeli =)
Bİll_Koliq
Konu: Geri: Ayın Üyesi Çarş. 31 Ara. 2008, 22:48
bence ei fiqir
MaNnAqq_RoCk
Konu: Geri: Ayın Üyesi C.tesi 13 Ara. 2008, 18:08
BnJe ayın üyeSi oyLamayLa seciLse DaHa qüseL oLuR... yHani Tüm FoRum'un oyLaRıyLa seciLiR...
Admin_jdA Administrator
Konu: Ayın Üyesi Ptsi 08 Ara. 2008, 14:45
Arkadaşlar, her ay periyodik olarak (msj sayısına göre) ayın üyesi seçilecek. Bu seçime forum kadrosu dahil edilmeyecek. O ay en çok msj atan Ayın Üyesi seçilecektir. (En çok msj sayısına sahip olan değil, o ay içinde en fazla msj atan !!! ) Bi üye birçok kez Ayın Üyesi seçilebilir... Ayın Üyesi seçilen kişi ilan edilip, o ay için forum kadrosunda sayılacaktır...