RockTurk
Sadece 30 saniyeni harcayarak aramıza katılmak için 'Kaydol'a tıkla.

RT Yönetimi ~
RockTurk
Sadece 30 saniyeni harcayarak aramıza katılmak için 'Kaydol'a tıkla.

RT Yönetimi ~
RockTurk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RockTurk

Sadece Rock severlerin değil tüm Müzik severlerin buluşma noktası.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  Başvuru FormuBaşvuru Formu  

The 69 Eyes

YazarMesaj
_freyja_
Süper Mod.
Süper Mod.
_freyja_

Kadın
Kişisel İleti : sonsz bir eLvda mLodisi qibiym
sessiz we qizémLi **
Ruh Hali : The 69 Eyes Huysuz10

The 69 Eyes Empty
MesajKonu: The 69 Eyes   The 69 Eyes EmptyC.tesi 06 Ara. 2008, 08:22

ROCKWAY'in bizle paylaşmış olduğu bir ropörtaj..İyi okumalar.

ROCK VAULT: Şu anda CD çalıcında hangi albümü dinliyorsun?

JYRKI @ THE 69 EYES: Rose Tattoo - "Southern Stars", Darkthrone - "Preparing For War".

Hangi topluluk yada parçanın grubunuz için özel bir manası var? Bana soracak olursanız isim alırken Alice Cooper’a dokundurma yapmışsınız. Son albümde de Alice Cooper’la ilgili bağlatılarınızı görüyorum.

Huey Lewis & The News’ün “Power Of Love” ı tur otobüsümüzün en son favorisiydi.

"Angels" ı yayınlamadan önce, röportajlarınızın birinde "A Bullet Called Love" parçasından bahsettiğinizi gördüm. Yersiz bir soru olacak ama bu parçaya ne oldu? Sanırım en iyi şekilde yapamadınız..

Sorduğun için teşekkür ederim, o parça hala yapım aşamasında. Şarkı sözleri ve vokalini biraz değiştiriyorum, gelecek albümün açılışında olabilir, harika bir goth’n’roll parçası, korkunç riff’leri var!

Rock sahnesinde Finlandiya ve İsveç gibi kuzey ülkelerinin gittikçe güçlendiğini görüyoruz. Avrupa arenasındaki bu değişim beni mutlu ediyor. 10 sene öncesinde dönecek olursak bu sadece İngiltere ve Almanya adına olan bir şeydi. Buna ek olarak, sizin gibi kuzeyden gelen istekli gruplar basmakalıp işler yapmıyorlar. Bu konu hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Kesinlikle İskandinavya şu günlerde METAL’in yuvası!

"Ghost" parçasının ortasında esnasında atılan solonun hangi enstrüman
Büyük boyda görüntülemek için tıklayın...
"Son albümümüz en iyisi!"
olduğunu çıkarmakta güçlük çektim. Parçalarınıza senfonik elementleri koymayı istemenizden önce telli çalgıları kullanacağınızı düşünmüştüm. Müzik sytnth sesleri çok fazla andırıyor. Eğer düşündüğüm sytnth ise ne tür bir efekt bu?

Smile Oh, sanırım Apocalyptica’nın bu şarkıyı çaldığını dikkate almadınız, gerçek bir çello solosudur. ( Embarassed Asrın ayıbıdır bu soru - Baran)

Eski röportajlarınızda 2003 yılındaki bir Hollywood prodüksiyonunda görüneceğiniz ifade ediliyor. Bu proje gerçekleşti mi?

Şanslıyız, en azından son 3 video çalışmamızı Hollywood’da yaptık, yanı sıra Bam Margera bizim müziklerimizi kullanarak bir sinema yönetti.

Sizlere ait diğer bir eski röportajınızda Helsinki’nin küçük bir yer olduğu ve herkesin birbirini tanıdığı yazıyor. Bu bana kendi memleketimi hatırlattı, biraz Helsinki’yi anlatır mısın? Hangi gruplar en iyiniz olarak biliniyor (Ville Valo ve HIM’in dışında)?

Bizler “Nosturi” isimli bir yerde hep birlikte prova yapıyoruz. Aynı gecelerde “Lost & Found” isimli bir bara gidip kafaları çekiyoruz. Şimdi ve sonrasında HIM, Apocalyptica, Children Of Bodom, The Rasmus, Hanoi Rocks, Krister Orre gibi isimlerle yollarımız kesişmekte.

Sizlerin benim gibi çizigromandan hoşlandığınızı biliyorum (en azından senin).Marvel Comics hayranı olarak sizlerin en son Marvel uyarlamaları hakkındaki fikrileriniz merak ediyorum. (özellikle "Devils" albümünüze ismini veren Daredevil'in sinema uyarlaması hakkındaki fikirlerinizi).

Marvel karikatürlerinin kaçığıyım ve eski dönem Marvel işlerini seviyorum. Şu anki favorim 100BULLETS (Brian Azzarello’nun yazdığı, Eduardo Risso’nun çizdiği ve Vertigo adı altında DC çizgi romanlarının yayınladığı). Beni çok etkiledi.

Diskografinizde yer alan hangi albümünüzü en önemlisi olarak görüyorsunuz (lütfen “en son albümümüz en iyilerinden biri” deyip geçmeyin”)?

Smile Son albümümüz en iyisi! Ayrıca eski dönemlerimizden kalan “Motor City Resurrection” albümümüzü de gerçekten eğlenceli ve çiğ buluyorum!!!

Sizin gibi hayır kurumları ve organizasyonlarını destekleyen birkaç grup var. 80’li yılların ortalarında Blackie Lawless, rock yıldızı olarak bunun bilincindeydi ve 3. Dünya Ülkelerinin yoksulluk ve sefaletine tanıklık ediyordu. Efsane albümleri “Headless Children” ve “Crimson Idol” ı çıkardı ve vizyonunun değiştiğini gördü. Afrika gibi birçok ülkeye gittiğinizi biliyorum. Sizi en çok hayal kırıklığına uğratan şey neydi?

Sadece 3. Dünya ülkeleri olarak değil, her zaman doğanın tecavüz edildiğini gördükçe hayal kırıklığına uğruyorum. Günümüzün orman endüstrisinden hoşlanmıyorum, herhangi bir yerdeki ormanlarının yok edilmesini görmek beni yaralıyor. Çocuklarıma bunları anlatıyorum ve okulda da görüyorlar, doğa/yeryüzü/Afrika benim yaşam felsefemdir.

"Devils" albümünüzden sonraki bir röportajınızda, "Angels" albümünüzün yeni bir müzikal konsept başlangıcı olacağını ifade ettiniz. The 69 Eyes’ın ilerideki hamlelerinde “Paris Kils” değişimi sonrası ne gibi kararlı gelişmeleri bekleyebiliriz?

Daha fazla AC/DC. Derilerimizi parlatıyoruz ve kotlarımızı yakıyoruz.

Başarılı bir müzik kariyeri isteyen birisine hangi öğütleri verirsin?

Kendisini en iyi şekilde eğitmeli!

Bu müziğin hayranlarının sizlerin şovuna gelmek isteyeceğine oldukça eminim.
Büyük boyda görüntülemek için tıklayın...
"İstanbul'a gelmeyi düşünmüştüm"
Birisine albümünüzü satın alması için ikna etmek durumunda kalsan asıl nelerden bahsederdin?

“Kalbini sallamak ve geceyle yanmak için aradığın bir şey!!!” derim.

Aşağıdaki isimleri bize bir cümle ile anlatır mısın? Onların sana ne ifade ettiğini bilmek istiyoruz.

Bauhaus: Gothic vampir müziğin babaları

Sisters Of Mercy: Gothic rock’ın ustaları

The Doors: İlk gothic rock topluluğu

David Bowie: Goth’un babası

Iggy Pop: Punk’ın babası

The Stranglers: “Walk On By” harika bir cover versiyondur!

Guns N' Roses: Hanoi Rocks’ın pi* oğulları

Rob Zombie: Marvel rockçısı

Motörhead: Rolling Stones ve AC/DC ile birlikte Dünyadaki en iyi rock’n’roll topluluğu

Türkiye hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir Türk topluluğunu dinleme şansınız oldu mu hiç?

Hiç orada bulunmadım ama kaderimizin bizi ileride İstanbul’a götüreceğini biliyorum. Belki bu şehre aşık olurum ve ondan etkilenerek bir şeyler yaratırım. Aslında bunun hayalini daha önceden kurmuştum. İstanbul.. Hazır mısınız?!

Çalmış olduğunuz en küçük ve en büyük kalabalıklar ne olmuştu ayrıca çalmak isteyip ancak henüz gidemediğiniz yerler var mı?

En küçük olarak sanırım bir tane olmuştur. Bir plak firmasında stüdyoya bizi görmeye gelenler olmuştu. Konforu olmayan bir yerdi. Daha az miktarda seyirci daha sıkıdır! En büyük kalabalıklarımızı birkaç yıl önce Helsinki’de yaptık, gösteri parktaydı ve bedavaydı. Başka artistlerde vardı. Hesaplanan gelen kişi sayısı 60.000’di. Onların belki de yarısı bizi gördü yada dinledi..

Yaptığınız en büyük hata neydi yada müzik endüstrisinde aldığınız en büyük ders neydi?

Uzun bir süredir hatasızız yada en azından ben öyle hatırlıyorum. Daima ileriye doğru baktık, geriye değil, iyimser olmak önemli!!!

Röportajımızı bitirmeden önce Türk hayranlarınıza ne söylemek istersiniz?

Pek yakında şovlarımızda görüşürüz!!! Şu anda ilgililerimizin bunun için çalıştığını biliyorum..

The 69 Eyes
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Leaves' Eyes
» Eyes Set To Kill
» The Rasmus> Open My Eyes
» [Kelly Clarkson] > Behind These Hazel Eyes
» Jonas Brothers videos - When You Look me in the Eyes