DOKTORUN biri yeni bir muayenehane acmis. Kapiya yazmis...
"Vizite ucreti 100 Dolar. Iyilestiremedigimiz hastaya bes mislini geri veriyoruz...."
Vizite pahalı ama, doktor gercekten doktor.Her gelen hasta iyilesip gidiyor...Doktorun ünü her gecen gun artiyormus...Uyanigin biri doktora gidecek, iyilesmeyecek ve bes misli parayi geri alacak ya,kapiyi calmis...
"Doktor! Agzimin tadi hic yok... oyle kotuyum ki, hicbir seyin tadini alamiyorum...
"Doktor... Adama söyle bir bakmis, hemsireye seslenmis:
"Hemsire hanim! Sekiz numaralı kutuyu getirin"Hemsire adama uzatmis kutuyu, adam, bir kasik icindekinden yemis ve aninda tukurmus...
"Ama Bu ***!!!!! "Doktor sakin,
"Evet! Iyilestiniz.Tad aliyorsunuz artik..
"Adam, parayi odemis sinirleri tepesinde gitmis.Aradan birkac ay gecmis. buyuk bir hirsla yeniden kapısına dayanmis doktorun...
"Doktor bey, ben de hafiza kaybi basladı... Herseyi unutuyorum...!"Doktor, adama soyle bir bakmis yine, hemsireye dönmüş,
"Kizim, sekiz numaralı kutuyu getirirmisin?" demis.
Adam, hemen itiraz etmis, "Ama, o kutuda *** var!"...
Doktor, "Dogru! Bakin, hafizaniz da yerine geldi!...."Adam, aglamakli, hirsla odemis parayi cıkmış disarya...Kurmuş da kurmuş intikam planlarini..
Birkac ay sonra..
"Doktor! Ben de iktidarsizlik basladi...Durumum kotu, hicbir sey yapamiyorum...
"Doktor adami gozuyle soyle bir inceleyip,
"Hemsire hanim sekiz numarali kutuyu getirir misin" diye seslenince, adam, tum hirsiyla,
S...ecem, seni de sekiz numarali kutunu da..." diye bagirmis..Doktor gayet sakin,
"Gecmis olsun! Artık yapabiliyorsunuz!!!!!!!!!"