Konu: Geri: Vanessa Anne Hudgens C.tesi 16 Ocak 2010, 09:55
RÖPORTAJ2 Sadece bize söyleyin!Yine soruyorum,siz birliktesiniz bu doğru mu?
Vanessa:hıhı,evet! -Bazı söylentiler çıktı,Zac’ın Hairspray’in oyuncularından Nikki Blonksy'a aşık oldu gibi?
Zac:Bu inanılmaz bir şey,buna benzer dedikodular çok hızla yayıldı,Nikki ve ben “Hairspray” setinde çok iyi vakit geçirdik,çok hoş biri ama o da açıkladı,o benim sevgilim değil!
-İlk aşık olduğunuz kişi kimdi?
Zac:Galiba..Emin değilim ama ilk kız arkadaşım ilk okuldayken olmuştu sanırım..Gerçekten tatlı bir kızdı..Sanırım ben daha çok küçükken kızlarla ilişki kurmaya başalmışım(Gülerler)
Vanessa:Benim de aynı zamanlarda erkek arkadaşlarım oldu..Nedenini bilmiyorum?Ama erkeklerle flört etmek eğlenceliydi!
-Zac,Vanessanın en çok sevdiğin özelliği nedir?
Zac: O inanılmaz biri,onunlayken gülebiliyorum,ve hep eğlendiğim şeylerden konuşabiliyorum! O sadece hoş bir kız değil,ama ayrıca çok seksi ve imrenilebilecek kız!
-İkiniz arasında ilk bağlanma ne zaman başladı?
Vanessa:Biz ilk HSM 1 de karşılaştık ve ilk o zaman birbirimizi tanıdık.Yönetmen bizi bir araya getirdi ve ilk düet olan şarkıyı söyletti,çünkü bizim aramızda iyi bir kimya olduğunu düşünmüş!Ve ben onu sadece o zaman anlayabildim!Zac ile film çekmek çok büyük bir şey!Biz birbirimiz o zaman anlamaya başladık!
Zac:Vanessa ilk andan itibaren gözlerimi yakaladı!O diğer tüm kızlardan daha çok parlar,o büyük bir karaktere sahip!
-İkinizde de aynı yüzükler var,bu bir kaza değil.Doğru mu?
Zac: Dürüst olmak gerek:Biz bir sözlenmedik!
Vanessa: Onlar dostluk yüzüklerimiz.
Zac:Evlenmek için daha çok genciz.İleride ne olacağını bilemeyiz biz şimdi sadece aşığız.
-Vanessa,Zac’ı bayan hayranlarından hiç kıskanmıyor musun?
Vanessa:Hayır,ben mutluyum o çok popüler biri,bunu hak ediyor.Kızları anlayabiliyorum onu dışarıda gördüklerinde gözlerini onun olduğu yöne çeviriyorlar..Bende,onların yerinde olsam onu görür görmez çığlık atmaya başlardım!(Gülerler)
-Vanessa,Zac’ın Rolling-Stone dergisindeki kapak remi hakkında ne düşünüyorsun?
Vanessa:Ben Zac’ın o resimde çok sıcak göründüğünü düşünüyorum!Ve böyle düşünen tek kız ben değilim!
Zac:Benimle bu kapak resminin hikayesini nasıl planladıklarına inanamazsınız!Genellikle top starlar öyle bir kapağa sahip olurlar!
Vanessa:Zac sen bir top starsın bunu başardın!(Gülerler)
-Hsm 2 Almanya da disney chanelde yayınlanacak,film mutlu sonla bitiyor mu?
Zac:Troy akıllı biri,Sevgilisinin onun için neden bahsettiğini bilir!(Zac Vanessaya bakar ve göz kırpar)
Vanessa: (O da Zac’a göz kırpar)Öyle olmasını umut ediyorum!
HayKoLkhaReKetEngeLLenemz
Konu: Geri: Vanessa Anne Hudgens C.tesi 16 Ocak 2010, 09:57
RÖPORTAJ -High School Musical'de elde ettiğin başarıyı kutlarız Vanessa.Böyle başarılı bir projenin parçası olmak nasıl bir duygu? V:Teşekkür ederim! Bu gerçekten harika bir şey. Filmin böyle patlayacağını kimse tahmin etmiyordu. Ben çok mutluyum açıkçası: ) -Yoğun çalışma dönemini atlatabildin mi?Dinleniyor musun bu aralar? V:Hayır! Hala deli gibi çalışıyorum. Bir saniye bile boş vaktim olmamasına inanamıyorum bazen! -Yaz yaklaşıyor.Tatil planı yapabildin mi? V:Aslına bakarsanız hayır. Çünkü yapılacak çok iş var. Tatili düşünmeye hiç vaktim olmadı. Yalnızca bir haftalığına Londra'ya gidebileceğim. O da sadece iş için. Ama hiç değilse arkadaşlarımla biraz takılıp eğlenebileceğim. Bir de yönetmenim beni Paris'e götürdü birkaç günlüğüne. Bütün tatilim bu kadar işte: ) -Bize biraz yeni albümün "V"den bahsedebilir misin? V:V tahmin edebileceğiniz gibi Vanessa'yı temsil ediyor, ama aynı zamanda varyete anlamına da geliyor. Çünkü albümde çok farklı türleri bir arada kullandık. Pop/rock, dans, r&b gibi... Çok kısa sürede kaydetmemize rağmen,sonuçtan çok mutluyum. -Yeni albümünü kutlamak için süper parti planları falan yaptın mı? V:Bir barbaekü partisi planladım: ) Eğlenceli değil mi? -Albümünün turnesi için şehirden şehire giderken, yolculuk sırasında canın sıkılıyor mu? V:Her zaman bilgisayarımı da yanımda götürüyorum. Beni oyalıyor. -İnternette,bloglara,forumlara takılıyor musun? MySpace mesela? V:Evet internete bayılıyorum. Eskiden MySpace'e bağımlıydım.Ama sonra insanlar oradan resimlerimi çalmaya başladı ve sinirim bozuldu. Bu yüzden bırakmıştım ama şimdi yeniden eski takıntıma dönüyorum sanırım: ) -Mp3 player'ında dinlediğini itiraf etmekten utandığın bir şarkı var mı? V:Hmm, evet var sanırım. Geçen gün arkadaşlarımla otururken çok sıkıldık ve Paris Hilton'un albümünü almaya karar verdik.Onun birkaç şarkısını dinliyorum: ) -Hayran olduğun ünlüler kim? V:Christine Aguilera ve Angelina Jolie. Onlarla tanışırsam heyecandan ölebilirim
Konu: Geri: Vanessa Anne Hudgens C.tesi 16 Ocak 2010, 09:59
Vanessa ‘nın Güzellik Sırları : - Dolgun dudaklar için favorisi: Too Faced Lip İnjection . - Düzenli olarak solaryumdan ve güneşsiz bronzlaştırıcıdan yararlanıyor. - Eyeliner’ını ve Rimelini asla çantasından çıkarmıyor. - Saçlarına düzenli olarak bakım yaptırıyor. - Cildinde sivilce oluşmnu engellemek için reklamlarındada yer aldığı Neutrogena kremlerini kullanıyor
Konu: Geri: Vanessa Anne Hudgens C.tesi 16 Ocak 2010, 10:00
En sevdiği aktris:Natalie Wood En sevdiği film türü:Korku filmleri En iyi arkadaşları:Erin Annis,Kayslee Collins...ve Ashley Tisdale En sevdiği TV programı:Degrassi:The Generation (2001) En sevdiği giysi:Jeans En sevdiği giyim markası:Frankie B Jeans En sevdiği araba markası:Porsche Carerra GT En sevdiği şarkıcılar:Aicia Keys ve Celine Dion En sevdiği ders:Fen dersleri En sevdiği müzik türü:Rock En sevdiği filmler:The Nightmare before Christmas ve Kırmızı Değirmen En sevdiği renk:Kırmızı En sevdiği hayvan:Çita En sevdiği HSM sahnesi:Tüm ekibin dans ederek We're All In This Together parçasını seslendirdiği sahne.
Konu: Geri: Vanessa Anne Hudgens C.tesi 16 Ocak 2010, 10:01
Tam adı:Vanessa Anne Hudgens Lakabı:Nessa,V,Baby V,Vanney Doğum yeri:Salinas,California,ABD Doğum tarihi:14 Aralık 1988 Burcu:Yay Boyu:1,56 Saç rengi:Koyu kahverengi Göz rengi:Açık kahverengi Ebeveynleri:Greg Hudgens ve Gina Guanoco Kardeşi:Stella Hudgens Hobileri:Şarkıcılık,dans,oyunculuk Şöhrete ilk adımı:2006 tarihli Disney filmi High School Musical
Konu: Geri: Vanessa Anne Hudgens C.tesi 16 Ocak 2010, 10:02
-Vanessa sokak köpeklerinden çok korkarmış. Köpek gördümü yolunu değiştirirmiş.
-Vanessanın küçükken 2 kere kolu kırılmış.
-Vanessa büyüklerini sık sık ziyaret edermiş.
-Küçükken boğulma tehlikesi geçirmiş.
-Onun için kahvaltıda çay ve peynir olmazsa kahvaltı olmazmış.
-Sabahları kalktığında yaptığı ilk iş kendine aynada bakmasıymış.
-Zac onu çılgın ve bir o kadarda sevimli buluyormuş.
-Sabahları 1 saat yürüyüş yapıyormuş. Bu yürüyüşe bazen en yakın arkadaşı Ashley Tisdalede katılıyormuş. Yoksa kendine gelemiyormuş.
-Ashley Vanessaya doğum günü hediyesi olarak oyuncak ayı almış ve Vanessa bu ayıyı çok seviyormuş.
-Fotoğraf çekmeyi çok severmiş.
-Arkadaşları Vanessayı duygusal ve çok fotojenik buluyormuş.
-Sevgilisi Zac Efronla en çok takıldığı cafe arkadaşının bir cafesiymiş.
-İnternette sörf yapmayı çok seviyor. Özellikle kendi adına açılmış sitelere göz atmaktan çok hoşlanıyor.
-Vanessanın bir hayranı kan kanseriymiş ve son defa Vanessayı öpmek istemiş. Vanessa bu durum karşısında çok duygulanmış ve ağlamış.
-Kakaolu dondurmaya bayılıyor.
-Vanessa magazincileri seviyor ancak magazincilerin Vanessayı boğması hoşuna gitmiyor.
-Vanessa bir röpörtajında Zacle evlenirim demiş.
-Vanessa evlenmenin ideal yaşı 25 diyor.
-Vanessa evlenince en fazla 2 çocuk istiyor
Konu: Geri: Vanessa Anne Hudgens C.tesi 16 Ocak 2010, 10:02
Diskografi
Stüdyo albümleri 2006: V 2008: Identified
=== Singlelar ===
2006: "Come Back to Me" 2007: "Say OK" 2008: "Sneakernight"
Soundtrackler 2006: High School Musical 2007: High School Musical 2 2008: High School Musical 3: Senior Year
Konu: Geri: Vanessa Anne Hudgens C.tesi 16 Ocak 2010, 10:03
EVİ
Konu: Geri: Vanessa Anne Hudgens C.tesi 16 Ocak 2010, 10:04
Stili:"Günlük hayatta insanların üstünde göremeyeceğiniz farklı kıyafetleri giymekten hoşlanıyorum. Kadınsı ve sevimli duruşu olan elbise ve etekleri tercih ediyorum."
Moda Takıntısı:"Uzun bir süre, fötr şapkamdan vazgeçemedim. Kenarlarında çizgisi olan, hasırdan bir şapkaydı. Kombinasyonum için fazlada bir çaba sarf etmem gerekiyorsa ve uğraşacak halim yoksa hemen onu takıyordum."
Alışveriş Takıntısı:"Sıkıldığım zaman internetten alışveriş yapıyorum. Bilgisayarın önünde saatlerce oturup para harcayabiliyorsunuz."
Konu: Geri: Vanessa Anne Hudgens C.tesi 16 Ocak 2010, 10:04
Vanessa’nın arkadaşlık kuralı: Kendin ol! İnsanlar beni olduğum gibi sevmiyorlarsa buna çok üzülürüm. Sırf başkaları beni sevsin diye kendimi değiştirmeyi sevmem.
Vanessa diyor ki...Sırları paylaşmak çok keyiflidir."İyi bir dostluğa giden yol,iletişim kurmaktan geçer."