4.Başlığımda konu olarak bir ünlü yerine çizgifilm kahramanları olan Şirinleri seçtim.
Çocukluk yıllarının sevilen kahramanlarıydılar.Gargamelin şirinleri yakalayacağı günü belkide kaç yıldır beklemiştik.Her seferinde Şirin Baba tarafından veya yakalanmayan diğer şirinler tarafından kurtarılıyorlardı. Belki sadece beni ya da benim gibi düşünen birçok kişiyi süslü şirin şaşırtmıştır. Şirine varken süslü şirin niye süsleniyor diye hep düşünmüşümdür.Erkekler elinde ayna dolaşsa G*y deriz o dolandı Süslü dedik. En sevdiğim 5 çizgifilmden biridir.Kanal D'Nin çocuk programında özellikle yayınlarlardı.Adı aklıma geldi Çocuk Kulübü
polis123 Site Polisi
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 29 Nerden : karakoldan :D Lakap : bende bu bulunmuyor Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 13/01/09
Konu: Geri: Şirinler Çarş. 09 Ara. 2009, 19:06
Paylaşım için teşekkürler ...
McQueen
Konu: Geri: Şirinler Perş. 10 Ara. 2009, 09:11
polis123 demiş ki:
Paylaşım için teşekkürler ...
bir sorun var,bu bir paylaşım değil burada şirinler çizgifilm karekterini eleştiriyoruz.açıklamada yazdığı gibi.
McQueen
Konu: Geri: Şirinler Perş. 10 Ara. 2009, 09:19
Koministsel bir çizgifilm.En dikkat çeken diğer olaysa şirinlerin arasındaki tek kızın Şirine olması. Süslü şirin karekteriyle saten belli daha fazla açıklamama gerek yok.
KoRn
Konu: Geri: Şirinler Paz 20 Ara. 2009, 20:53
Süslü şirinde Gaylerinde bir insan olduğunu çocuklara aktarmaya çalışan bir çizgifilm Çocukluk zamanlarımın vazgeçilmez çizgifilmlerinden biriydi.