Elbette bazen magazincilere fırsat veren görüntüleri olabilir.Ama sonuçta ünlülerin hepsinin arşivinde bu tür görüntüler olabilir.Deryck'la bir anda değişen ve yaptığı müziği popa dönük yapan güzel rockçıdır. Pink'le çok yakın arkadaşlardır.Rock'ı sevmeyen insanların bile gözdesi olmuştur.Kısacası Bir ikondur. Şu aylarda da Deryck'tan boşandığı için başkasıyla birlikte olan ve herkese bir oh çektiren güzel. Hayranları o kadar güzelliğe Deryck'ı yakıştıramıyorlardı. Güzel rock meleğimizden daha fazla rockın ağır bastığı albüm diliyoruz.
McQueen
Konu: Geri: Avril Lavigne Salı 08 Ara. 2009, 16:21
güzelliğiyle ve tatlı sesiyle gönüllerimizde yer alan prenses. ona hiç düşünmeden Punk prensesi diyebiliriz. Belkide rock aleminde en çok fanı olan rockçıdır
sellygomezmanyagı
Konu: Geri: Avril Lavigne Salı 08 Ara. 2009, 21:01
Şirinlik abidesi rockçımız Meyveli ağacı taşlarlar derler Avril'a da kötü sözler söyleyen elbette vardır Ancak sanmıyorum ki onu seven az. Özellikle Amy Lee-Avril L. çatışmasından Amy ile Avril fanları bağlarını kopardı diyebiliriz. Yinede Her ikiside favorimdir. Kesinlikle Punk'ın tahtındadır ve yerini Miley Cyrus denen o ukala genç kıza vereceğini sanmam. Ne diyelim onu seviyoruz.
McQueen
Konu: Geri: Avril Lavigne Cuma 11 Ara. 2009, 19:56
Spoiler:
Avril & Deryck
McQueen
Konu: Geri: Avril Lavigne Cuma 11 Ara. 2009, 19:58
McQueen
Konu: Geri: Avril Lavigne Cuma 11 Ara. 2009, 19:58
McQueen
Konu: Geri: Avril Lavigne Cuma 11 Ara. 2009, 20:00
Çocukluğunu Nerede Geçirdi?
Avril, çocukluğunu Kanada'nın nüfusu 5000 olan en küçük kasabalarından birinde Managemet'de geçirdi.Zorluklarla büyütülmüştü.Ama en iyi arkadaşlarının 3 tanesini orada edinmişti. Çocukluğu onun için en mutlu dönemleriydi büyüyünce sıkıntılar başlamıştı ailesine katkısı olsun diye bir yandan çalışıp bir yandan okumuştu.3 kardeş ailelerine yardım etmek için çok didindiler..
bu da hakkında bir bilgi !
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Avril Lavigne Cuma 11 Ara. 2009, 20:26
Dünyanın en tatlı bayan rockçısı Çılgın kliplerine ve davranışlarına , gitarı tutuşuna kısacası Avril'a hastayım. Bence bir ikon ve yeni çıkan Miley Cyrusa tahtını vermemesi gereken bir kraliçe ;prenses Eğer bir ünlü olsaydım onun yolunu izlemeyi isterdim
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Avril Lavigne Cuma 11 Ara. 2009, 20:30
buda benden
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Avril Lavigne Cuma 11 Ara. 2009, 20:31
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Avril Lavigne Cuma 11 Ara. 2009, 20:31
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Avril Lavigne Cuma 11 Ara. 2009, 20:33
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Avril Lavigne Cuma 11 Ara. 2009, 20:34
Şeyda*Gomez