8.sınıfın sonundaydık.. Din öğretmenimiz bizi 1 gecelik kampa götürmüstü...Biz 14 erkek ve basımızda din hocamızla kamp yerine gittik...
Gittigimiz yer cok güzel ormanlık bir alandı...Ama tabi bunun geceside var... Kamptayız dedik yha gece olunca hoca bizi 7'li gruplara ayırdı ve bizi calı cırpı toplamaya gönderdi...
Neyse biz 7 arkadas güle oynaya gidiyoruz...Saat aksamın 10'u tabi hava yaz havası olunca pek bir tehlike yoktu...
Derken biz muhabbete biraz fazla dalmısız ve bayağı bir ilerlemisiz...Derken Türbe mi desek mezarmı desek öyle birseyin yakınına geldik...
Bizim bi arkadas dediki "ben cok susadım suradan su icecegim"
iste ne olduysa ondan sonra oldu..
Arkadas tam cesmeye giderken birden bire cesme acıldı ve sanki orada birisi elini yüzünü yıkarmıs gbi su hareket etti...
Biz korkudan ne yapacagımızı sasırdık ve korku ile kamp alanını bulmaya calıstık...Bende bir yandan elimdeki projektörü etrafa tutuyorum bir isaret varmı diye...
Derken...
Bir agacın tepesinde yesilimsi bir varlık belirdi... Artık biz iyice kendimizden gectik ve tekrar cıglıklar icinde bagırmaya basladık....
Bu esnada diger grup bizi buldu ve kamp alanına gittik...
O günü hic unutmuyorum...Hayatımdaki en korkunc gündü belkide...
bu anımı yazarken bile tüylerim diken diken oldu...
birdaha kampa faln gitmemeye karar verdim...
O gün bu gündür nerede türbe ve yannda cesme görsem bu olay aklıma geliyor ve cok korkuyorum...
Allah Kimsenin Basına VErmesin böyle bir olayı..Gercekten cok korkunctu...
Cihat İbrahim YILDIZ....
Haaa bu arada sonunda ne oldu biliomusunuz...
bizim arkadasın birisi cesmeyi acık bırakmıs ancak arkadaki vanasını kapatmıs biz yaklasırkende vanayı acmıs rüzgardanda su hareketleniyordu
slk gbi korkmustuk
agac meseleside orada gördügümz sey bi hoparlörmüş