Konu: Geri: Aşk Şiirleri Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 18:38
Gel otur yamacima Seni sana anlatayim Ben seni cok eskilerden bilirim Piriltisini ruhunun gostermeye geldim Ruyalarina girecegim Aski ne kadar ozledigini anlatacagim sana A*** olmaktan ne kadar cok korktugunu Ozlem buyudukce nasil daha cok korktugunu Korktukca nasil umudunu kararttigini anlatacagim sana Gel sana mutsuzluguna dokunmani ogretecegim Gel otur yuregimin kiyisina Zayifligini anlatacagim sana Haykirmak istedigin Ama icinde sakladigin zayifliklarini anlatacagim Sana zayifliklarini bilmenin Seni ne kadar guclendirecegini anlatacagim Sana senin bildiginden fazlasini anlatmayacagim Sadece senin sozlerin Senin yuregin Senin bakislarin olacagim Sana seni gosterecegim Gel gece yastiga basini koydugunda Kurdugun dusleri anlatacagim Kurdugun duslerden ne kadar korktugunu da gosterecegim Korkunun sonunun olmadigini fisildayacagim uykularina Bunu aslinda bildigini de soyleyecegim sana Kactikca kactigin yerde Daha cok kacman gereken seni bulacagini da soyleyecegim Ne zamandir ruhuna kimsenin dokunmadigini anlatacagim Gel sana a*** olanlari elinin tersiyle ittigini Ama asil a*** olmak istedigini anlatacagim A*** olunca nasil bir nehir gibi deli akacagini Nasil bir ruzgar gibi esecegini anlatacagim Sel olacagini Cig olacagini anlatacagim Kendini bulmak icin ask yolunda Nasil yikintilarin ustunden yuruyecegini anlatacagim Bunu senin nasil da bildigini Nasil yeniden korktugunu Bildikce nasil da yuregini gomdugunu anlatacagim Geceler boyunca sevismelere nasil dus buyuttugunu anlatacagim Gel otur ruhumun renklerinin yanina Anlatacaklarimin seni nasil korkutacagini anlatayim Bu yalanci mutluluk oyununu bozacagimdan Sendeki o gercek sene dokunacagimdan nasil korkacagini anlatayim Sonra sana dair her cumleden sonra Her korku engelini gectikten sonra Zaten senin bildigin Bildigini sakladigin seni ne kadar sevecegini anlatayim sana Haydi gel kacislarini sonlandir Anlatayim seni sana …..
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Aşk Şiirleri Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 18:38
Kapkara simsiyah bir geceydi ...
Ellerimi bırakmayı seçmiştin benden vazgeçmeyi.
Oysa büyülü bir gün diyordum gitmelere dayanamazsın diyordumm vazgeçemeyizz diyordum.
Sana gitme diyemedim korktum.
Utancımdan bakamadım gözlerine ...
Canım çok yandı ama diyemedimmm ...
...
Güzel bir kaç satır bıraktın bana.
Bir de ... içi boş bir çikolata kutusu.
Evet kutusunu hala saklıyorum. Atamadım.
Her baktığımda yüzümde güzel tebessümler oluşturan boş bir kutu.
Hala çikolata kokuyor ...
Bana yazdığın satırları koymak istedim içinee ...
Sonra vazgeçtim.
Kokusu sinmesin hiç bir yaprağa.
...
Nasıl bir boşluktur bu ? nasıl bir yalnızlıktır ? .
Bir gidiyorsun içimden bir dönüyorsun bir öncekinden daha da acı verircesine.
Sensizzz dolduramıyorum içimii ...
Yaşıyorum gülüyorum arkadaşlarımla bol bol sohbet ediyorum .
Sonra
Bir kenara çekilip sana şiirler yazıyorum .
Ayrılığımızı yazıyorum ...
Nasıl gittiğini ... nasıl engel olamadığımı anlatıyorum ...
Sonra
Unutmayı deniyorum
Yabancı sevdalarda dolanmayı bilmediğim yüreklerde var olmayı .
Olmuyor.
Her defasında canı yanıyor birilerinin.
Sonra
Bir şarkı dinliyorum.
Yine şarkıda sen varsın ve yine bir ayrılık hikayesi ...
Yine sonra
Hani bana yazdığın o satırlarr ...
Yırtıp atmak için alıyorum elime kağıt parçalarını ...
Yapamıyorum.
Öyle yoruldum ki kendi içimdeki gel-git lerdennn ...
Bitiremediklerimden ...
Kararsızlıkları mdan ...
Geri dön ... geri dön ...
Ne olur geri dön ...
Uzanıp tutuver elimi birgün.
Utanır diyemem ne olur geri dönn ...
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Aşk Şiirleri Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 18:37
Tan yelleri ağartırken gecenin karabulutlarını Her gece soğuk camlara yaslanıp hayalini kurarken Sen yoktun..
Bir çok gece camlarda izledim apartman çatılarını Ezberledim evlerin camlarındaki kalın siyah perdeleri Kara üzüm tanesi gözlerini çizdim o perdelere Sen yoktun..
Saniyeler dakikaları dakikalar saatleri devirdi Yelkovanla akrep bile vardı Sen yoktun..
Sabah olurdu sokağa atardım kendimi evlerin duvarları dar gelirdi Hanımeli ve deniz kokusu sokağa sinerdi Senin kokun olmazdı üzerime sinen Çünkü sen yoktun..
Yağmurlar yağardı güneş açardı. Mevsimler birbirine oyunlar oynardı Ve ben seni yine beklerdim. Sen yoktun..
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Aşk Şiirleri Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 18:36
Bir duygunun esiri aklım sadece delicesine yaşamak var seni seninle.. Özgürlüğün pençesinde kıvranırken düşüncelerim hep sen varsın düşüncelerimde Sen gözlerimdeki hayal bakışlarımdaki tutarsızlık sen gecem sen gündüzüm gibisin Bir yolun başındaki kararsızlığım başlamak istediğim ama bir o kadar da korktuğum bir yol.. Seni istiyorum geceler boyu karşımda korkmadan dokunmak için sana içimdeki yangınların ötesinde sarılmak hiç bırakmamacasına
Git!! Git artık sen bana çok gibisin. Kahvemin kokusuna sinme. Aynada seni görmek istemiyorum. Sesini de al git başımdan. Gecelerde seni istemiyorum. Yok hayır gitme...Gidersen yıkılır bu gönül seni ister. Sarhoş bir edayla bakarken başkalarına. Yoo gitme; herşeyim senin olsun.Sen bende kal ne olur. Beni bırakırsan paramparça olur dünyam.. Kurduğum sırça köşk yıkılır hayallerimle birlikte. Ama hayır git. .Git ki sana alışmışlığım son bulsun .Artık kokunu burnumda hissetmek ve bununla yaşamak istemiyorum. Aldığım havaya seni sığdırmak yediğim ekmeğe sen gibi bakmak istemiyorum. Al anılarını da çek git benden. Git...me gitme. gidersen yok bedenim ben yokum canımda can gibisin senin gitmen benim yok olmam demek.
GİTME BEDELİ NEYSE BEN YİNE ÖDERİM!!!.
Şeyda*Gomez
En sonunda bitti.. Bittiğine üzülmüyorum ve seni özlemiyorum.. İlk defa ayrılığı seviyorum.. Senin söylediğin gibi.. En azından içindeki ben kirlenmeyecek.. İşte bu yüzden bu ayrılığı seviyorum.. Bu yüzden akşamları yastığıma sarılıp ağlamıyorum.. Bu yüzden sabahları uyanınca gözlerim gözlerini aramıyor!!!! Bu yüzden senden vazgeçmek daha kolay.. İçindeki yani hayalindeki ben gerçek ben ile kirlenmeyecek.... Bazen kendime nasıl bu hale geldik diye soruyorum; ilişkide neden nasıl gibi soruların sorulmaması gerektiğini bilmeme rağmen.. İlişkinin muhasebesi yapılır mı? Ben ilk defa yaptım.. Ne verdim ne aldım diye düşündüm.. Çok şey almışım ama hiçbirşey verememişim.. Bu da benim ek***liğim.. Gerçek benin ek***liği.. Senin hayal ettiğin olduğunu düşündüğün insanın değil.. Benim ek***liğim.. Gece ilerliyor.. Diğer ek***liklerim aklıma geliyor.. Sevdiğimin hayatındaki sorunlara ortak dahi olamayan beni düşünüyorum.. Bak gördün mü bu bile sendeki benden farklı.. Ama diyorum ya ben buyumben böyleyim.. Beni tanı.. Neredeyse sabah oluyor.. Bu seferde en büyük ek***liğim aklıma geliyor.. Seni düşünüyorum.. Şimdi git.. İçindeki ben daha fazla kirlenmesin... Avuçlarında ben burnunda benim kokum.. Ben seni çoktan unuttum.. Sen beni unutamayacaksın.. __________________
Şeyda*Gomez
Gittin... Ben arkandan sadece baktım. Oysa söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi. O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana; konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım. Öylesine acıdı ki içim; tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden; ağlayamadım... Gittin... Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa. Tutkum seninle olmaktı tutkum teninde erimek tutkum hayatı seninle sadece seninle paylaşmaktı; anlatamadım... Gittin... Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden. Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperirdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam bir kez tutsam ellerini gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu; tutamadım... Gittin... Bir yıkım gibiydi gidişin. Sen adım adım uzaklaşırken benden çöküp kaldı bedenim olduğu yere. Nice terk edişlere dayanan bu yürek bu kez yenilmişti. Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım; kalkamadım... Gittin... Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum; hazırdım gidişine. Kaçak zamanları yaşıyorduk. Zaman bitecek ve sen gidecektin. Bense gidişinin ertesi günü hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım; başlayamadım... Gittin... Bir şey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "Seni Seviyorum" dedin mi? "Bekle beni döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyordu ki; duyamadım... Gittin... Nereye gittiğin önemli değildi. Binlerce kilometre uzakta da olsan iki metre ötemde de fark etmiyordu. Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu. Kurtulmalıydım senden bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım; kurtulamadım... Gittin... Unutulanların arasına katılmalıydın. Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım. Bu aşk noktalanmalıydı bu sevdadan vazgeçmeliydim; yapamadım... Gittin... Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki sevmekten vazgeçmedim seni bil ki seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde. BİL Kİ SENİ... UNUTAMADIM...
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Aşk Şiirleri Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 18:35
Sevmek inanmaktır. Güvenmektir duygulara.. Direnmektir sevmek.. Tüm acılara direnmek....
Sevdiğini kendin gibi kendinden de çok duyumsamaktır İki ten iki kalp iki gönül yoktur sevgide tek bir yürek olunur. Sevmek paylaşmaktır sevdiğinle kalbini bölüşmektir sevmek. Ve sevmek direnmektir tüm acılarıyla direnmek. Sevmek sevilmeyi haketmesini bilmektir. Sevmek sevgilinin baktığı yerde sustuğu yerde olmaktır. Sevginin olduğu yerde dışa vurur istekler.. Sevme özgürlüğünü istersin sevginin kabul edilmesini istersin bir gün gelir bu istekler de son bulur kendinden istersin artık sevgiliyi daha çok sevmek istersin hataları kusurlarıyla sonsuz kılmak istersin sevgini... Beklentilerin son bulduğu duraktır sevda denizinin son limanıdır. Sevmek sevgili için yaşamaktır. Onun eli kolu gözü kalbi olmaktır. Sevmek vermektir sevdiğin için almasını bilmektir.. Güvenmektir duygulara sevmek.. Sevdiğine seni seviyorum! diyebilmektir. Okuyabilmektir gözlerdeki sözcükleri. Haykırabilmektir sevgiyi hiç bağırmadan.. Sevmek sevgiliye bir nefes kadar yakın olmaktır. Sevmek özveride bulunmaktır. Ve sevmek İNANMAKTIR !...
İNANMAKTIR SEVMEK...
İnanmaktır sevmek. Tüm içtenliğinle... Güvenmektir duygulara Okuyabilmektir gözlerdeki sözcükleri Haykırabilmektir sevgiyi hiç bağırmadan Direnmektir sevmek.. Tüm acılara direnmek.... Sevdiğine seni seviyorum! diyebilmektir Anlatabilmektir sevdiğini.. Yazabilmektir en yüce aşk şiirlerini.. En güzel aşk sözleriyle... Bazı an'lar vardır; haykırmak gelse de içinden fısıltıyla söylersin ''seni seviyorum''ları.. Seni duymayacağını bildiğin sevgilerde
Şeyda*Gomez
Kendi dünyamı zindan ettin bana...
Zalim bir gardiyan gibi kapattın demir kapıları üzerime.
Şimdi nefretle bakıyorum parmaklıklar arasından
Bir zamanlar bakmaya kıyamadığım yüzüne...
Etrafım nice sevda mahkumuyla dolu artık; kime baksam kimi görsem hep kederli.
Beni hapsettiğin bu uzak dünyada herkes bana benziyorhepsinin yüzü tanıdık...
Kime sorsam neden burada olduğunu insanlardan kaçtığını söylüyor; sonra düşünüyorum demek sandığım kadar yalnız değilim bu dünyada...
Benim gibi insanlardan kaçıp kendini bir çok benzer kaçakların arasına atan acılarını sineye çeken yalnız kaderiyle bir başına kalmak isteyen yalnızlığını ve inzivasını bir hücre misali bir yerlerde yaşayan yüzlerce insan var...
Hepsinin hikayesi farklı ama sebebi hep aynı...
Hepsinin kendi dünyalarını zindan eden başka insanlar var uzaklarda bir yerlerde...
Sense; kendi dünyamı zindan ettin bana.
Acımasız bir gardiyandan farkın yok gözümde
Mecburum boyun eğmeye işkencelerine; mecburum ve tutsağım sineye çektiğim sevgime...
Ve her defasında kalbimi hançerlediğin nefretine...
Şimdi kendimi hapsettiğim beni hapsettiğin bu hücrenin penceresinden baktığımda; masmavi dalgalı ve sonu olmayan bir deniz görüyorum.
Her şeyin bir sonu vardır ya benim gördüğüm bu engin denizin bir sonu yok...
Tıpkı senin ve benim bir sonumuz olmadığı ve olamayacağı gibi.
O denize her baktığımda kendilerini acımasızca ve özgürce bırakan insanlar geliyor aklıma.
O insanları düşündükçe gerçek özgürlüğün ne demek olduğunu anlıyorum. Beni hapsettiğin bu soğuk hücreden bir gün dalgalara atlayarak çıkacağım biliyorum.
Ve sonra özgürlüğümü ruhumu kalbimi benden alıp yine bana hükmedecek hüküm giydirecek ve beni tekrar başka bir hücreye atacak başka bir zalim bulacağım.
Yaşamım hep tutsaklık yaşayarak geçti birilerinin sevgisine ilgisine şefkatine esir olarak...
Ve ben bu tutsaklığı hep içimde yaşadım nereye gitsem benimle geldi; dışarıda özgürce akan dalgalara inat...
Şimdi bir ben varım soğuk hücremin içinde
Bir de sen varsın parmaklıkların ötesinde...
Sana baktıkça tutsaklığıma olan tutsaklığımı hatırlıyorum.
Tutsaklığımı hatırladıkça kaçışlarla uzaklaşmalarlainzivalarla geçen ömrüme isyan ediyorum.
Haykırdıkça susmamı sakin olmamı söyleyen; bana kendi elleriyle işkenceler yapan o zalim gardiyanı görüyorum...
"Ne yaptım ben sana?" demiştin o acımasız yüzünü en son gördüğümde;
Daha ne yapacaktın?
Kendi dünyamı zindan ettin bana... __________________
Şeyda*Gomez
Uçurum keskinliğinde bu sevdamla Umut mevsiminde yaşıyorum sensiz. Koklasam solacak Ağlasam üşüyeceksin sanki. Uzansam... Dokunamayacağım bilirim. Bu yürek ki param parça Dokunsan bana yaşayacağım belki Ama! Ellerin yok ki. __________________
Şeyda*Gomez
İçimden kopup gelen bir korkuydu sana aşık olmak. Dalgalarına kapılıp sürüklenmek bir sal gibi ufka doğru. Bu yüzden gecelere gizlerdim gözlerinin eşsiz ışıltısını. Geceleri dizelere gizlerdim sonra. Saçlarından yola çıkardım sessizce. Uzun ve yorucu bir yolculuk olurdu parmaklarıma. Yumuşak dokunuşlarda alevlenirdi dudakların. Dudakların İzmir Dudakların İstanbul Dudakların içimi ısıtan bir masaldı annemden dinlediğim. Bütün bir gün seni seyredebilirdim. Gözlerin gözlerimde yankılanırdı. Gözlerim sessiz çığlıklarla gözbebeklerine koşardı. Kaybolurdum. Her defasında çekip çıkarırdın beni acının derinleştirdiği dipsiz kuyulardan. Beni "SENİNleştirirdin". Dudakların ateşdudakların volkan gibi yakardı. Ruhum yükselmek isterken ölüme her defasında beni çeker alırdın. Dudakların alırdı benigözlerin alırdı. Benliğim olurdun. Yüreğim olurdun. Gökyüzünden bir parçaydın sen. En güzel maviden kesip almıştım seni. O günden beri sonsuzmuş gibi meydan okuyup her kıyamete dilek yerine seni tutmuştum yıldız geçişlerinde. Her seni dilediğimde daha çok senin olmuştum. Uzaklardannehirlerden bir şarkı mırıldanıyor yalnızlık... Soğuk gecelerden biri Soğuk ve sensizlik dolu Saçlarınellerin yok yanımda Sensiz ölüm gibiyim... Gözlerinin dokunduğu her yer acıyor bebeğim. Biliyorsun sensin silemediğim aklımın en uzak köşelerinden. Sen gittin ve mutluluk ta kalktı tedavülden. İçimde öldüğün günden beri Geceler uzun Geceler sonsuz düşler Ayrılan ve bir daha hiç birleşmeyen eller Bir gece "küçük bir hikayeyle biten" Ölümsüz sandığımız sevişmeler Gecelerden biri Bir son daha istiyor Tanrılar uzaklardan bir son daha Kurban aranıyor sonsuzluğa... Gökyüzünden bir yıldız kayıyor Dere kıyısındaki taşlar parıldıyor Ve her gece bir yıldız Bir ayrılık Bir yıldız Bir ayrılık Kaçamadım sensizliğimden bu son dansın olsun bensiz... Ve Bu son şiirim olsun sensiz...
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Aşk Şiirleri Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 18:34
Ben portatif aşklardan
Bitmeyen yalnızlıklara zincirlenirken
Sen
Aşıkların ulaşamayacağı yerde saklanan yanık bir bedendin.
Seneye de giyilecekbüyük alınmış bir aşktı bu
Bize yalnızlığı bıraktıran.
Ama çektikküçük geldikyedirememiştik büyümeyi kendimize.
Göz göze gelişlerimizde yalnızlığı aradık hep
Ve bulduk da.
Ben kendimle
Sen başkasıyla
İntihara meyilli yüreklerle çıktık yola
Yol bize uçurum geldiuçuruma sevdalandık
Tarumar ettik cümleleri
Kendimizi verdikgeri döndük yalnızlığa
Ben kendimleSen başkasıyla
Şeyda*Gomez
Yokluğun bela diye kazılırken Odamın kör karanlığına Ve çılgınca dolaşırken ruhum seni bulme umuduyla Ve geceler ki; Kederin en beter hali Ben deniz feneri olurum Yapayalnız Gözlerim hep uzak ufuklarda Deniz köpük köpük olmuşken Ve nefretini vuruken kumsala Ben martı olurum gökyüzünde Maviye sevdalı Ve rüzgar Söküp alırken tenimden kokunu Kaybetmişken senden son kalanı Ben kardelen olurum Bir dağ başındayalnız ve asi Kabus olmuşken uykularım Üstüme yıkılmışken tüm korkular Sokaklar çıkılmaz olmuşken Ben cesaret olurum Yürek dolusu... Kalmamışken cesaret verecek kimse Bir dost eli yokluğunda Muhtaçken bir tatlı söze Ve kırık tebessüme Ben şarap olurum kadehde Tesellisiyle kıpkızıl Ve biliyorum ki bir gün Cesaret galip geldiğinde Bu karmaşık savaşta Yok olduğunda tüm korkuların Ve bittiğinde çelişkilerin Ben sevgi olacağım yüreğinde Ölümsüz ve Sımsıcak
Şeyda*Gomez
Bu gece yalnızımyine kimseler yok yanımda Şarabım kıpkızıl yanımda Şiirlerim burukkederli Dilimde boynu bükük dileyişler Yalnzlığım kör karanlık Ve sen hep aklımda Ne bir çelişkine bir şüphe Hançer gibi saplanıyor bakışların kalbime Tanı gibi geçeksin yüreğimdeTanrı gibi
En sade anlatımıyla '' Seviyorum Seni ''
Bu gece ay düşse gözbebeklerime Dökülsede yıldızlar avuçlarıma Ve Tanrı bağışlasada beni Tek bir tövbesizhesapsız İlaç değil hiç bir şey yalnızlığıma senin gibi Ve hiç bir şey teselli etmez yokluğunda kızıl şarap gibi
En sade anlatımıyla '' seviyorum seni ''
Silinsede yazdıklarım defterimden Acıtsada hasretin yüreğimi Dağıtsada kahpe korkular benliğimi Namus olmuş savaşmak umutsuzluklarla Eskitsede zaman anıları bir bir Yenilesede kederler her sabah kendini Nasır olmuş kalbim aldırmıyor Kulak asmıyor şeytanın fısıldadıklarına Çığlık olsada isyanım Yıkılmamusanmam seni özlemekte
En sade anlatımıyla '' Seviyorum Seni '' __________________
Şeyda*Gomez
Yine yeniden filizlendi umutlarım Umutlarım yine asi kardelen Göze almaya değermi yeniden yanmayı Yine yeniden ruhumu şeytana satmayı Yokluğunu ardından var olma savaşı Bir kavga bir mücadelebir sinir harbi Amaçsız değil nefes alışım Yada yaşama olan bağlılığım Kör düğüm olan günlerimin ardından Ay ışığı gibi karanlığıma doğan Yeniden ölen beynimi dirilten Ben; karanlığımın aydınlığıumutsuzluğumun sebebi Sen; şarabımın kızıllığısigaramın son nefesi Ve yaşamamın tek nedeni........ Gelirsen yıkık virane kalbime Zemheri açar tüm çiçeklerim En koyu siyahı aydınlatır gözlerinin parıltısı Bilinmeze giden ayaklarımyeniden koşar yollarına Sonra mutluluğun kapıları açılır hesapsız Masmavi umutlar dökülür avuçlarımıza Eğer gelirsen birtanem; Sana sonsuzluğu sunacağım tük sevgimle Eğer gelirsen birtanem; Ben savaşmaya hazırımtüm korkularınla..............
Şeyda*Gomez
Hala saklıyorsam beraber içtiğimiz şarap şişemizi Odamın boş köşesinde Hala dağıtıyorsa benliğimi ela gözlerin İsöin anldığında üşümüş bir dilenci gibi Titriyorsa hala yorgun kalbim Ve yokluğunda şiirler yazıyorsam sana Anla ki sönmemiştir hala yangının içimde Hala esirdir tutsaktır yüreğim ay yüzüne Ne kadar inkar etsede dilim Gözbebeklerim anlatacaktır sana herşeyi Belki kabus olur yine herşey Gelmez olur karanlığıma sabaklar Yine sırdaşım olur şarap kadehim Yine isyanım yükselir bulutlara Dualar ederim tanrıya yine Bir an önce Azraili yollasın diye Yine zindan olur bu dünya umutlarıma Biliyorum değersin bunlara ama Kaldırmaz bu yürek bir yıkılış daha........ __________________
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Aşk Şiirleri Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 18:33
Herşey morun gizeminde saklı Siyahın küstahlığında Siyahın karanlığında Bir asilik bir isyan gizli Benliğimi saran siyahta Belki ürkekliğimi gizliyor Korkaklığımı yada Pişmanlıklarım saklı siyahın derinliğinde Sen morun gizemide Hep bir belirsizlik Hep bir bilinmezlik saklı buğulu gözlerinin içinde Nasıl inanmalı sana Nasıl güvenmeli gizemine Bu yüzdendir senden kaçışım Bu yüzdendir gözlerinin içine bakamıyışım İşte bu yüzdendir bin kez niyetlenipte Bir kez söyleyemeyişim Ya herşey kabus olursa Nasıl toparlarım kendimi siyahın avuçlarında Nasıl çıkarım sabahlara kara batakzindan sonbahar gecelerinden. İşte bu yüzden sen mora sevdalısın Ben mecburen siyaha Ama yinede mavi umutlar biriktiriyorum yokluğunda Masmavi düşler kuruyorum Uykusuz sabahlarımda Herşey morun gizeminde saklı Siyahın küstağlığındasiyahın karanlığında Ve herşey Mavinin umudunda.....
Şeyda*Gomez
Konu: Aşk Şiirleri Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 18:33
Her yer karanlık İçimde çoğalıp duran yalnızlığım ve onun hüzün bilgisi Her yer karanlık Aşka yürümenin tahribatı bu duvarlar bu pencere bu yalnızlık Dışarıda ateş böcekleri Onların şerefine içiyorum Ne sana ne bana benziyorlar Alabildiğince yalın Alabildiğince sade Biz bu aşkı karıştırdık bir kere Karıştırdık....
Dışarıda ateş böcekleri Bir yanıp bir sönüyorlar aşkımızın üzerine Aklımızın ve yüreğimizir Yanıp sönen yıldızlar gibi En mahur şarkılar gibi....
Onların şerefine içiyorum henüz sıcaklığın kalbime sinmeden Öylesine Usandım öylesine bıktım ki senden
Dışarıda ateş böcekleri Bir yanıp bir sönüyorlar uzak bir aşkın üzerine...... __________________