çözeмedim bu aчrılıκ bize ne saqladı ? ne faчdası vardı ? beniм sana lafıм daha ne çoκ .. . inan bana ' bi şartıм yoκ '
dön qel чeter , dön qel чeter .. ..
daha beter olмadan qel .. .
Bu sana ilk elvedaм son sözleriмdir Bu sana en içten чazdığıм hisleriмdir Ve sana чıllar чılı haчκıraмadığıм gerçeκ aşkıмı bitiren Gizli sandığın ihanetindir. __________________ ≈ чiиє,,чзиi,, ч з и i d з и .. (!)
nε zaman farк εdεrsεn bεni ,,sεvqimi nε zaman özLεrsεn ozaman gεL haчкır sεvgini чada git birdaha geLmε..
Gücüm чoк artıк sana ,
sεvginε, özLεmεчε bεkLεmεчε ..
Bundan sonra чoкum inan .
Sεvεn kaLвi istεsεndε Susturaмazsın ..
вu aşк havuz probLeмi
чeni farк ediyoruм .. .
ŞαrkıLαrın Günαhı чoĶ αcıταn sensin içiмi
hαnqiмiz isτedi söчle bu Adαleτsiz Seçiмi .. .. .
hαчalin ĶırıLıncα imĶαnsızı uмuncα ,,
Ķorkulαn qerceĶ oluncα qözчαsıм Ķuruмuчor
bu чüreĶ ilk defα buqün ĶırıLmıчor
ben unuττum desemde чerin hαlα doLmuчor ..
HayKoLkhaReKetEngeLLenemz
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:45
"Onun bir чanı kanıma susamıştı fakat koşulsuz ve geri dönülemez bir birçimde ona aşık olmuştum" ..Bella
" Eğer sana zarar verirsem чaşaчamam.Beni istediğin sürece, seni herzaman isteчeceğim . Sonsuza kadar ! ..Edward
_____`_ A ş k _´__ rahatsızlanmakmış_._ чer iz чurt unutmakmış Hiç ` farkında bile olmadan ´ Hep ona ` u ч a n m a k m ı ş .
Bir dertli bu чolcu bu gönül Hangi durakta sabahlarmış
# Onun ruhu bile duчmadan ´ sessiz ağlarmış ¨ Bana eчvahlar __,___ e ч v a h la r __ olsun _¨
Bugüne olanlar olmuş´
[ чarın güzel olsun ] !
O şimdi _b e l k i __huzurla uчur . ~ Şarkımızı başkasına söчler [i]Hiç içi чanmadan ona ` c a n ı m ´ der.. .
Hala _ç o c u k m u ş * _ bu gönül ~ Hemen incinir ´ hemen kırılır чenilirse iчileşmez kolaч . * Burada ____________ч a ş a m ___m ı ____ ka l ı r __? _.._ .. .
Hanginiz Gerçeksiniz ? Hanginiz ağlayabilirsiniz benim için ? Hanginiz gülebilrisiniz benim için ? Hanginiz sevebilirsiniz beni ? Ama içten . . . Gerçekci olun birazda lütfen. Gerçekleri oynayın birazda
,,,,, ('',)
HerkeS Kendi HikaYesiNi TasıR ßawuLunda...
bir eL tutmak istersin ya bazen yada birine sarıLmak işte tam da öLe bi anda tam da öLe bi gecede öLe bi soğuk oLur ki dünya öLe bi donar ki kaLbin cehennem biLe çözemez artık o buzLarı. ..
dünya yaLan ama boşwer eLimi tut
Aşkα kαpını αçtıqın zαmαn , αcılαr qiremez diчemezsin . Aşk αcılαrıчlα , tutkulαrıчlα , qözчαşlαrıчlα , rüzqαrlαrıчlα , tαze çiçek kokulαrıчlα bir bütün olαrαk qirer içeri ...
Aşkı αcılαrdαn süzemezsin !
İstesen de istemesen de αşkα boчun eqersin .
Besle beni чar чudum чudum aşkla ..
Zamanla aşka alışıчorsun .
Daha az qülüp daha çok susuчorsun
Zaman insana ne qetirir bilinmez ...
Halen daha vaktiniz varken sevin , çok sevin ...
Sonra qün qeliчor , bir kişi çıkıчor ortaчa .
Hem чolun hem evin ; hem maceran hem huzurun , kapıdan qeçenin ve evde duranın oluчor .
Kendi kokuna karışmış bir koku , чanında durunca farkına bile varmadan elini tuttuqun biri oluчor .
Kokun kokusuna kardeş oluчor ve qün içinde ne olursa ona anlatmak istiчorsun .
Sonra , qünün sonunda onunla kalıyorsun . Gitmiyorsun ..
[ Ben anlaчamadım seni farkındaчım . ]
ne çoqaLdıм [ ö v q ü d e n ] `
` ne de azaLdıм ,, [ y e r q i d e n ] `
çoк direndiм sana qüvendiм ,, en başından `
bana herşeyiм olur мusun dedin (!) daha hiç tanıмadan ``
yüreqimdeki ~ n e f r e t i n ~ biLe size yok qidesi `
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:44
` ` Öyle bir hayat yaşıyoruмм ki, ́ [ Cenneti ] de gördüм [ Cehenneмi ] de, Öyle bir aşk yaşadıм ki, Tutkuyu da gördüмм, pes etмeyi de, Bazıları seyrederken hayatı en önden, Kendiмe bir sahne bulduм oynadıм. Öyle bir rol verмişler ki,Okuduм okuduм anlaмadıм. Kendi kendiмe konuştuм bazen eviмde, Heм kızdıм heм güldüм haliмe, Sonra dediм ki 'söz ver kendine' Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, S e v i l м e k i s t i y o r s a n , ö n c e s e v м e y i b i l e c e k s i n [ ! ] Uçмayı seviyorsan, düşмeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadıм ki, Son yolculukları erken tanıdıм Öyle çok deqerliyмiş ki zaмan, Hep acele etмeм bundan, a n l a d ı м м м м м м .
uчqun bi qökчüzü bulup parlaмalıчıмммм чangın bir aşka atılıp kor olмalıчıмм .. мutluluk чürekli olana чakışır ben sevdiчseм buna kiм karışır? onlar buna düмdüz delilik diчorlar deli kalp sesinin izinde bilмiчorlar [!] чorulмadan hangi tepe aşılır? ben sevdiчseм buna kiм karışır? isteчip de söчleчeмediqiм çok şeч varrr.. ` sen dönмeden uчuмaм bu gece . . ́ düşün bi benden başka gerçeqin мi var? sen dön ben uчuмaммм bu gece .
Bєn unuttukça Ѕєn hatırLattın. . Ѕєn hatırLattıkça bєndє ` Λ z a L d ı n. Gözlєriмм açık qidєr Ѕana doqru ЅöчLємєzЅємм `` ` BΣN ЅΣNİ λЯTIK HİÇ SΣVMİЧOЯUMMMM . ́́ ́́́́ ́́ ́́́́ Ѕєn bєni Λşka Laчık görмedin ; Ѕєnin kadarr Bєn artık Λşkı Ѕєndєn çok Ѕєviчoruммммм Ѕana duчduquм Ѕєvqinin hiç bitмєчєcєqini zannєdiчordun bєLki ,,BєLki Ѕn oLмazЅan чaşaчaмaчacaqıмı Ѕanıчordun. BєLki bєn dє öчlє Ѕanıчorduм aммa ; gєçti , , Unuttuм Ѕєni ΄ Ѕєvмчi ΄ Ѕana qöre aşk Laftan ibarєt Bana görє |haчa ` T ́ |n anLaмı .. Ѕn bu чoLda böчlє dєvaммм єt! Λşk Laчık olanda kaLмaLı
unuttuqum ; büчük ччaaalaan ; qururumdan arta kalan sensiz düşman qeçen zamannnn seni özledimmmmm .. . . o kader ki meşhur sanık omzunda melekler tanık . . içimde mektuplar чanık seni özledim off
s e n i ö z l e d i m . . . ( ♥ )
Uиυтυlмυş мυуdυм (?)
αlışıуσямυуdυи
уαναş уαναş уσкlυqυмα . . ?
вєкlєимιуσямυуdυм , ?
" кαlвiиi мi уσяdυм , "
вυиcα ιş güç αяαѕıиdα?
BÖЧLΣ İLİŞKİ OLMλZ! GÖZЧλŞI KλÇINILMλZ..
KλLBİNİ GΣЯİ VΣЯDİM ; BİЯDλHλ İŞİM OLMλZ [!]
тüм αşкlαя oиυи нαуєllєяiиdє gizli вαк gєldi мαѕαl ρяєиѕєѕi
тüм тυткυlαя oиυи мαѕαllαяıиdα gizli işтє oяdα мαѕαl ρяєиѕєѕi тüм уαşαмlαя oиυи яüуαlαяıиdα gizli çüикü o мαѕαl ρяєиѕєѕi çüикü o тυткυиυи єѕιяι
çüикü o αşкıи єfєиdiѕi
çüикü o яüуαlαя ρєяiѕi (,
αlışтıм
чαlηızlıqıη ѕσqυк мαкαмıηα ,, ,
üşüмєчiм чєтєя .. .... .. .
Kalbimin icinε bir bak,, Sεndεn nε kalmıs ki? Yıkık dökük εv gibi Sana yεr kalmamıs ki. Gözlεrimε iyi bak; Görüyor musun sεni? Eskidεndi gayεt nεtti [!] Simdiysε ; flu gibi.. Bazεn ask yεtmiyor Bazεn; ölεcεgim aklıma gεlirdi Ayrılıksa katiyεnnnnn.. [!] Nε kadar iyi niyεtliydikkk ikimiz dε baslarkεεεεnnnnnnnnnn Dεdim ya sεvgilim Ask yεtmiyor ki bazen .( Hayatta hεrsεy sεnin istεdigin gibi olmuyor Bu yüzdεn nicε asklar mutlu sonla bitmiyor.. Hayatta hεrsεy sεnin istedigin gibi olmuyor Bu yüzdεn nicε asklar flu gibi ,, nεtlεsmiyor..
Duygularıma esir oluyorum [ s e n i g ö r ü n c e ] İnsan bin kere mi yanıyor bir kere sevince (?) Ruh bedenden ayrılıyor , çekimine qirdim Bir kere daha yandım *ama canım Gördüğüme Sevindimmm! (:
ѕєиlє уαşαdıqıмα ѕözüм уoк ̀̀̀у α ş α и α и к ı ѕ м є т , ѕσияαѕıиı Dα вєи кσиυşмαм | ѕєνмєм иiѕρєт . . | ; )
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:44
Senden başka, artık düşemem aşka... Yalnızlık bir perde örtmüş üstüme Aşk denen tek hece; bilmezdim ne... Sonra sen geldin, İçime dolup beni benden ettin! Senden başka, artık düşemem aşka... O melek yüzün, benim güleryüzüm... Şimdi geçmişim hüzün, sensiz yaşanmış her bir gün... Senden başka, artık düşemem aşka...
Wake мe up iηside CaŁŁ мy ηaмe and save мe fяoм тhe Dark ßiD мy bŁood тo яuη Befoяe I coмe uηdone Save мe fяoм тhe ηoтhiηq I’ve ßecoмe ~ ŁéiŦø
Sanma Şahım / heRkesi seNn / sadıkâNe / yaR oLuR HeRkesi seN / dosTmu sandın / beLki oL / ağyaR oLuR sSadıkânNe / beLki oL / bu aLemMde / diLdaR oLuR yaR oLuR / ağyaR oLuR / diLdaR oLuR / seRdaR oLuR
Sonra duruyorum... Sonra susuyorum ...
İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime....
" Yan! " diyorum içime!..."
Sadece sen yan! "
Ve " Dayan! " diyorum gönlüme!.. . " Herkes mutlu olsun! Sen dayan!.. "
Konuşup konuşup dursam da Bir sus pus olsamda bazen surat assam da çünkü ben Hayatından çıksam da sevmiyormuş gibi yapsam da Aslında aşık olsamda çünkü ben Ben böyleyim..
kıyamaM éL deqSé éLiné köpRüLérim yıkıLır hayatLa kaLbim aRası biR fıRtınaki patLar içiMde apanSız kıyaMam sana éL deqSé éLiné
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:43
bendeki cok tehLikeLi bi a$k ! , öLdürür öLür yakar yıkar geçer ; kaTran karası ayrıLık acısı bi gün benden de vazgeçer...
Şu hayatta beLkide en çok ihtiyacım olan şey sahte olmadan gülen bir yüz...^
▌▌ pause
C A H İ L L E R İ N K A L P L E R İ D U D A K L A R I N D A ,
A L İ M L E R İ N D U D A K L A R I K A L P L E R İ N D E D İ R .
Hayatımın en zor rolündeyim
aL herşeyini yanına yüreqine, benden ne ateş olur ne soba. Söz veremem yarına bana senden ne köy olur nede kasaba.
içimden qeLmeden bişeyi bida asLa yapmicam. yoL ver kendine dediniz qibi ben kendimi böyLe kabuLLendim ama miLLet edemedi. meLek oLmak bana dü$medi ,) son sözüm unut qitsin. ßy
kaybettikLerim kurtuLdukLarımdir
Kimse için LeyLa oLmadım. sana öLe qeLmi$tir gfdcfghsfvg
Her Gece...Sensizliğe... Uyanmak Çok Zor Sevgilim... Hata Benim Sızlar Kalbim... Yok Olma Sevgilim... Sen Derdin Ya Bir Sen Bir Ben... Gerisi Boş Sevgilim...
♫ ■♫□♪■♫■♫□♪
lalalalalalalalalalalallalalalalala
→Sevmelerde yalanmış...√
oysa ben akşam olmuşum yapraklarım dökülüyor usul usul adım sonbahar
koLay yoL yoq oLmaya giden,ağır ağır yoLa dönüLür eLßet.. Aşk nickleri ,msn nickleri , güzel nickler yüxek doz a$k aLıp ßurda mutLu öLsek ya.. YeteR ßu Defa ßu i$ ßitioR ...a$k Dediğin Tuzak Canımı Yakıyor...
İstemek Unutmaya Yetmedi İstemek Seni ßana qétiRmedi...
Hiç Bishe SöLeme Duymam AnLamam Hayat ßir Mucize Dü$éR Zaman Zaman KaranLık $art Ko$mu$ YanLısLıqı ßana.Aynama ßaktım Yiné Kimsé Yok.ßi Kıs Sadécé Vé ßi Kach Su DamLası...döküLür yéré kırmızı kan soqukta! kimin umrunda..??
Ne hatıraLarımız wardı .. ama hep eSki defterde kaLdı .)
cok kıSkanıyorum Seni .. ßak hayatLa ßiLe daLga Geciyorum
aLdı diye Seni ..!
yanLız kaLmak iStiyorum kaLßinde.. ona tekrar ßakarken seni hissetmek !
kanım cekiLiyor dostLar... ayrıLıkLarın en dokunuLmaz $ahidiyim..
Çünkü seni Sevmeye[Linkleri Gormek İcin Uye Olmalısınız. Uye Olmak icin Tıklayınız...] görmeye gücüm yok benim Basit bir cümleden ibaretim Seni unutmaya çok istekliydim Beceremedim ..
O'nlar bilselerde söylemezler gerçeği Hayata bir adım daha yakınım . . . ---X---x---X---x---X---x---X---x---X---x---X---x---X---x
Açık Denizlerde Sandalıma Veda Etmişim. . . ---X---x---X---x---X---x---X---x---X---x---X---x---X---x
Nereye konur,aşk göz önünde bir yere mi? Güvendiğin kadarıyla her yere mi? İlah gibi yaşatırsan varım dedi, Ne olursa kabulum;özledim onu...
Yerde misin gökte misin? Gizlendiğin yerden çıkıp gelir misin? Nefessiz kaldım inanki ben bir hiçim dersem; Hayat beni çözer misin??
// Onun dünyası kapkaranlık Kalbindeki acıysa yalnızlık Sorun şu ki hisset hava aydınlık İçindeki bi yabancı anla artık!
Kalbim hediye sana Kırma,iyi bak ona Sarılıp sarmala (Pamuklarda sakla) Hırpalamadan...
Yine aylardan Kasım.. Sanki SEN'de kaldı bir yarım . . .
hAyat »Giris:Nedensiz..Gelisme:Ümitsiz..Sonuç:Gereksiz!
Hangimiz suçluyuz? Hangimiz hatalı? Nerede yanlış yaptık biz? Kıskançlık duygusu... Kaybetme korkusu... Bitirdi bizi sevgimiz!
GönüL Kapım Açık Ama Nah Girersin İçeri !
BeqLe CeHennEm İkİ Kamy0n KömürLe GeLiy0Rum
boşvEr benİ aLdıRma - bEn söylErim takıLma ! aŞk deniLEn meYdanDa görüŞürüs nasıLsa x))
Ağlattın beni arkandan...Sonra güldün arkamdan...Konuştun hep durmadan...Ben öylece bekledim anlamadan...
Ellerim ellerine deymek istesede Tek taraflı olmuyor Aşk iki taraflı işte Platonik yürütülmüyor _______________________
Gözlerim gözlerini özlüyor Şu kalbim senin için çarpıyor Bedenim senin yanında huzur buluyor Ruhum git gide sana bağlanıyor
__________________________________ Bir çığlık oluyor sesim Gidiyor uzaklara Etraf sessiz kalıyor Engel olamıyorum... Etrafımda birçok insan olmasına rağmen Kendimi yanlız hissediyorum
Gércek diil.bildiqim hicbişey Dünya’da.. tanıdıqım hérkes c0k tATSız bir rüyada..!
Tek tesellim gözlerindi Bakıp bakıp delirirdim Bana öyle yakındın ki Hep benimsin zannederdim !!!
.Told you i'll be here Forever. .Söyledim sana, sonsuza dek burada olacağım. .Said I'll always be your friend . .Dedim ya her zaman dostun olacağım. .Took an oath i'm a stick it out till the end. .Yemin ettim sonuna dek sözümü tutacağım. .These fancy things, will never come in between. .Bu gösterişli şeyler, asla aramıza giremez. .You're part of my entity, Here for Infinity. .Varlığımın bir parçasısın, işte sonsuzluk bu.
O soğuk gecede,ellerini tuttum,elimden geldigince ısıttım seni...Uyuya kaldın,işte o an anladım herşeyin senle başlamak üzere olduğunu...
aşkmış hiç olmayan bir tanrıya inanmak anlamı olmayan kelimelermiş dualarımız elini kesip bacağındaki acıyı unutabilir misin ? yüzüme yapışmış bu yalanın izlerini hangi makyajla kapatabilirsin? bana artık inanmadığım bir güneşi doğurabilir misin ?
ben kaybettiğin sesim öldürdüğün melek ben o'yum içindeki en büyük kayıp kalbindeki siyah iz yüzündeki sessizlik sukunetle gömdüğün metanetle başında beklediğin ben artık; "varım" yok oluşundan doğan insan dilindeki
Kim o deme boşuna..
Benim, ben.
Öyle bir ben ki gelen kapına..
Baştan başa sen.
-
"Geleceğim, bekle." dedi.
Ben beklemedim, o da gelmedi.
Ölüm gibi bir şeydi; ama..
Kimse ölmedi.
"Akıllı insanla uğraşan yenilmeye mahkumdur. Zaten o akıllı 1 insanla savaşma cesaretini göstericek kadar aptaldır. Akıllı olsaydı kendi hayat savaşını verio olmaktan başını kaldıramazdı." Ups. ,)
yakta ver sigarama anlatayım derdimi duman olsun...
insanLar yarın için pLan yaparken Allah yukardan güLermiş :]
Zihnimiz bir süngerdir,yüreğimizse bir nehir. Çoğumuzun akmak yerine,sünger gibi emmeyi seçmesi ne garip.
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:42
Bir чapbozu tamamlarken bakıчorum.. Büчük parçan eksik kalbin` olduğu . . .
Öfkeden de gururdan da inattan da __önde__ Aşk durur.
Kendine kalıчor insan`` eninde sonunda
Sen ´´bize iчi bak tanrım ``sevdalı kullarına ..
вιz вüуüяz düηуα dєqιşιякєη`
Her yaşın bir güzelliği var En güzel çağımdayım
Ya gelir geçersin hayatımdan, __``Ya da gelir kalır´´__
Her günün bir güzelliği var En güzel__ anımdayım__
Ya gelir geçersin hayatımdan` __`` Ya da gelir kalır*__
İnsan biraz kendine . z a m a n . çaLmaLı... YoLdan çıkıp biraz __farkına varmaLı__..__
Ee hayat kısa biraz daha tatmaLı PrensipLeri´ biraz _bazen_ *u n u t ma L ı .
Bizim bayramı çocuklara devredeli. . . Çok düşünür olduk *_____Bizim tarih eskidikçe çok kasılır olduk____
fazLaLıkLarı bıraktım .. m u t L u ` mesut yasıyorum :]
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:42
αşк ´ αLdαтıя
αşк` вüуüLєя
αşк.. α¢ıтıя
αşк, кαувєdєя
α ş к dιяєηιя
αşк.. ιη¢ιтιя
αşк * ηαzLαηıя
αşк¨ ѕαвяєdєя
_____ α ş к у α к α я ____ __________________
kış qeLiчor_.._
baqıra caqıra sevmem kii kim qeLiyor чanıma чanıma durmaz ki..
чeni rüчamda qünesimle soldun . ´´
eceL qeLmis kapım acık buчursun fakat sen чokken ö L e m e m artık ..
нєя ¢αqıяdıqıηdα уαηıηα qєĿмєz '' м υ т Ŀ υ Ŀ υ к ''
_Çabuk mu büчüdük dersin Biliчorum ne olucak halimiz ..
Ben neleri bırakmış olucam geride Ne başlangıçları ne aчrılıkları Tıpki s e n i n gibi .. Biliчor musun tek sorun var kendime şimdi N e ` o l u c a k ´ h a l i m ..
Bu gece şaşkın bir halde sana чazdım Dökülürken kelimeler , sana hiç bir şeч Bilememenin acısını tarif edemedim . Hiç bir şeчi ___kendime izah edemezken __
Bu gece şaşkın bir halde sana чazdım Dökülürken kelimeler , sana hiç bir şeч Bilememenin acısını tarif edemedim . Hiç bir şeчi ___kendime izah edemezken __
~ Düşkün bir p re n s tin muhtaç kalmıştın bu dünчada görünmeчe bitmeчen arzularına muhtaç kalmıştın ..
Prensesler * ___________i ч i _b i l m e l i ч d i____´______ ´ kimlerle tarihe geçeceklerini . .
vurulmuş * bir insanla __`_ k u r t u l ma ч ı_ ´ ___ düşlemenin onu bir kez daha’ vurmak oldugunu .. .
Amα` αvcumdα d ü n ч α ´ ile qelmiştim
___Görmedin ki__ ...__
вєηi vuяduğuηda σ η γ є d i γaşıηdaγdıм .
т a м σ η γ є d i γ a ş ı η d a …
ηє вiя єкSiк,ηє вiя fazLa.
ч α l n ı z l ı q ı m ,
чollαrımα pusu kurmus beklemekte
α c ı l α r gözlerini dikmiş üstüme nöbette ..
b e k l i ч o r u m . . ´ ´
hαdi gelin üstüme ` k o r k m u ч o r u m ..
1 satırdı çocukluğum . ..
~ чeniden heчécan . .
~ чeniden | mutłułuk ´ .. .
ah чağmur dönerken kara .. şarkılar var falımda .. hepsi sana .. bu qece a n k a r a.. чine чol var falımda .. ister ö z l e .. чok istersen ` hiç hatırlama .. .
mutlu kal .
İki özne bir чüklemdik. Yine de eksiktik.Sen bir özne daha dahil ettin cümlemize. Ben düştüm sonra, iki * kaldınız. Nasılsa d e v r i k ´ bir cümleчdik. Ne süslü kelimelerdik, ne de bir anlam чüklendik. Geçmiş zamanda başladık чazılmaya, şimdiki zamana чenildik. Biz iki özne bir cümleчe чetemedik. ikimiz bir olup ta bir чükleme denk gelemedik . Şimdi ` a ч r ı hikaчelerin ´ a ч r ı cümlelerinde´ , aчrı _s e v d a l a r ı ~ _ taşıyoruz `a n l a m diye. Nesne a c ı ´ , yüklem a y r ı l ı k ´. Sen ihanete eş anlam , ben [ k e n d i ]cümlesinde kaybolmuş g i z l i ö z n e .. .
,
kαlbime kαlbime eklemişler .. .
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:41
Ne kaldı bak ellerimde Biliyorum gülüyorsun Her adımımda derine Ölüyorum...
Üç qüиℓüк Düиуada İкi qüиℓüкℓeЯi Çєкємєм.....!
ßen esKiden böyLe değiLdm çok seweRdm inSanları
eLimde değiL neFRetim büyüYo insaNLara
Bir adım atsan bana doğru Görüversen sonra beni Ne hali varsa yalnızlığın O da bunu görse bari!
Bir kere olsun n’olur n’olur Göz göze gelsek senle, sonra Dursa biranda tüm yalanlar Unutsak neymiş dünya hali! x3
SenDen ÖqRenmişTim Sevmeyi ..
Şimdide Senden ÖqRenioRum Terketmeyi ..!
Yollar ayıRmışsa biLe bizi, KaLpLerimiz ayRıLmamaLıydı ßu Senin saDece bahanendi !!!
Son giDişim bu Dönüşüm OLmayacak Aç Gözünü Seni bu KadaR Seven OLmayacak ..!
Sen öqrettin Bana ağLamayı başıma yastık basıp hıçkırmayı !!
Terketmekte senden gelen birşeydi.. bir zamanlar beni sevdiğini söylediqin qbi
Küf Kokuyor Caddeler Virajlarında Boğuluyorum Ağıtlar Kendi Kendini Yakıyor ! Kırılıp Dökülüyorum Yavaş Yavaş Toplama !
Belki simdi ben yolumda sersefilim her zaman ve artık anladım umutsuzum ne fark eder...!
Ben yeminler ettim yine burdayım aklım kaldı cok uzaklardayım.. Özlemek yetmez anlar mısın, sensiz anlamsızım!
3 yanlışım 1 doğrumla çekti gitti. Bütün hikayem burda bitti.
neden ölüyorsun anne? bak vakit doldu, sıram geldi... ah hayır sakın korkma bir tanem ölümde hayatın bir parçası, vakit varken tomucukları topla zaman hala uçup gidiyor ve bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir!
Hayat acımasız hayat nankör,bizi ayıracak herşeyi yaptı. Lakin içimdeki seni bir türlü silemedi. Bu gün ayrıyız belki sen başka kollarda ben başka yollarda ama kimseyi koyamadım yerine. Geçen günlerimizin hatırasını her an her olayda bir kez daha yaşıyorum aşkımMm
.
bakarım etrafıma .. önüme arkama.. sağıma soLuma.. yine aynı yerde.. aynı mutsuzLuk.. ve agLayan bu anLamsızLığı anLamaya çaLışan bi çocuk...
^^ÖLümm..^^Ayıkken geLme Kapıma..Dönerim ßeLki girdiğim yoLdan yine Cıkar ßiriLeri,DostLarım Tutar ßeni.Kafam güzeLken geL aL götür ‘ßeni’…
Görmedi... Göremedi... görmek istemedi... Ve bugün kendime lanet yağdırdım ben
zaman hep ilerdi ama ben hep yerimde saydım mutlu olmak gerçek insanları hakkı
ben ve benim gibilerin değil kısa zmanda içimdeki beni öldürcem !!..
içimdeki beni hep acılar buyüttü ne zaman mutlu olsam onlar peşimi bırakmadı benim
24 SaaT önceSi benimdin.. Şimdi eLin..!
ßazen Tek Çare bi MasaLa inanMaKtır..!
öpüşün ayRıLık Çagırıyor SevgiLim,, bitMesin bu AŞk,, Çekme DudakLarını dudakLarımdan..!
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:40
duvardaki reSmiN ßiLe..
qeri dönmez ßekLeme diyor !
kaÇmak iStiyorum..
Sen ve yaLan cümLeLerinden !
heß aynaLara ßakıyorum..
ama heß Sana ßenzer Sahte yüzLerdeN
Nefred ediyorum !
ßirkere haLimi Sordunmu ßenim
haßerSiz qönLüme qirdin Sen SevqiLim !
Seviyorum deyipte..
SeviLdin zannetme !
inSan ne kadar SevSede iLk a$kını unutamaz!
ßenim hayaLLerim Senin dü$ünceLerinin araSında kaLdım !
her sabah bir sayfa daha eKsiLip qidiyor ömrümden qönLümün yıkıntıLarında can çeki$iyor umutLarım ...
Birqün anLayacaksın neden sessizce qittiqimi senden vazqeçmek uqruna nasıL bir sava$ verdiqimi
sonsuz uçurumLardaki çiçekLere dokunazmasınn
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:40
‘ Gécmi$i Géri VérséLér, ßu Kéz En Cok Kéndimi Séwérim!
Ufukta doğuyorsun yavaş yavaş ve batıyorsun her gün ki gibi.. her gün aynı tekkerrürü yaşıyorsun kalbim.. Yarim, yüreğimin dilsiz acısı ya git tamamen ya da kal gönlümde ölene kadar..
Hayallerimi bulutlara yüklüyorum, Yağmur olup üzerine yağsın diye.. Özlemimi rüzgara bırakıyorum, Saçlarına dokunup hasretimi dindirsin diye..
yüreğim...kanayan bir yaz gecesi düşlerim… yarım kalmış bir yaz fırtınası kapanmışım terkisine simsiyah susarsa yüreğim susar parçalanır olanca öcüyle
Yüreğinde " bir cümlelik yerim " var mı?
Gözyaşlarımı içime akıtıyorum ve biliyorum ki kimse görmüyor,göremiyor... Ve "Sessiz Çığlığıma" ses vereceğin "o" günü bekliyorum..."
Ne susturabilir ki beni içimden taştıysa bir kez, daha da mutluyum şimdi boyumu aştım ben bu kez. Dışarda bekliyor dünya şu kapının ardında, sırtımdan yükünü attım Sensizde dönüyor dünya..."
hayata geç kalmaktan korkarken sen, içinde sen olmayan tek dakikayı harcamaktan korkuyorum ben!!!
hep birşeyler kopmuştu hayatımdan. Bir şeyler koparmıştım hayattan ve bir şeyler koparıyordu şimdi beni hayattan..."
bir gun gelip cattıgnda bilegimi kesecek bıcak.. ama tek damla kan akmayacak..!
gec kalınms yeni bi baslngıc... sonmdan dogan basLngc bu..!
**
acı ceksem de alısacagm tuza mupteladır yaralarm kalabalıga karisacagm ama terketmeyecek korkularm
Bakmayın beni görmeyin aranızda değilim bu aralar Bedenim yanınızda belki ama beynim çok uzakta..
bqnlerde bnde bı haLLer war kndımı tanıyamıorm.karnım aç boqazm kuru odam bna dar qelıyor ama bn çk mutLuym (!) açıp bktm kaLbme br ısm kaznmıs kmseLere anLatamazmısım...dönüp bktm aynaya qozlerm yasarmıs bıde derLer aqlayamazmısım...
^^hayaLLerın yk oLana dek qeL yda kefen qiyip sni qömecekLer ac qozlerını ac qozlerını neden cocuk suratındakıLer.[ ndn .!]
Açar mı kanatların bir gün yine? Kelebek kaç gün var geriye? Kısacık ömür yeter mi onca hayale? Gücenme dünya hali böyle...
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:39
ßaLonum,küçük dünyam SaLıncağa sarıLı ßedenLerden ßiriyim hafif saLLanan ruh haLindeyim Dün ßeLki ßir önceki gün hayaL kurduğum kentteyim ßeLki HaLa Sendeyim
Aşk uyudu ranzaLarda DüşLer Eskidi Gitti IsLığıma Gömüyorum KaLbimdeki ŚözLeri
YağmurLara karışsa qözyaşLarım Kurusa ßir süre sonra yerini güneş aLsa Ardından gökkuşağı çıksa Gökkuşağından aşağıya doğru insem ve karşıma sen* çıksan " Sürpriz ! " desen SarıLsam sana iyi ki ßuLdum seni senden qüzeL hazine oLamaz desem de, Gökkuşağından qeLen hazine'm oLsan
Satıp savdım elimde kalanları En kötülerini düşmanlarıma reva gördüm iyilerini; dostlarıma Kendime yenilerini yaratmak için sıvadım kollarımı Senin haberin olmadan sevdim seni sana sormak aklıma bile gelmedi
ŞekerLi YaLanLarımız Vardı En Çok ßirßirimize SöyLemeyi Severdik RoL Yapmayı Severdik Hiç Oyuncağımız Yoktu Sen ßnmLe Oynardın ßen GözyaşLarımLa
Hepimiz kurmadık mı ßir yığın düş ? ßazıları ßelki ütopyalarımızdı Ama ßir çocuğun düşü kadar kadar masum değildi hiçßiri
DüşLerimde pusLu ßir intikam ßiLekLerimde ßayat ßir intihar 0ysa öLünecek ßirşey yøkmuş, Sen qidince yaşanacak ßirşey oLmadıqı kadar
ßi meLek fısıLdamıştı kuLağıma daha ßen ßeßekken, KaranLıkLar çöktüğünde yaLnız kaLdığında korkarsn Diyé MeLeğe ßaktım ve dudak kıvırdım maSumca AsLında ßeßek deiLdim ßen öLüy0rdum, Hani derLer ya; Hayatım qeçiyordu küçük skeçLer haLinde gözümün önünden ÖLüyorum dedim çığLık çığLığa kaLßimdekine GözLerine ßaktım ve tekrarLadım
ßitti Şimdi kına yakın İstemediğiniz ßir masumiyet can çekişiyor İdam ediliyor kendi mahkemelerinde kendi yargıları sonucu ßitti ßitirdiniz Herşey ßitti
ßen küçük 1 kız; heyecanLı oyuncakLarım tahtadandı hepsi kırıLdı tekrar tekrar yapıştırdım LaLaLa ^^
Dünyanın merkezindeyim Etrafımdaki ßinalar kutu kutu pense oynuyor Güneş yağ-ßal satma gayretinde elinde ßuluttan mendili Eğlenemiyorum Çocuk değilim
Always use the time you have to finish your work. Never leave it to the last minute. Once time goes away, it never comes back
Öyle ßir buLut doğar ki içine ßazen, Yağsan oLmaz yağamazsın Hıçkıramazsın hıçkırsan ağLayamazsın Uzatırsın eLini ßir tatLı dokunuş için TutamazLar tutunamazsın
kiLometreLerden nefret ediorum keşke içime yakın oLanLar dışıma yakın oLsa istemedikLerim defoLsa *
Sén yaLan söyLedin Anne! GüLünce açan çiçekLerim yok ki ßenim Koynumdaki keskin hüzünLerLe, Çok yakışıyorum ayrıLık otoßüsLerine Ne zaman qüLsem ağzım yüzüm kan SöyLé; ßeni doğururkén şeytana mı öptürdün Anne ?
Hayat Bazén qéç Karar Vériyor Dérkén , Tüm RénkLérini Anidén Ortaya Koyuyor KaranLıktan Kamaşmış qözLérin Bu Rénk Cümbüşüné aLışamıyor Kaçırıyorsun Cümbüşün Büyüsünü Évét Bazén Hayat qéç Karar Vériyor Kéndini Ortaya Koymaya vé Karanlıkları ŞénLéndirméyé RénkLéri iLé ÉwéT Hayat Bazén qéç Karar Vériyor vé İçimizdé ki RénkLéri ÖLdürücék Oyun Oynuyor RénksizLikLérimizLé Géç KararLar Sinsi RénkLér Yitip qidén ŞévkLér Kaçan AnLar Tüm Bu HésapsızLıkLar da , RénksizLikLér IşıLtıLar Hér Daim Yürékté qizLi UzakLıkLara İnat
Yalnızlık kapat kapıyı ! Şuraya şu soğuk taşların üzerine bir yatak ser ßana Uyumak istiyorum Unutmak istiyorum Unutulmak istiyorum
ßazen hayat sırf ağLamaktan ißaret ßnm için ßazen nedensiz yere ßazense soLuksuz mutLuLuğumu örten her qece anLıyo musun?
Aşk; Kapının önünde eLinde eLma şekeri, ParmakLarı yapış yapış ßoyu daha ziLe uzanamayan Vé küçük şapkasının aLtına hayaLLerini sığdırmış ßir çocuk oLduğumu öğretiyor ßana Hér kapının önüne qeldiğimde, ßir hüzün ßir de şaşkınLık kapLıyor küçücük ßedenimi Hép mi zile uzanamaz hep mi eLinde eritir şekerini insan ßu ne şanstır ¿
aLışTım sana farkınDa oLmaDan
o tuhaf sıcağında ısınıyor ßu aralar kaLßim öyLesine içimdesin ki öyLesine benDesin ki seninLe çarpıor kalßim hep seni söyLüyor dudaqLarım seninLe doLuyum arTık seninim saDece sendeim seninLe nefes aLaßiLiorum qeçmişim koca ßi yaLanmış senDen sonra anLadım İyi ki qeldin dünyama sevqiLim öyLesine qerÇekSin ki qiTme sakın!
Hiçßir şeyi senin kadar istemedim ! Ama yetmiyor ne kadar istesem de GözLerimdeki resmin qitmiyor YağmurLar içime içime içime yağıyor İçimdeki kuraklık bitmiyor ßitmez sandığım yollar aynı çıkmazda tükeniyor Çünkü yoksun qeLmiyorsun ßir çığ gißi ßüyüyorsun Aşk ßu mu ?
Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne Bir zaman sonra görünecekLer bana Bazısı sönmüş olacak Bazısı soLmuş Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş
-ßeklemek-
ßakmayın öyle sekiz harf üç hece tek kelime olduğuna Né anlamlar ßarındırır içinde Ve ne zor ßir kelimedir, Hem söyleyen Hemde söyleten için ßekleyen ßekler ßekleten ßekler
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:38
Yedi rengi görmeyen bir çocuktum tesadüfen büyüdüm *
Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri...!
hayaT..ßana yaLan söyLEdi..
SöyLeyecek sözüm çoktu AnLatacak yüzüm yoktu BiLiyorum her sözüm bir oktu Bundan sonra diLim LâL Hep LâL... LâL...
"İnsanlar renk renktir, hangisini seçeceğinize karar veremezsiniz"
Ben seni çok sevdim sevgiLim… AsLa pişman değiLim…
Gerçek oL(a)mayacak düşLerimle hiçbir yerdeyim!
Pinoĸyo , Pinoĸyo ! Nè ĸadaя güzèL yüzün vaя,, τaћτa'dan gücün vaя ! Pinoĸyo , Pinoĸyo ! Nè ĸadaя çok sözün vaя,, O ĸadaя uzun buяnun vaя !
hiç adil olmasada, hayatı affetmeyi öğrendim. aslında kendimi affetmeyi öğrendim... çünkü ben hayatın ta kendisiyim.
unutmasam da unutulmayı, sevsem de sevilmemeyi öğrendim...
Terk-i diyar...
Dingonun Ahırı diye ßir fiLm çeksem oynar mısınız ? xD
yorulmqDr hayad yorgunlugunu aTamadan hasreD içinde kalmakdR sevGi nedir bilmeZken oNa umud baglamaqdır ZAman icinde zamnSız aglamaqdır hayad
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:38
Seni severken yorulmadım. çünkü sen yaşam kaynağıydın.
Seninle çoğaldım, büyüdüm. Eksik kalan neyim varsa tamamladın.
Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin. Sevdim işte ötesi yok...
Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı.
Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime.
çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bukadar kolay kabullendi seni.
Ben koşαrdım o isterdi durmαmı, oturmαmı, bαşucundα.. Чine en kötü günümün hesαbını sormαdım, ve korkαrım o günden...
Utanmıyorum artık hergün ağlamaktan! Sana olan aşkımı doyasıya yaşayamadan.,,
Hiçbir şeyin, seni düşünmek kadar güzel olduğunu düşünmedim. Hiçbir şeyin, seni sevmek kadar güzel olduğunu farketmedim.,,
Hayatı bile önemsemedim seni önemsediğim kadar. Ve hiçbir şey için de ağlamadım bu kadar.
Seni yaşamak için değil, yaşatmak için yaşıyorum. Seni sevmek için ve sevebilmek için övünüyorum
Hani ağlamaktan sakladığım gözyaşlarım vardı ya, Seni düşünmek uğruna canımı bile hiçe saydığımda.
Hayat insafsız, ömür yeterli olmuyor. Yaşam acımasız, o da çok katı ne yazık.
Acıma yaralı kalmasın bedenim Ölmeyince unutmam diye yemin edenim.,,
Bin parcaya bölünsede her bir yerim; Her bir parcamla yinede sen sen derim.
Hüzün vardır üzerimde senden kalan. Bir çift gözündür beni benden alan.
Dillerim tutulur ; içime boşaltırım kinimi : Eririm günden güne, Ben bilirim eridiğimi..
Sök çıkart seni benden, Ölmeyince unutmam diye yemin eden! Canlı kalmasın bu beden ..
Sevinçlerim hep birileri mutlu olsun diye Parça parça edildi...
Ne zaman kurduysam içimde kocaman bir yara bıraktı Ne kurucak bir hayalim var Ne de edilcek bir umudum...
Kim bilir yarın bigün hevesimi de alırlar elimden Ne de olsa ben mutsuz edilmeye alışkın bir bünye haline geldim.
-
Herkesin bir yedeği var mıdır dünyada? , bana karanlığın ne demek olduğunu öğretmeden bütün ışıklarımı söndürüyorsun . .
hani sen sevdiğini yarı yolda bırakacak kadar yüreksiz değildin.,,!
hazırda fırtınalarım vardı dört nala sevdalarım koymazdı öle üç-beş nöbetleri ..
Uzaksın, yakınsın, özlenensin Ama bugün değil, yarın gibi bir şeysin.,,
Seni düşündükçe hayata dönüyorum Yeniden gecenin en karanlık yerindeyim.,,
Defterine not düşmediği ama hayatında hep dipnot olarak kalan Kendi yasaklarım gibi unutmuyorum seni..
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:37
Anlamını yitirmiş bir cümleyim ben Toparlanıyor yeni kelimeler Kime ait olduğunu bilmiyor Rüzgarlara bıraktığım deli kader ^^
Kırıldı düşler sözlerinde Bir çocuğun gözlerinde Öldürdüğün bir aşktı bu Sakladım çekmecemde *
♥ éndLéss Lifé ♥
KayboLsam- sakLansam da ben İsimsiz sokakLardaa.... Unutsam tüm masaLLarı Karışsam meydanLara..
géri sayıyorum ; üç - iki - bir - sıfır - éksi bir gittikçé soğuyor bu düş saydam artık gözlérim ki bu iyiyé işarét . ..
*
bir vardı hiç yoktu ruhuma uçuşan kuşlar kondu açmayan kokusuz çiçeklerim soldu herşey birden yalan oldu yandı bitti kül oLdu..
her a$k kendi masaLını yarattı .. Seni periLere.. ßeni kaf dağının ardIna attı !
Bu espiride yok şaka.. İnsanlık kadavra !.. Sihirbazın sopası elinde.. *abrakadabra..!
".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .."
Resimlerimi yaktım artık çerçevelerim kiralık *
Vakit doldu şimdi… prenses-kül kedisi heybetli araba-balkabağı oluverdi… Her şey kndine döndü bir anda… oyun bitti sadece camdan bir ayakkabı, kaldı sana ..
Gözümü kapattığımda, "Beni kimse göremez!" Diyen küçük bir kızım..
düzeldim sandım ama hep bunaLmdayım ne mmkün denqede durmak ? Fırtınadan bir uÇurumdayım
KaLbim hép hayLaz kaLacak, üzgünüm hayat ßén " ßüyüméyéceğim "
Görmüyor musun kabuk bağlamıyor kanattığın hiçbir yaran Hiçbir zaman geri dönmüyor kaybettiğin onca insan -------------------
sizinde zamanınız yaklaştığında belkide başlayacaksınız anlamaya hayat sadece garip bir ilüzyondur ortada .
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:37
Bekleчecek ve qöгeceğim Hep чαlлız чüгüчeceğim Bu kocα kαlαbαlık чollαгdα Belkide tükeлeceğim Yemiлim vαг ve de tutαcαğım , Ömüг boчu dαчαлαcαğım Bu köг kαrαлlık kuчulαrdα Belkide boğulαcαğım ...
Bir adam severken Bir adam qiderse Bir adam qülümserken Biri ölürse Gözyaşım düşerken Sözlerin biterse Ardindan uzanırken Ellerin titrerse Öyle kal , öyle kal ; ask hep sende [..]
Umurumdα mı düичα Kαlbiиi hissєdєrkєn ..
Düşün bєndєn bαşkα şαnsın mı vαг ?
İçi boş tadi чok biranda bile [ sen v ben ] .. mutluчduk rüчada qibiчdik bu ne hoş ne qüzel ne umut dolu şeч derken su içip чine de sarhoş qibiчdik
herşeч чalan qerçek olan unutmadim hiç bir zaman [ ! ]
Bu aci чok olan zamanda bile [ sen v ben ] .. qerçeğe dönüşen düşler qibiчdik kurulmadi hayat daha nice senelere el ele ölüme qider qibiчdik
herşeч чalan qerçek olan unutmadim hic bir zaman [ ! ]
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:36
~ u m u r s a n m ı y o r s u n u z . :}
İnandığım masallar birer şarkı oldular Sana imkansızlıkları unutturdular Şimdi yarım kaldılar Sen gidince Unutuldular....
Benim de zaten hiç gücüm yok, yüzüm yok hiç Umudum yok Ama bil ki farklı bir hayaldi İşkenceydi bazen çok güzeldi Ama anlıyorum sesinden Kurtulmuşsun sen Nokta konmuş, bitmiş En güzel hikayem
Çok zaman oldu.Geçmedi günler, aylar.Kapasitem doldu.İçimde bir sıkıntı var.Kalk git, dolaş biraz.Kumlar altın, tepeler gümüş.Bilmedim, bilemezdim.Meğer dünya çok büyükmüş...
Bir şarkı hatırlatan Bir şarkı unutturan Hiçbir zaman bilemeyeceksin,nasıl çalıştıgımı Seni gururlandırmak Ve onurlandırmak için adını Fakat,bir hoşçakal bile demedin bana
Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne Bir zaman sonra görünecekLer bana Bazısı sönmüş olacak Bazısı soLmuş Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş
ßir çocuğun éLindén yéryüzünü aLmak gibi " ßirşéy ßüyümésini istémék ! " Çocuksam,pék şımarıksam ßöLmüşLér déméktir uykumu! KaLbim hép hayLaz kaLacak, üzgünüm hayat ßén " ßüyüméyéceğim "
Terkederken yanına al kara kaplı defterini Akıtırsın kaleminden son sözünü iki yüzünü. .
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:34
Kendimden yoruldum Sürekli maske takmaktan İçim Kan aqlarken İnsanlara qülmekten yoruldum Çok sinirliyken bile Sakin olma zorunluluqundan yoruldum Hıçkırarak aqlamak isterken Gözyaşlarımı içime akıtmaktan Susmaktan yoruldum Mavinin her tonunda kaybolmak isterken Siyaha esir olmaktan yoruldum Kendimden yoruldum..!
Kacmak istersin hayattan tek basina yasamak karanLikLarda yapamazsin birakmazLar pesini onLar kovaLadikca sen kacarsin nereye oldugunu biLmeden bir gùn kazanicam diye inad edersin kazanamazsin sonunda yeniLir;hayatLar icinden hayat secersin sebebsizce yaşarsin õLmek isterken deLice...
ßoynu büKük soLmuş biR çiçék gißi, MutSuz RénkLérini kayßétmişçésiné, UmutsuZ HayaL édéméyécéK kadaR, YaLnız SéviLméyén biR, KimsésizZz...[L]
herkes mi kusursuz ? hiç kimsenin yarası yok mu sarıLacak? herkes mi güçLü ; kimse ağLamaz mı düşünce? kendine uzanacak bi eL aramaz mı ? ben güçsüzüm , düşerim , ağLarım ,canım acır , yaraLarım ve kusurLarım var : sırf bu yüzden insanım !! sıradanım ...
Güpegündüz kör olmakmış çaresizliğe boyun eğmek.. Çıkmaz sokakmış seni düşünmek.. Ölümün en görkemli tonuymuş seni sevmek.. Ben tüm hayatımı bu renge boyadım.. Sil silebilirsen.. Çıkar çıkarabilirsen
Yiné dopdoLu qözLérim sanki ßiLinmézin içindéyim vé sén yiné, yiné, yiné yoksun... ßoqazım düqümLéniyor néfés aLamıyor ßéynim ikiLémdé, kaLßim çéLi$kidé sus diyorum sus yüréqim sus, kaLßim sus, akLım sus, ßéynim sus .. susmuyor; durmuyor; sürükLüyor qéçmi$Lérin én koyusuna doqru tékrar, tékrar, tékrar sürükLüyor... dayanamıyorum! ßu acıyı kaLdıramıyorum artık durduramıyorum qözya$Larımı, susturamıyorum kaLßimi ßir çéLi$ki, ßir çéLi$ki daha yétér .. daha né kadar ya$arsın ßu yürékté, daha né kadar acı vérirsin, daha né kadar yükLénirsin üstümé, daha né kadar aqLarım ¿ sonu qéLdi artık.. YÜRéqİMİ SUSTURUYORUM..!!
Konu: Geri: Kocaman Nick Arşivi Perş. 12 Kas. 2009, 09:34
gokyuzunun lacivert ortusunu yirtasim geliyor... acmak karanligi... koparmak her bir yildizi... ama kiyamiyorum.. soz konusu ayrilik olunca yapamiyorum... yildizlari karanliktan ayirip alamiyorum...
Gitmek kolay derler ya. Çok yanlış. Gitmek çok zordur... Delikanlı gibi, granit gibi çekip gitmelisin. Emanet bırakmadan.. Al bedenini git gözüm görmesin.. d u r!
koLay değiL.. roL yapsamda bazen.. beni hiçbişey GÜLDÜRMÜYOR! Sorun değiL !! çünkü artık zaten beni hiçbi dert ÖLDÜRMÜYOR!