olabildiğince online olun bol bol konu açın OYUN PRKI HARİÇÇ!!! ben bu oyun prkına olan yoğunluktan şikayetçiyim diğer forumlarada ilqi gösterseniz iyi olur! kızmayın ama şu dakikadan sonra sadece oyun parkında olan üyelere özel mesj atıp uyarıcağım! ,çünkü insanın siniribozuluyor röp. yapıyoruz diğer forumlara ilgi göstrin diye tık yok!
olabildiğince online olun bol bol konu açın OYUN PRKI HARİÇÇ!!! ben bu oyun prkına olan yoğunluktan şikayetçiyim diğer forumlarada ilqi gösterseniz iyi olur! kızmayın ama şu dakikadan sonra sadece oyun parkında olan üyelere özel mesj atıp uyarıcağım! ,çünkü insanın siniribozuluyor röp. yapıyoruz diğer forumlara ilgi göstrin diye tık yok!
ya diğer forumlarda çoğu bölümde 1,000 konu var Ve hepsi bizim forum kadar güzel değil o yüzden lütfen oyun parkından başka bir bölümede yoğunlaşıp en azından bir bölüme 1,000 konu açalım
Blue Jean,Trendy gibi dergilere reklam verin ve bazı sitelerle dost site olun
Mümkün olduğunca mesaj yerine konu açmaya çalışın
Birçok kampanya ve ilgi çekici yarışmalar koyun örenğin yemekteyiz programınaki gibi yarışma yapın
fazla kategori ekleyin
KoRn
Konu: Geri: Önerileriniz Paz 07 Haz. 2009, 18:46
yarışmalar çok ama katılım çok değil öncelikle bu üzücü ama bir bölüm açarsak bu bölümde rep'le alışveriş olsun eğlenceli olur en azından mesela böyle her üye kendi mağazasını konu açarak kursun sonra imza vs. yapıp karşılığında rep istesin
yukarıdaki eposta adresi Pınar Yılmazerler'in Bunun sayesinde Trendy dergisinde sitemizin adını duyurabiliriz bu eposta'ya üyelerin
www.rockturk.ile.biz yazıp altına lütfen derginizde sitemizin adını yayınlayın tek istediğimiz tüm müzik severleri ve özellikle rockçıları buluşturup siteyi resmi bir site yapmak diyelim =)
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: Önerileriniz Paz 10 Mayıs 2009, 17:24
kullanıcı adı degistirmek gibi birsey olmasın bence... cünkü site cok karısır ve kimin kim oldugunu zor anlarız
sen moderatörlere saygılı olmayı denersen iyi olur canım seçim yanlış değil sen yanlış yapıyorsun ayrıca mod ve moderatör aynı şey admin zaten gereken cevabı vermiş öptüm canıım
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
mod. seçimleri site kuruluşunun başlarında bitmişti ve o zmndan beri görevini ii yapamayanları zten görevden aldık. şu an kadrodaki hiç kimseyle sorunumuz yok. olrsa da gerekeni yapacağımıza emin ol. bu arada ilerde kadromuzu daa da genişletiyoruz...
yha benim bi önerim var sitede yemekteyiz yarışmasının sanal halini yapalımmı şöçle olcak 5 tane yarışmacı alıcaksınız bu kişi yemeginin mönüsünü bi yere konu açıp belirticeqq daha sonra belirtilen bi saate kadar internetten bulduğu resimleride o konu açtığı bölüme koyucaqq yalnız belirtilen süre içinde koyamazsa başarı puanları sıfırlansın kazanan kişiyede ımmm ne bilim 100+ rep vere bilirsiniz yada başarı puanını artıra bilirsiniz yada sitenin en baiında yemekteyiz yarışması birincisi die yazar bence güsel bi fikir yapsanıza sizde öle bişey
ii fikir bunu değerlendiricez
RoCk AnGeL
Konu: Geri: Önerileriniz Ptsi 23 Mart 2009, 15:03
yha benim bi önerim var sitede yemekteyiz yarışmasının sanal halini yapalımmı şöçle olcak 5 tane yarışmacı alıcaksınız bu kişi yemeginin mönüsünü bi yere konu açıp belirticeqq daha sonra belirtilen bi saate kadar internetten bulduğu resimleride o konu açtığı bölüme koyucaqq yalnız belirtilen süre içinde koyamazsa başarı puanları sıfırlansın kazanan kişiyede ımmm ne bilim 100+ rep vere bilirsiniz yada başarı puanını artıra bilirsiniz yada sitenin en baiında yemekteyiz yarışması birincisi die yazar bence güsel bi fikir yapsanıza sizde öle bişey
benim bir fikrim var (: Tokio hotel*in bi fan sitesine üyeyim de orda var bu söyleyeceğim (: siteye hikaye bölümü açsak.. isteyen birisi buraya hikaye yazabilir.. bölüm bölüm yazarız işte kendi hikayemizi (: tabii bu güzel ve akıcı hikayeler fikrinizi bekliyorum (:
** ama bence bu siteyi daha çok güzelleştirir
aslında çok ii fikir, bn diyorumki şöle yapalım; "kendi sayfalarımız" diye bi bölüm açalım. buraya isteyen herkes kendi konusunu açsın. ve bu konu içinde kendi yazdığı şiir ve hikayeleri paylaşsın...
(bu arada burda konu açmak yasak olduğu için buraya taşıdım )
Evet bende üyeyim oraya qerçekten çok harika hikayeler var.Bu fikir süper bencede olmalı ama hikayelerin okunabilmesi için çok akıcı olması qerekli xD
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
benim bir fikrim var (: Tokio hotel*in bi fan sitesine üyeyim de orda var bu söyleyeceğim (: siteye hikaye bölümü açsak.. isteyen birisi buraya hikaye yazabilir.. bölüm bölüm yazarız işte kendi hikayemizi (: tabii bu güzel ve akıcı hikayeler fikrinizi bekliyorum (:
** ama bence bu siteyi daha çok güzelleştirir
aslında çok ii fikir, bn diyorumki şöle yapalım; "kendi sayfalarımız" diye bi bölüm açalım. buraya isteyen herkes kendi konusunu açsın. ve bu konu içinde kendi yazdığı şiir ve hikayeleri paylaşsın...
(bu arada burda konu açmak yasak olduğu için buraya taşıdım )
MéLÂnié
Konu: Geri: Önerileriniz Paz 22 Şub. 2009, 21:33
Süper olur valla =)
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: Önerileriniz Paz 22 Şub. 2009, 21:31
bu daha önce de konuşuldu da nası bi renk tasarımı yapacağımıza karar veremedik ama çok istek olursa yeni konu açıp orada forumun renk düzeni hakkında karara varabiliriz
MéLÂnié
Konu: Geri: Önerileriniz Paz 22 Şub. 2009, 21:27
Sitenin renklerini değişmesi mümkünmü acaba ?
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: Önerileriniz Paz 22 Şub. 2009, 21:14
gothchris demiş ki:
burası sanırım yetkin forumdan açılmış bnde bi tane açtım ve destekledikleri hizmetler bi webmaster için yeterli değil... ama eğer ziyaretçi ve üye sayısının artmasını istiyorsanız burdaki web master üyelerin sitelerine reklam önerisi verin ayrıca müzik dışında şeyler de ekleyin foruma yanlış hatırlamıyorsam bi de portal özelliği vardı portal açın müzik koyun dinlesin gelen-giden,html sayfalar oluşturun ziyaretçileri eğlendirecek özellikte falan... bazı chat kodları var bu html sayfalara ekleyip bi de buton yapıp yönlerdiriseniz süper bi site olur ve bi de domain ismi biraz uzun bunu da yönlendirme sitelerinden hallederseniz daha güzel olur ama yine de bedava bi site için harika bi tasarım ve içerikli bi site olmuş,tüm üyeleri, admin,co-admin ve moderatörleri tebrik ediyorum...başarılarınızın devamını dilerim
yorumların için çok teşekkürler ama bu söylediklerinin çoğu siteyi kasacak şeyler... bu bi rock forumu olduğu için görüntüden çok içeriğe önem vermek istiyoruz. portalı üyeler istemediği için koymadık, ayrıca şuan sitemizde müzik var (playlistler bölümünde, anasayfaya koymak yanlış olur bnce..) yine de tüm görüşleri değerlendiriyoruz, yorumun için çok saol
gothchris
Konu: Geri: Önerileriniz Paz 22 Şub. 2009, 15:25
burası sanırım yetkin forumdan açılmış bnde bi tane açtım ve destekledikleri hizmetler bi webmaster için yeterli değil... ama eğer ziyaretçi ve üye sayısının artmasını istiyorsanız burdaki web master üyelerin sitelerine reklam önerisi verin ayrıca müzik dışında şeyler de ekleyin foruma yanlış hatırlamıyorsam bi de portal özelliği vardı portal açın müzik koyun dinlesin gelen-giden,html sayfalar oluşturun ziyaretçileri eğlendirecek özellikte falan... bazı chat kodları var bu html sayfalara ekleyip bi de buton yapıp yönlerdiriseniz süper bi site olur ve bi de domain ismi biraz uzun bunu da yönlendirme sitelerinden hallederseniz daha güzel olur ama yine de bedava bi site için harika bi tasarım ve içerikli bi site olmuş,tüm üyeleri, admin,co-admin ve moderatörleri tebrik ediyorum...başarılarınızın devamını dilerim
Miley Cyrus
Konu: Geri: Önerileriniz Paz 22 Şub. 2009, 11:58
google a reklam verin!bir yerden ücretsiz reklam veriliyordu google da ben vermiştim çıktı
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: Önerileriniz Paz 22 Şub. 2009, 10:03
aktif üye sayısının artması için önerisi olanlar; fikirlerinizi bekliyoruzz =)
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: Önerileriniz Ptsi 05 Ocak 2009, 16:36
3mO_meleq demiş ki:
phenje bu foruma sohbett,,,arkiliqq,foto albümleri oluşturabiljemiss bi etiket olshun,,,((nasııı fikir aşqO''lar))
ücretsiz forum olduğu için pek fazla imkan yok fakat üyelerimiz sitemizde daha fazla online olursa bu imkanı oluşturmuş oluruz sitede chatbox var ve bu sohbet etmemiz için yer Galeri war birde oraya fotolar ekliyebilirsiniz ama foruma eklemeyide unutmayın =)
saol önerin içn ajqo
3mO_meleq
Konu: Geri: Önerileriniz Ptsi 05 Ocak 2009, 16:26
phenje bu foruma sohbett,,,arkiliqq,foto albümleri oluşturabiljemiss bi etiket olshun,,,((nasııı fikir aşqO''lar))