Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: İhbar..! Cuma 14 Kas. 2008, 20:43
Lütfen bu bölümde forum kurallarına uymayanları ihbar ederek bize yardımcı olun =)
buse kaulitz
Konu: Geri: İhbar..! Perş. 29 Ocak 2009, 17:04
slm ya bana woltt adlı üye bir mesaj yollamış ve msn adresinide vermiş,sanırım çoğu kişiye yollamıştır diye düşünüyorum ama ne amaçlı yolladığını bilmiyorum
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 28 Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/05/09
Konu: Geri: İhbar..! Paz 07 Haz. 2009, 13:56
hmm evet doğruu bence banlansın
qiqi
Konu: Geri: İhbar..! Çarş. 10 Haz. 2009, 17:40
zaten o üye pek online olmuyor banlanmasına gerek yok tanıtım amaçlı yollamuş olabbilir x) onun yerine yarılması daha doğru olur =)
qiqi
Konu: Geri: İhbar..! C.tesi 27 Haz. 2009, 10:59
tombiş~şeker adlı üyenin banlanmasını istiyorum sitemizin logosunu forumlarını çalıp kendi sitsine eklemiş! adminlerimis rica ediyorum bu üyeyi banlayın emek hırsızlığı yapmış resmen! çok sinirliyim şuan bu site hepimizin sonuçta bunun gibi sürüngenlerin burada işi yok! derhal banlanmasını istiyorum!
tombiş~şeker
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 28 Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/05/09
Konu: Geri: İhbar..! C.tesi 27 Haz. 2009, 14:33
kendindemiisn sen yha benim sitem değil orasıı
qiqi
Konu: Geri: İhbar..! Salı 30 Haz. 2009, 11:52
yah yalan söyleme :@ ben diyiceğimi dedim şikayetçiyim istediğini de umrumda dğeil yalancısın sen! :@ o site senin anlamadım mı sandın? :@ sinirlendirme beni kötü olur yoksa :@ banlayın şunu yah!
JeLyy--BOnn
Konu: Geri: İhbar..! Salı 30 Haz. 2009, 16:15
qiqi doğRu söyLüo o site onun değiL...benimde değiL..ayRıca eğer siteyi o kuRsaydı benim habeRm oLuRdu...o onun bi aRkının sitesi...
qiqi
Konu: Geri: İhbar..! Salı 30 Haz. 2009, 16:54
ya doğru felan beni alakadar etmez o kız emek hırsızlığı yaptı! bu logoyu ondan başkası vermiş olamaz! banlanmasını istiyorum!:@
JeLyy--BOnn
Konu: Geri: İhbar..! Salı 30 Haz. 2009, 18:32
ya canım onun verdiğini nerden biLiyoRsn beLki o arkadaşıda buRaya üye....xS...bu aRada yazı şeysinin rengi ne ya...çok güzelmiş....xD
qiqi
Konu: Geri: İhbar..! Salı 30 Haz. 2009, 18:50
yazı rengim turkuaz her neyse konu sapıtmasın o kız banlanıcak ben teşhisi koydum o kız çaldı logoyu ve eminim!
JeLyy--BOnn
Konu: Geri: İhbar..! Salı 30 Haz. 2009, 20:47
teşekkürler canım...ya ben seni bi yerden tanıyorum sanki...xS(bu arada oldumu yazı..xD..)
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: İhbar..! Perş. 02 Tem. 2009, 12:01
logoyu bende gördüm ve sinirlendim ayrıca kategoriler bile aynı :@
ama bu yüzden banlamak bencillik olur gibi :S onun yerine sitesinin reklamını sildim bizden
ancak ona ilk uyarısını göndereceğim şimdi 2. hatasını yaptığında banlanacak
qiqi
Konu: Geri: İhbar..! Perş. 02 Tem. 2009, 12:34
nasıl ya :S şimdi o banlanmadı mı :S 2. bir hata yapmasını mı bekliyceksiniz hırszlık yaptı! ve affedildi o da güzel ben birşey demiyorum... tamam o zaman herkes logoyu felan çalıp kendi sitesine koysun ne alaka ya :S pff :S
HayKoLkhaReKetEngeLLenemz
Konu: Geri: İhbar..! Perş. 02 Tem. 2009, 16:53
bnce biraz haklı ya :S bencilliğe girer :/ hem saten bu her forumda böyledir 1.de uyarılır 2.ci de banlanır
qiqi
Konu: Geri: İhbar..! Cuma 03 Tem. 2009, 17:45
o uyarılar içine logo çalmak girmemeli hırsızlık kötüdür! o zaman herkez çalıp kendi sitesine koysun uyarı alsınlar her neyse zaten uyarı aldı konu kapandı umarım bir daha bu atsın olarlar ile karşı karşıya kalmayız!
amy_irem
Konu: Geri: İhbar..! Paz 26 Tem. 2009, 12:25
sitede anTİ_rOcq isimli bir üye var bu nickle bu sitede dolaşamazmadem anti rock dio bu sitede dolaşmasın
HACKERR_BORAA
Konu: Geri: İhbar..! Paz 27 Eyl. 2009, 15:26
kRoliche denen üye özel mesajla reklam yapıyor ''!!!
Kr0LicE
Konu: Geri: İhbar..! Paz 27 Eyl. 2009, 15:43
yha bn sana ö.m olarakta attım o reklamı ben annemlerin yanına gittiğimde kardeşim atmış odaya geldiğimde farkettim ne yaptığını
polis123 Site Polisi
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 29 Nerden : karakoldan :D Lakap : bende bu bulunmuyor Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 13/01/09
Konu: Geri: İhbar..! Çarş. 09 Ara. 2009, 19:03
Arkadaşlar Site Polisi Olarak Kurallara Uymayan Üyeleri Bana Söyleyebilirsiniz. Kurallara uymayanlar banlanacaktır.