Konu: Geri: Selena Marie Gomez Paz 27 Eyl. 2009, 15:16
SELENA'NIN ...Meksika kökenli olduğunu... ...en çok fen derslerini sevdiğini... ...Chip adında bir köpeğinin olduğunu... ...basketbola bayıldığını... ...kendisine Rachel McAdams'ı örnek aldığını... ...sıkı bir Paramore hayranı olduğunu... ....................BİLİYOR MUYDUN?
HACKERR_BORAA
Konu: Geri: Selena Marie Gomez Paz 27 Eyl. 2009, 15:18
Konu: Geri: Selena Marie Gomez Paz 27 Eyl. 2009, 15:19
HACKERR_BORAA
Konu: Geri: Selena Marie Gomez Paz 27 Eyl. 2009, 15:22
Diziler 2002—2003 "Barney & Friends" 2006 "The Suite Life of Zack and Cody" Zack & Cody’nin Lüks Yaşam 2007 "What's Stevie Thinking" 2007 "Hannah Montana" 2007 "Arwin" 2007 Wizards of Waverly Place (Waverly Büyücüleri)
HACKERR_BORAA
Konu: Geri: Selena Marie Gomez Paz 27 Eyl. 2009, 15:22
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: Selena Marie Gomez C.tesi 14 Kas. 2009, 09:22
Twilight oyuncusu Taylor ile görüşme yasağı bile gelen Disney oyuncusu Selena sonunda tüm dedikodulara Seventeen magazine (Eylül ayı) verdiği röportaj ile son noktayı koydu. "O harika bir çocuk. Ama ben yüzde yüz bekarım ve bunu uzun süre böyle devam ettireceğim. Kristen Stewart benim otelimde kalıyordu. Taylor O'nu ziyarete geliyordu ve bu nedenle bizde birbirimizi sıkça lobide görüyorduk. Ve sonunda biz çıkmaya başladık. Biz öğle ve akşam yemeği için dışarı çıkabilirdik. Ancak bütün paparazzinin O'nu ve beni takip ettiğini biliyordum. Biz birlikte takılmak istiyorduk, bowling oynamaya gitmek ve bunu gibi şeyler. Fakat bu bize çok uzak görünüyordu. İnsanlar bizim için biraz deli oluyorlardı. Fakat Vancover'a gitmemin daha iyi olduğunu düşündüm, işime konsantre olacaktım ama bunun yerine O'nunla buluştum ve bu işi bitirmenin en iyisi olduğuna karar verdim. O çok tatlı birisi. Taylor beni sürekli mutlu etmişti. Bu kadar mutlu olacağımı bilmiyordum. Muhtemelen resimlerde görürsünüz. Çok fazla gülümsüyorum!"
taylor lautner hakkında bir röportajı, Taylor Şuanda Taylor Swift ile çıkıyor ama Selenayla da çıkmıştı çokta yakışmışlardı
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: Selena Marie Gomez C.tesi 19 Haz. 2010, 17:19