Konu: Miley Cyrus:Vanessa'dan daha güzelim C.tesi 19 Eyl. 2009, 14:03
Disney Channel'in iki genç ismi Vanessa Hudgens ve Miley Cyrus arasındaki buzlar erimek bilmiyor.
Vanessa Hudgens'den daha güzel olduğunu söyleyen genç yıldız onu herkez çok güzel buluyor ama artık benim gözümde güzel değil ben ondan daha güzelim açıklamasında bulundu.Güzel oyuncu Vanessa Hudgens ise bu konuda hala bir açıklama yapmadı.
Alıntıdır
Bence Değil her ne kadar fanları olmasamda birini savunmam gerekirse o kesinlikle Vanessa olur bu haberde
sellygomezmanyagı
Konu: Geri: Miley Cyrus:Vanessa'dan daha güzelim Paz 18 Ekim 2009, 10:55
Vanessa ona bin basar ne sanıyor bu kendini
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: Miley Cyrus:Vanessa'dan daha güzelim Paz 18 Ekim 2009, 18:33
İkiside Disney yıldızı aslında kardeş gibi olmaları lazım ama Miley kendini olduğu yaştan büyük göstermeye çalıştığı için birçok kişiyle münakaşa çıkarmasını doğal buluyorum.Bence böyle saçma cümleler kurarak kendini yoruyor.Vanessa ondan daha güzel ve onun kadar egoist değil
.
antimiley
Konu: Geri: Miley Cyrus:Vanessa'dan daha güzelim Ptsi 19 Ekim 2009, 07:38
LinkinTheva demiş ki:
İkiside Disney yıldızı aslında kardeş gibi olmaları lazım ama Miley kendini olduğu yaştan büyük göstermeye çalıştığı için birçok kişiyle münakaşa çıkarmasını doğal buluyorum.Bence böyle saçma cümleler kurarak kendini yoruyor.Vanessa ondan daha güzel ve onun kadar egoist değil
.
kesinlikle katılıyorum
FadeToBlack.
Konu: Geri: Miley Cyrus:Vanessa'dan daha güzelim Cuma 13 Kas. 2009, 12:56
LinkinTheva demiş ki:
.
evet ya :/ kendini ne sanıyoki miley :S
Yağmurlar
Konu: Geri: Miley Cyrus:Vanessa'dan daha güzelim Paz 25 Nis. 2010, 11:53
LinkinTheva demiş ki: