Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: high school musical:Senior years fragmanını izlein Cuma 14 Kas. 2008, 20:22
High School Musical 3: Senior Year
High School Musical 3: Senior Year
Serinin yeni bölümünde lise son sınıf öğrencisi olan Troy ile Gabriella’nın her ikisi de üniversite hayalleri kurmaktadır. Ancak üniversiteyi farklı kentlerde okuyacakları için birbirlerinden uzak düşecek olmaları aşklarının geleceği üzerinde soru işaretleri bırakmıştır. Geri kalan kadroyu Wildcats dans grubunun tamamladığı filmde, kendi deneyimlerini, gelecek umutları ve endişelerini yansıtan seçkin bir müzikal sahneye koyarlar. Büyük ekranın maksimum avantajından yararlanmak üzere tasarlanmış birbirinden heyecan verici dans figürleri ve yepyeni müziklerle donatılmış olan bu film, East High’ın yetenekli dansçılarından enerji yüklü eğlence vaat ediyor.
MéLÂnié
Konu: Geri: high school musical:Senior years fragmanını izlein Çarş. 19 Kas. 2008, 15:40
Ben gittim HSM'ye süperdi ama sarkıLarı Tükçe oLması kötü oLmus orjinaLLeri daha güzeL :/
buse kaulitz
Konu: Geri: high school musical:Senior years fragmanını izlein Cuma 30 Ocak 2009, 13:32
Sağol =) şarkıları türkçeymiş evet tek kötü yanı sanırım o da =)) tekrar sağol
Miley Cyrus
Konu: Geri: high school musical:Senior years fragmanını izlein Ptsi 16 Şub. 2009, 16:54
Ben de gittim eed yha Tükçe'ye çevirmeleri çok ktü olmus.sğol cnmm
seda_bill
Konu: Geri: high school musical:Senior years fragmanını izlein Paz 29 Mart 2009, 12:47
katılıorum herkese
emococuk
Konu: Geri: high school musical:Senior years fragmanını izlein Çarş. 24 Haz. 2009, 17:40
flimi dvd de izledim sineması na gitcek kadr izlmdim ama güsel flm
JoSePh_KoLiK
Konu: Geri: high school musical:Senior years fragmanını izlein Ptsi 03 Ağus. 2009, 10:36
bence de orjinal daha güzel =/
high school musical:Senior years fragmanını izlein