Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: Linkin Park'tan Haber .. Paz 18 Ekim 2009, 18:27
Yanlış anlaşılmasın ,haber doğru fakat Chester bu grubu LİNKİN PARK'tan ayrılarak kurmadı Bu Chaz'İn kişisel grubu.Yani 2 grubu birden idare ediyor.Şarkılarının birkaçı var isteyen msnmi eklerse yollayabilirim.siteye yüklemeyi daha bilmiyorum çnkü.
Alıntı :
Mike'In Dbs hakkındaki yorumu:(Mike'ın bloğundan)
Chesterla takılırken, onun solo çalışmalarının bir kısmını duyma şansı yakaladım. Duymadıysanız eğer, yeni bir solo albüm üzerinde çalışıyor( aynı anda iki iş birden yapıyor, hem kendi albümü hem de LP albümü ile uğraşıyor). Bu Projenin adı Dead by Sunrise, yapımcısı ise Howard Benson. Bana 9 tane şarkı çaldı ve 2 tanesinde inanılmaz vokalller vardı. T-rex ten ve Tears For Fears dan etkilenmeler duyduğumu düşünmüşyüm ama genel olarak bu biraz karnınıza bir yumruk gibi inen bir rock albümü. Çok harika... Bu yılın sonuna doğru çıkıcak, Eylül gibi olması muhtemel. İnanılmaz olucak!
*Bu arada mike önceki LPU chatteyken saten birinde dsb'nin yeni albümü harika bulduğunu söylemişti ama favorim yok demişti
Yinede Linkin Park'In yerini tutamaz
JoSePh_KoLiK
Konu: Geri: Linkin Park'tan Haber .. Çarş. 21 Ekim 2009, 13:15
Evet .
FadeToBlack.
Konu: Geri: Linkin Park'tan Haber .. Paz 08 Kas. 2009, 20:07