ŞiZoFReN Süper Mod.
Mesaj Sayısı : 222Yaş : 33Nerden : Beşiktaş - KadıköyKişisel İleti : This May Hurt Just a Little ...
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 13/08/08 Konu: Geri: İİki doqdun ŞiZoFReN !!! C.tesi 25 Tem. 2009, 14:57 çok çok çok teşekkür ederim hepinize umarım uzun yıllar bu sitede beraber oluruz HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
JoSePh_KoLiK Profesyonel Rockçı
Mesaj Sayısı : 545Yaş : 29Nerden : Joe'mun oLduğu heryerden .Lakap : SataniqKişisel İleti : Herşeyde biraz Joe var (:Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 04/07/09 Konu: Geri: İİki doqdun ŞiZoFReN !!! C.tesi 25 Tem. 2009, 10:52 iyiki doğdunn
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229Yaş : 29Nerden : BarcelonaLakap : BrishaKişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08 Kr0LicE Profesyonel Rockçı
Mesaj Sayısı : 839Yaş : 34Nerden : ßurdan...Lakap : RockunzelKişisel İleti : ќiм üzєвiLiя вєиi вєиdєи вαşкα?.
кiм doLduяαвiLiя içiмdєкi воşLuğu вєи istємєzsєм?
кiм мuтlu єdєвiLiя вєиi вєи нαzıя dєğiLsєм?
кiм чıкαя чıpяαтıя вєиі вєи iziи vєямєzsєм?
кiм ѕєvєя вєиi вєи кєиdiмі ѕєvмєzsєм?
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: Geri: İİki doqdun ŞiZoFReN !!! Cuma 24 Tem. 2009, 16:27 iyiki doğdun şizofren daha nice yıllara
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126Yaş : 30Nerden : BuRsAKişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu (((Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08 Konu: İİki doqdun ŞiZoFReN !!! Cuma 24 Tem. 2009, 13:47 iiki doqdun ve iiiki aramızdasn =))) sninde sitede emeğin büyük... son zmnlarda sn de bnm gbi firardasn gerçii
pek göremez oldum sanki sni... ama burda olman yeter... daa sölicek şey çok ama zmn yokk xD nese inş. görürsün msjımı.. daa nice nice beraber senelere