Kr0LicE Profesyonel Rockçı
Mesaj Sayısı : 839Yaş : 34Nerden : ßurdan...Lakap : RockunzelKişisel İleti : ќiм üzєвiLiя вєиi вєиdєи вαşкα?.
кiм doLduяαвiLiя içiмdєкi воşLuğu вєи istємєzsєм?
кiм мuтlu єdєвiLiя вєиi вєи нαzıя dєğiLsєм?
кiм чıкαя чıpяαтıя вєиі вєи iziи vєямєzsєм?
кiм ѕєvєя вєиi вєи кєиdiмі ѕєvмєzsєм?
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: Geri: İmza İçin 2 C.tesi 19 Eyl. 2009, 10:40
JoSePh_KoLiK Profesyonel Rockçı
Mesaj Sayısı : 545Yaş : 29Nerden : Joe'mun oLduğu heryerden .Lakap : SataniqKişisel İleti : Herşeyde biraz Joe var (:Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 04/07/09 Konu: Geri: İmza İçin 2 Ptsi 03 Ağus. 2009, 10:11 teşekkür Kr0LicE'm
Mesaj Sayısı : 839Yaş : 34Nerden : ßurdan...Lakap : RockunzelKişisel İleti : ќiм üzєвiLiя вєиi вєиdєи вαşкα?.
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: Geri: İmza İçin 2 C.tesi 01 Ağus. 2009, 13:49
uMruMdiSi Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 176Yaş : 30Nerden : ßurSaaaaKişisel İleti : özledim seni...
ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.
beynimi uyuşturuyor özlemin...
çok sık birlikte olmasak bile
benimle olduğunu bilmenin
bunca zamandır içimi ısıttığını
yeni yeni anlıyorum
Yokluğun,
Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp
mütemadiyen bir boşluğaRuh Hali : Kayıt tarihi : 01/07/09 Konu: Geri: İmza İçin 2 Cuma 31 Tem. 2009, 08:15
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: İmza İçin 2 Perş. 23 Tem. 2009, 13:43 unutuLdun aRtıq sen dießişey y0k. nefreT edioRum senden. uzak duR ßenden ! ßıktım senin qißi, ŞEREFSİZLERDEN ! söLe sÖLediqLern qerçekmi? sewen insan hiç terqedermii? hani sewerdn hani beqLerdn?... Gözümden Akan YaşLar, Değerimi BiLmeyen ŞerefsizLere SadaKam oLsun ..! SéSsiz ßiR kö$édé, héR$éydén uzaK.. méçhuL yarınLaRa, téRkédiLmi$im..! dostLukLar yaLanmış, sevqiLéR tuzakmı$.. Ķim$eyi y0Lundan dönDüreCek qüCüm y0..k arTık(!).. *DayanıkSızım 0Lduğun yerDe kaL.. ..H0şÇakaL.. ßisden neFret edin.. chunqu sizden deiLiz !! arqamızdan heß qufredin.. qendimize qefiLiz !! duny*aLarımız farqLı.. anLa$amıcaz.. eminiz !! asadan öLümü cıqaran ustadın nesLiiz biz! qözLérini kapaT.. Sus vé dinLe ßeni ßiraZz.. anLa arTık kayßeTTim.. kayßeTTiq..!! haksızLqda koydum bawuLa yanLısLqda aLdım yanıma tşk ettim heRşey aDınaa qidiOrumm qidiOrum aMa etmiOreumm eLwedaa..! HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR ! ßo$aLan YeR Her ZaMaN DoLDuruLur Yedi rengi görmeyen bir çocuktum büyüdüm GöLge gibi bedensiz bir hayata büründüm İnsan yüzü görmeyen bir diyara sürüLdüm Yarını hiç biLmeyen bir dündüm bir bugündüm Hayat çok güzeLdi durduk yere üzüLdüm Her doğum günümde neden bir yaş küçüLdüm? tanrı DeiLim ama taPanLar war cahiL DeiLim ama sewmeyi biLmeyişLerim war meGaLoMan DeiLim ama BÜYÜLEYİCİ bi béN vaR hayat 0 kadar aCımasız ki seVgiLim =( verdüğin her$eyi geri aLırda snu geLmez 0 güN geLir yüZLe$irsin geÇmişinLE s0kakLar diLe geLir söyLemezLEr umut nerde ?! Sen ´ben´ olabilseydin de, ben´deki sen´i görseydin… Sen ´sen´ olabilseydin de, ben´deki sen´i hak etseydin ! İki şékér vérsém kândırâbiŁir miyim içimdéKi Çocuqu Dâhâ mutŁu dâhâ mâvi yârınŁârâ uyânmâya iKnâ édébiŁir miyim O'nu?? ÌnĉéLtir ruhumu müzik térbiyé édér Kéndimi bòyLè āvutuyorum ×x× İşté bén bòyLé yāŞıyorum ×x× Müzik sén vé bén ßéLki umruNda biLé déiL ama bN senszLıqı hiç sewmedim.. Ben Hep Aşkı Karşılıklı Sandım,,,Senide Kendim Gibi MAsum Sandım,,,Şimdi İSe Sandıklarım Geride Kaldı Sende Herkez Gibi Zalimsn Bak büyüdüm hiç hesapta yokken Canımı yaktı büyümek güzel sanarken Seni anlattım sayfalarca Bende kalan neyin varsa Bir şişeye koydum sonunda Denize attım Beni artık yormayın Daha fazla sormayın Vardır elbet bildiğim Boşuna uğraşmayın!! '' kime dokunur eLLerin Kimi Görür gözLerim öLüm Çıkar Karşıma Yine SEN Derim '' Sevdim Sandım SeviLdim Sanırdım Sonra uyandım Sonunda ßen AnLadım Hani oLur ya ßazen, Kaçarsın Herşeyden Hani oLur ya ßezen Şarkı ßiter aniden ^^ GeL hadi Acıt ßeni O biLe Yeter ÇorakLığımda İstemezsen Eğer geLmezsen ÖLdür ama affet ßeni ^^ Ya her şeyim ya Hiçim sorma Dünya ne biçim Bir kördüğüm ki İçim Çözdükçe doLanıyor