FANTA GENÇLİK FESTİVALİ / BURSAsaat 3-4 suları kapıların açılmasını beklerkene; malum açılışı bz yapıcazz xD :
bn puanları biriktiremiceğimizi düşünürken fazladan 5 puanımz vardı ve ihtiyacı olan birine verdk
daa konsere saatler var ama önleri kaptırmak istemeyenler şimdiden beklemeye başlamış :
bekleyiş sırasında yapılacak deişik etkinlikler vardı tabii, oyunlar, yarışmalar, turnuvalar fln... mesela rexona standından yapılan çekilişte bi kişi kenan doğuluyla tanışma fırsatı, cornetto standındaki oyunda ise 1.olan telefon kazandı. bnse bütün gün Karaoke şovdaydım ama sper eğlenceli bişeyy, sesim her ne kdr gsll olmasa da şarkıları düzgün sölediime inanıyormm zten mikrofonda o kdr çok bağırıyodk ki herksin bze bakmaya başladıını farketmek zor olmadı xD
işte karaoke şov standı, pembeliye dikkatt ! ikoncan 1 yan sahneye çıkıp herksin ortasında karaoke şov yapan ve kndini rezil etmeyi başaran ikoncanımız xD
ve 8 civarı konser başlamak üzere. bzse kaç saat ayakta beklediimze pişman oluyorz, konser alanı tıklım tıklım, kıpırdıcak yer yok ve ayaklarımzda da derman yok.. bi de oyalamak için yaptıkları hazırlık müzikleri hepten başımızı ağrıtıyor:
ve pinhani geliyorrr
herks sıcaktan pişerken pinhani solisti üşüdüğünü sölüyor (üstü uzun kollu hatta xD altı kısa.. he bi de şarkıyı bnki bursadan hiç usanmam die deiştirdii yer kalmış aklımda... konserden sonraki gün de iskender ve kestane şekeri yemeye gitçeğini söledi b de )
yakınlaştırdıım için görüntüler kötü, bi de yandaki ekranlardan da izleniodu konser, oralardan da çektim, .. şarz bittiği için çok az çekebildim, idare edin artıkn
ayaklarımız sonunda dayanamıyo ve pinhani bitince ceza ve kenan doğuluyu uzaktan sölemeyi yeğliyorz..çıkmak için arkaya doğru ilerlediimiz ne kdr önde olduumuzu farkedyorz. ama sonunda çıkıyoruz ve uzaktan bi foto :
konser geç saatlere kdr sürüyo ve alan gittikçe kalabalıklaşıyo (girişte gördüüm kdrıyla bi biletle bikaç kişi girmeye başlıyo sanırımm ) ve ortamdaki abaza popülasyonu da artmaya başladıı saat 11 civarı ayrılıyorz..
beklediim gbi bi konser olmadı açıkçası ama ilginç bi gün oldu yine de...