JeLyy--BOnn Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 175Yaş : 27Nerden : ---kocaéLi---Lakap : saTanisT...xDKişisel İleti : ArTık Ne Sevmeyi İstiyoRum Ne Sevilmeyi ÇüNkü hep yarım kalDı sevmelerim ve hep SAHTEYDİ SeveNlerim...
Aşk benim damarlarımda dolaşan kimyasal bir etki!>>>ben a$ık değilim oğlum benimki sadece etkiye tepki<<<Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 12/06/09 Konu: Geri: İyiki Doğdun ' JeLyy--BOnn' Ptsi 17 Ağus. 2009, 21:16 saol canım...(= umarım sizde asla ayrılmazsınız forumdan...(=
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126Yaş : 30Nerden : BuRsAKişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu (((Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08 Konu: Geri: İyiki Doğdun ' JeLyy--BOnn' Paz 26 Tem. 2009, 14:11 geç oldu ama
ii doğdun ve iiki varsn cnm =) daa nice nice beraber senelere inş.
Mesaj Sayısı : 175Yaş : 27Nerden : ---kocaéLi---Lakap : saTanisT...xDKişisel İleti : ArTık Ne Sevmeyi İstiyoRum Ne Sevilmeyi ÇüNkü hep yarım kalDı sevmelerim ve hep SAHTEYDİ SeveNlerim...
Aşk benim damarlarımda dolaşan kimyasal bir etki!>>>ben a$ık değilim oğlum benimki sadece etkiye tepki<<<Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 12/06/09 Konu: Geri: İyiki Doğdun ' JeLyy--BOnn' Paz 26 Tem. 2009, 14:08 teşekkür ederim tekrardan....(=
Kr0LicE Profesyonel Rockçı
Mesaj Sayısı : 839Yaş : 34Nerden : ßurdan...Lakap : RockunzelKişisel İleti : ќiм üzєвiLiя вєиi вєиdєи вαşкα?.
кiм doLduяαвiLiя içiмdєкi воşLuğu вєи istємєzsєм?
кiм мuтlu єdєвiLiя вєиi вєи нαzıя dєğiLsєм?
кiм чıкαя чıpяαтıя вєиі вєи iziи vєямєzsєм?
кiм ѕєvєя вєиi вєи кєиdiмі ѕєvмєzsєм?
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: Geri: İyiki Doğdun ' JeLyy--BOnn' Paz 26 Tem. 2009, 14:07 biliyoruz şaka şaka snn için değerdi cnm xD
Aşk benim damarlarımda dolaşan kimyasal bir etki!>>>ben a$ık değilim oğlum benimki sadece etkiye tepki<<<Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 12/06/09 Konu: Geri: İyiki Doğdun ' JeLyy--BOnn' Paz 26 Tem. 2009, 14:06 ayh....
bnm için mi.....
(=
çok duygulandım...
teşekkür ederim...
en iyi arkadaşım bile benim hakkımda bişe yapmamıştı...
ya siz melekmisiniz?
" longdesc="119" />
Kr0LicE Profesyonel Rockçı
Mesaj Sayısı : 839Yaş : 34Nerden : ßurdan...Lakap : RockunzelKişisel İleti : ќiм üzєвiLiя вєиi вєиdєи вαşкα?.
кiм doLduяαвiLiя içiмdєкi воşLuğu вєи istємєzsєм?
кiм мuтlu єdєвiLiя вєиi вєи нαzıя dєğiLsєм?
кiм чıкαя чıpяαтıя вєиі вєи iziи vєямєzsєм?
кiм ѕєvєя вєиi вєи кєиdiмі ѕєvмєzsєм?
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: Geri: İyiki Doğdun ' JeLyy--BOnn' Salı 14 Tem. 2009, 10:06 doğum günün kutlu olsun cnm
GtHxPeRRy x3 Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 312Yaş : 30Lakap : PeRRyRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 12/06/09 Konu: İyiki Doğdun ' JeLyy--BOnn' Ptsi 13 Tem. 2009, 16:22