RockTurk
Sadece 30 saniyeni harcayarak aramıza katılmak için 'Kaydol'a tıkla.

RT Yönetimi ~
RockTurk
Sadece 30 saniyeni harcayarak aramıza katılmak için 'Kaydol'a tıkla.

RT Yönetimi ~
RockTurk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RockTurk

Sadece Rock severlerin değil tüm Müzik severlerin buluşma noktası.
 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  Başvuru FormuBaşvuru Formu  

 

 Güzellik Avcısı Yağlar

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
Ecem_Kaulitz
Profesyonel Rockçı
Profesyonel Rockçı
Ecem_Kaulitz


Kadın
Mesaj Sayısı : 894
Yaş : 29
Lakap : McQueen
Ruh Hali : Güzellik Avcısı Yağlar Karisi10
İşletim Sistemi : Güzellik Avcısı Yağlar 710
Kayıt tarihi : 25/04/09

Güzellik Avcısı Yağlar Empty
MesajKonu: Geri: Güzellik Avcısı Yağlar   Güzellik Avcısı Yağlar EmptyÇarş. 08 Tem. 2009, 13:25

HaBerDaR eTTiğin iCin saoL yawRıım xD
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://tokiohoteldelileri.gogoo.us/forum.htm
KoRn
RockTurk takımından
RockTurk takımından
KoRn


Erkek
Mesaj Sayısı : 2068
Yaş : 30
Nerden : кαуıρ ∂ιуαяℓαя∂αη
Lakap : ¢нєzzу
Kişisel İleti : Ť αηутнιηg ιѕ ησт ιмρσѕѕιвℓє σƒ ℓιƒє Ť
Ruh Hali : Güzellik Avcısı Yağlar Sinirl10
İşletim Sistemi : Güzellik Avcısı Yağlar 210
Kayıt tarihi : 11/05/09

Güzellik Avcısı Yağlar Empty
MesajKonu: Güzellik Avcısı Yağlar   Güzellik Avcısı Yağlar EmptyÇarş. 08 Tem. 2009, 13:19

Daha önce de gördüğümüz gibi, cildinizin nemli mi yoksa kuru mu olacağına, yediğiniz yağlar karar veriyor. Kötü cilt yağlarının sonuçları: yağlı bir cilt, iri gözenekler, akne, sivilce, kuru ve pul pul dökülen, nemsiz ve erken yaşlanan cilt.

Tekrar hatırlamak gerekirse, “kötü” cilt yağları:
• Hidrojene ve yarı hidrojene yağları içeren trans yağlar
• Kızartma yağları
• Bol miktarda tüketilen çoklu doymamış yağlar
• Doymuş yağlar
• Pamuk yağı
• Tam yağlı süt ürünleri -dondurma da dahil

Çok miktarda^ötü yağ tüketmek, vücudunuzdaki serbest radikal oranını ciddi şekilde artırır. Sebep: serbest radikal bombardımanı başladığında yağ molekülleri parçalanır. Çoklu doymamış yağ moleküllerini bir arada tutar) güçsüz bağ çok hassastır ve sıcaklık, ışık ya da oksijenle hemen parçalanır. Onun için, ne kadar çok yemek yerseniz, vücudunuz o kşdcir çok serbest radikal oluşturur. Kalp hastalıklarının ve kanserin-cina sebebi budur. Her iki durumda katlanarak gider ve sonunda baş edilemez bir hal alır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Güzellik Avcısı Yağlar
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RockTurk :: RockTurk | Serbest Kürsü :: Off Topic-
Buraya geçin: