Em F G F benim çakıl taşlarım var irili ufaklı Em F G F kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım Em F G F çakıl taşlarım var her yerden topladığım Em F G f boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım
Em F G F benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil Em F G F oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli Em F G F benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı Em F G F Am taktığım zamanlarda içini gösteren adeta
Em F G F sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu? Em F G F bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? Em F G G altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? Em F G F Em F G tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? F Em F G düştün mü sen?
Em F G F benim hiç boyanmamış dört duvarım var Em F G F çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim Em F G F benim hiç yıkılmamış duvarlarım var Em F G F Am dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta
Em F G F sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu? Em F G F bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? Em F G G altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? Em F G F Em F G tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? F Em F G düştün mü sen?
Em F G F benim bir hikayem var sonunu yazmadığım Em F G F benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım Em F G F benim umudum var benim umudum Em F G F benim umudum var benim umudum