RockTurk
Sadece 30 saniyeni harcayarak aramıza katılmak için 'Kaydol'a tıkla.

RT Yönetimi ~
RockTurk
Sadece 30 saniyeni harcayarak aramıza katılmak için 'Kaydol'a tıkla.

RT Yönetimi ~
RockTurk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RockTurk

Sadece Rock severlerin değil tüm Müzik severlerin buluşma noktası.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  Başvuru FormuBaşvuru Formu  

Pearl jam

YazarMesaj
KoRn
RockTurk takımından
RockTurk takımından
KoRn

Erkek
Lakap : ¢нєzzу
Kişisel İleti : Ť αηутнιηg ιѕ ησт ιмρσѕѕιвℓє σƒ ℓιƒє Ť
Ruh Hali : Pearl jam Sinirl10
İşletim Sistemi : Pearl jam 210

Pearl jam Empty
MesajKonu: Pearl jam   Pearl jam EmptyC.tesi 04 Tem. 2009, 10:34

seattle'ın yüz akları,en büyük haksızlıkları nirvana'yla karşılaştırılmak olmuştu.(müzikleri ne alakaysa)pearljam ile ilgili kurt cobain'ne soru yönelten muhabir-sürekli pearljam ile kıyaslanıyorsunuz bunun için ne diyceksiniz??
cobain-müziklerini daha önce dinlemiştim vede hiç hazzetmemiştim.onlarda plak şirketleri tarafından pazarlanıyorlar vede müziklerini imaj uğruna satıyorlar..

94'yılında cobain intihar ettiği dönemde eddie vedder sahnede smells like teen sprit'ti göz yaşları içinde söyleyip cobain'ni anıyor..

dünya'nın sayılı vokallerinden eddie vedder'ı içinde barındıran tapılası grup.ilk albümleri 'ten' dünyada milyonlar satmış rekorları altüst etmiş,hiç bir albümlerinde birbirlerini tekrarlamış,bilet firmalarına tuzlu biletler sattıkları için dava açıp kazanmış,ticari olmayı vede milyon dolarları elinin tersi ile itmiş,bir çok yardım konserlerinde görebileceğiniz yüce bir gruptur pearljam..

Pearl jam
1 sayfadaki 1 sayfası