Ülkemizde Türk Rock kliplerini başarılı buluyor musunuz?
+2
qiqi
KoRn
6 posters
evet
100%
[ 5 ]
hayır
0%
[ 0 ]
Toplam Oylar : 5
Yazar
Konu: Ülkemizde Türk Rock kliplerini başarılı buluyor musunuz? C.tesi 04 Tem. 2009, 10:18
ben evet dedim
qiqi
Konu: Geri: Ülkemizde Türk Rock kliplerini başarılı buluyor musunuz? C.tesi 04 Tem. 2009, 14:58
bende evet dedim çünkü klipler çok iyi:) görsellik açısından xD
KoRn
Konu: Geri: Ülkemizde Türk Rock kliplerini başarılı buluyor musunuz? Cuma 10 Tem. 2009, 16:18
evet ama dürüst olmam gerekirse Manga'nın dünyanın sonunda doğmuşum klibi biraz saçma ona az daha acıklı birşey koysaydı varyaa süper olurdu xD ama genel anlamda başarılılar,özelliklede Şebo,Hayko ve Emre Aydın
RoCk€r_q!RL
Konu: Geri: Ülkemizde Türk Rock kliplerini başarılı buluyor musunuz? Perş. 10 Eyl. 2009, 11:47
eft
KoRn
Konu: Geri: Ülkemizde Türk Rock kliplerini başarılı buluyor musunuz? C.tesi 19 Eyl. 2009, 12:21
RoCk€r_q!RL demiş ki:
eft
Turqche Konuşmak Yasak !!
sellygomezmanyagı
Konu: Geri: Ülkemizde Türk Rock kliplerini başarılı buluyor musunuz? Çarş. 14 Ekim 2009, 07:47
evet ama daha iyi olabilirler mesela manganın beni benimle bırak şarkısının klibi alışılmışın dışında olmuş bnce
FadeToBlack.
Konu: Geri: Ülkemizde Türk Rock kliplerini başarılı buluyor musunuz? Salı 10 Kas. 2009, 15:15
Yasemin mori hariç iyiler xD
Yağmurlar
Konu: Geri: Ülkemizde Türk Rock kliplerini başarılı buluyor musunuz? Paz 25 Nis. 2010, 11:44