diLaræe
| Konu: Geri: SenszLiqi tıbbi bir tanım sanrdm ,, bunLarı qörmdnz (: Paz 05 Tem. 2009, 12:46 | |
| SenszLiqi tıbbi bir tanım sanrdm .. (: Nedense AŞK´tan bahsediLirken kuLLanıLır hep -MİŞ'Li zamanLar! özeLLikLe bunLar qüzeLmiş | |
|
Kr0LicE
| Konu: Geri: SenszLiqi tıbbi bir tanım sanrdm ,, bunLarı qörmdnz (: Cuma 03 Tem. 2009, 08:06 | |
| bazıLarını biliyorm ama saol qüseLLer | |
|
qiqi
| Konu: SenszLiqi tıbbi bir tanım sanrdm ,, bunLarı qörmdnz (: Perş. 02 Tem. 2009, 20:03 | |
| Öksüz düşlerimi avuçlarıma bırakma .. *
bir daha mı deneyelim dediniz olmaz bayım ikinci eli olmaz aşkın *
Nedense AŞK´tan bahsediLirken kuLLanıLır hep -MİŞ'Li zamanLar! *
Neyim mi var? KaLbim var DuyquLarım war Kimsenin Tahmin Edemiyeceqi Kadar Tertemiz Sevqim Var! *
Чıkαyıncα qeçmiyor kokun Kokumu yiтirmekten korkтum! Işıqı en qüzeL aLdığım yerdeydin ; KαLbin ! *
sonsz bir eLvda mLodisi qibiym sessiz we qizémLi ** *
Siz hala inanmasanızda ßiz hala birlikteyiz! Hala sırt sırtayız Hala hayallerimiz var! *
bu kaLp vrLıqınLa atıyor ! *
ayrıLık kaLßine yeniLmi$ oLmaLı qece uykuLardan sıçramaLısın, ,gözLerin herkeze ßeni sormaLı bu defa kendini suçLamaLısın *
Bir şarkı tutturdum sewdiğim senin için kimsenin bilmediğ, i görmediği bir şarkıiçinde sadece sen we ben olan . *
SenszLiqi tıbbi bir tanım sanrdm .. (: *
Dünчα'м bitek senin etrαfındα dönüyr. Her$eч sensin (L) *
GeL diyen eLLerini GözLerini özLdim! *
İyi ki '' dediğim tek nefesimsin* *
Gölgem oldun heryerde Adım hep seninle Sevdiğim şehirlerde Seçtiğim sözcüklerde saklı Sevdiğim karakterde Söylediğim şarkılarda saklı *
Gel ve al derim ruhumu İlk günah ve ilk yalnızlığımı al *
yorm istyrm (: | |
|